Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
4.7.07 12:00

Dalmi, taky držím palce :D S tím CS to je fakt, to první srpňátko na Rodině.cz to mělo taky tak. Den před porodem byla na ko a dr. jí řekla, že to na porod rozhodně nevypadá, myslím, že měla taky CS nula a v noci jí prdla plodovka a bylo to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 12:01

luci lenule si taky porad stezovala ze ma cs 0 a nic se nedeje a za tyden a dva dny uz rodila,takze to treba opravdu bude tak i u tebe :wink:
ja uz zacinam bejt z ty kontroly nak nervozni.budou ty vysledky krve,tak se bojim abych nemela toxoplazmozu a nebo stretokoka :roll:
vcera jsem az do 2 do rana strasne poslikovala a uz jsem normalne myslela ze rodim.byla to takova hnusna bolest,ze jsem lezla po byte sem a tam a nevedela jsem co mam delat.
jeste byl zdenda vcera slavit narozky kamose,tak byl ozralej jak prase a ja se bala ze by chtel v tom stavu ridit a ze mi udela v porodnici ostudu,tak jsem jeste spekulovala jak to udelam kdybych prece jen rodila :roll: .on chodil po byte za mnou a jeste se mi furt ptal jestly jedeme nebo co ma delat a ja mu rikala ze mam strach,ze to bude bolet a on mi rikal ze to bude strasne bolet :lol: ,tak jsem mu rekla ze je čur.., a at jde radsi spat ze me jeste znervoznuje :lol: .jeste ze jde se mnou k porodu mami,ten by me tam uplne rozhodil ze bych utekla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 12:04
Patsy píše:
Dalmi, taky držím palce :D S tím CS to je fakt, to první srpňátko na Rodině.cz to mělo taky tak. Den před porodem byla na ko a dr. jí řekla, že to na porod rozhodně nevypadá, myslím, že měla taky CS nula a v noci jí prdla plodovka a bylo to :lol:
no jasny na to cs se nemuzem spolehat.to se muze klidne zmenit z hodiny na hodinu :wink:
az proste mimco bude chtit ven,tak vyleze at delame co delame :wink:
doufam ze to bude brzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 12:06

Dalmi :lol: :lol: :lol: :lol: Ty máš teda se Zdendou doma fakt veselo! :D Já manžu u porodu chci, ale asi jen na první dobu porodní, tlačit mě vidět nemusí 8) A on je tomu hrozně rád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 12:09

Teď usnul vedle mě na pohovce. A to smažím hranolky a v troubě mám naložený kuřecí prsa. To se vzbudí akorát na jídlo a pak půjde zase odpočívat, nějak ho to braní krve zmohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 12:09

ja hop tam asi taky na prvni dobu porodni mit budu,pak prijde mami.
ja se bojim ze i tak mu budu strasne nadavat.me totiz vzdycky kdyz neco boli,tak mu strasne nadavam proto ze me rozciluje :lol: .on nerekne to bude dobry,ty to zvladnes,ale rekne to bude strasny,ty umres :lol: a kdyz mu vynadam ze chci utesovat,tak mi rekne ze mi nebude mazat med kolem huby :lol: .mi jsme stejnak dvojka.sousedi si asi musi s nami uzivat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 12:12

Zase je to lepší než kdyby ti říkal, že to nic není, že to přece zvládneš apod., když žádnej chlap neví, jaký to je zažít porod. Nejhorší jsou právě takoví ti co marchrujou, že to určitě není tak hrozný, jak ženský dělají. To je na přesdržku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 12:12

tak letim.papa :-)
hned se pak nahlasim.jedu sama,tak prijedu brzo :wink: :wink: pa

jo jedu teda z bobrem :oops: .vcera mi zdenek slibyl z me oholi,ale kdyz jsem videla v jakym se vratil stavu,tak jsem mela strach ze mi neco urizne,tak jsem to radsi vzdala. :lol: :lol: chudak doktor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.7.07 12:50

ahojky…

hihi Dalmi bobra už neřeším…prostě si to sama neudělám a R. je na to antitalent…chystám se že něco málo zkusím sesumírovat se zrcátkem asi příští tejden aby to u porodu nebylo tak děsný.....držím pěsti na KO…

