Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.7.07 14:13

:cry: :cry: :cry: :cry:
ja nevim co mam delat.jsem uplne vyrizena :cry:
ja nevim proc tam byla jestly ma muj dr dovcu nebo co :cry:
zkousela jsem mu volat a ma vyplej telefon.stejnak bych mu asi nic nedokazala rict proto ze tu rvu ze sotva popadam dech :cry:

zkusim az se uklidnim zavolat ty znami do porodnice jak budu chodit na monitor a zeptam se ji jestly mi udelaj i nakou vstupni prohlidku a nebo co mam delat.prece nepujdu k dr az za tri tydny :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 14:15

Dalmi neplač, Matyáškovi se to určitě taky nelíbí. to bude dobrý. Zavolej tý známý a uvidíš, že to bude v pohodě. Stejně máš do porodu měsíc, tak se normálně nahlaš na prohlídky do porodnice kde chceš rodit a choď už jen tam. A Dr. zkoušej volat, třeba má dovču, tak si vypl mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
4.7.07 14:19

Dalmi hlavne to chce klid :) zavolej do porodky, mela bys uz stejne pomalu chodit tam a objednej se ;) a tam te prohlidnou

jinak Lenulka psala ze je porad na kapackach a ze ji nepomahaji a bricho tvrdne dal ale ze tam ma dalsi miminko - chlapecka a ze je uzasny vubec neplace jen si povida :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 14:24

mate pravdu nebudu tu uz rvat.uz mam uplne cernou klavesnici od rasenky :cry:
proste se hned naseru v pondeli do porodnice a bude to :cry:

jsem rada ze lenulka z miskou jsou v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 14:27

Jo to Dalmi udělej, vyhodit tě nemůžou a stejně už bys tam měla nastoupit na prohlídky. A nedej se :lol: :! :lol:

Enko, tak Lenulku moc pozdravuj a ať se s Miškou drží. Snad to bude lepší a kapačky ještě zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 14:29

nedam se.uz jenom kvuly matyasovy,se nenecham odbit!
i kdybych tam mela udelat scenu :twisted:
tak ja jdu uklizet,to je jediny co me vzdycky uklidni a pak jedu pro kocar.stejne uz mam zkazenej celej den.odpolko pak hhodim fotecky kocarku,tak mi ho aspon pochvalte at mam aspon z neceho radost :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 14:30

Kam zmizla Liduš s Patsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 14:31

Správně Dalmi, 100%ně tě někde na kontroly vezmou, nejlepší to bude v porodce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 14:32

To víš že pochválíme a můžeš hodit fotečku i svoji, tu pochválíme určitě strááášně moc. A s tím uklízením to nepřeháněj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 14:33

Jsem byla zalít papriky ve skleníku :D A teď čekám, až přijede manža, vzal mi auto, protože svoje se mu nepodařilo nastartovat :lol: Asi baterka nebo co. Pojedu do drogergy, dochází mi pudr a cournout se po městě, tohle počasí mi naprosto vyvovuje! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 14:37

Bydlíte v rodinném domku? Se máte. My v paneláku, takže si o zahrádce s rajčátkama a papričkama můžu nechat jenom zdát. A dneska je počasí úplně super, taky mi to vyhovuje, ale já už si courání užila dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
4.7.07 14:41

K manžovi jsem se stěhovala po roce a půl vztahu, to bydlel ještě v paneláku 1+1, za dalšího půl roku zdědil polovinu domku po babičce a druhou polovinu odkoupil, takže teď bydlíme skoro tři roky v domku se zahradou. Spolykalo a ještě spolyká to spoustu peněz, protože byl v ne moc dobrým stavu, ale jsem tu spokojená. Když si vzpomenu, jak jsem sem nechtěla :lol: :lol: :lol: Teď už bych to za byt nevyměnila. A fakt jsem to málem obrečela, že sem musím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.7.07 14:47

Tak to máte dobrý, domeček se zahrádkou. Vím, že je kolem toho hodně lítání a spravování, ale taky bych jednou chtěla vyměnit byt za domeček. Není nad to, jen se tak vyplesknout k bazénu na zahradu a chodit otrhávat čerstvá rajčátka. to mi chybí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 14:47

patsy taky zavidim domecek :wink:
ja jsem se ke zdendovy nastehovala a to jsem ho znala dva dny :lol:
chodila jsem z jednim klukem a zrovna mi umrel pes a byla jsem smutna a ze zdendou jsem kamaradila a on mi zavolal jestly mu nepohlidam psa,tak jsem ji hlidala a kdyz jsem mu ji