Luci já se zase bojím moc malinkýho miminka, že mi ho hned po porodu vezmou a dají do inkubátoru nebo že bude mít nějakou težkou formu žloutenky a já jí prostě nebudu moct mít u sebe tak jako Ríšu…ven se prostě nějak dostat musí…

Klaudul, ty to s tím úklidem taky nepřeháněj…

já byla včera na poslední „pařbě“ před porodem…sedly sme si ještě s 2 kamoškama na zahrádku v restauraci (ty kamošky mmch obě bezdětný a bez chlapa…užívaj si života…potvory, jak ty mě deptaly s tím jak se nemusej otravovat s žádným chlapem a na „údržbu“ se vždycky někdo najde).....no prostě sem se pořádně nadlábla, dala si pohár a pokecala o něčem jiným než o porodě nebo výchově dětí.....bylo to super…jen se mi blbě sedělo, musela sem to ukončit s tím, že už nevydržím se zádama, furt sem tam přesedávala jak potroublá…a ty spropadený záda mě bolej i ted…Luci jak jsi na tom ty???…hlavně jak sem ještě včera psala, že záda kupodivu dobrý… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 13:04

Já teda rodím s mužem … doufám. Jen ať vidí jak trpím, pak si mě třeba bude vážit ještě víc. A myslím, že bude hooodně velkou podporou.
K bobrovi ..... já pořád přemlouvám Víťu, ať to konečně zkusí, že nějak se to naučit musí a tak, ale on si pořád nedá říct. Prý se bojí, že mi něco uřízne. Tak se holím poslepu. Jde to, ale dře to :lol: Taky to tak půl hoďky trvá a ještě si u toho mačkám břicho, chudák prďolka.

Liduš, pařbu závidím a přeju. Zase na dlouhou dobu pak bude s pařbama konec :lol: . Záda jakož takož, když něco dělám. Jakmile ale někde delší dobu sedím (třeba na lavičce v hospůdce), tak je to mazec a kroutím se jak žížala. Pak se musím projít, ať to trošku povolí, ale už to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 13:12

Mě naštěstí bolí záda jen po delší procházce nebo vůbec námaze. A přiznám se, že pařba nebo diskotéka mi chybí, ale je samozřejmost to vydržet a až přestanu kojit, tak zase jednou za čas někam zajdu.
No a holení zvládám sama po paměti, příště si k tomu vezmu ještě zrcátko a bude to snad ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 13:16

Já se taky těším, až po porodu někdy vyrazím někam mezi lidi, konečně ve svém oblečení a doufám, že taky štíhlá. Mimi bude fajn, ale jednou za čas se člověk potřebuje vyblbnout a trošku se odreagovat. Ještě že mám super mami, ta pohlídá, když bude třeba :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 13:20

Luci, oni to některé mámy odsuzujou, že se chce ženská od dětí jít občas někam pobavit, ale není na tom nic špatnýho. Neberu to tak, že můj vlastní život okamžikem otěhotnění skončil. Jasně že nebudu žít tak jako před tím, ale přijde mi naprosto zbytečný vzdát se věcí, který mám ráda a být třeba protivná nespokjená mamča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.7.07 13:23

jj holky to vam schvaluju ja sama taky obcas nekam zasla (hlidala mamka) ted budu mit ale utrum (dva certiky si na starost asi nevezme :D)

a na CS nehledte ja mela dva mesice 8 a rodila jsem az ve 38tt ;) po prasknuti vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 13:23

No jasně, to stejně vždycky tvrdí jen zapšklé ženské, které už mají všechno za sebou :evil: O své dítě se postarám a určitě nebudu v trapu každý týden (to mě už stejně nebaví), ale když bude nějaký srazík nebo něco, tak půjdu. Jsem přece jenom ještě mladá, tak mám na to nárok, i když budu mít mimino. A když někdo blbé kecy bude mít, tak ať mi klidně políbí prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí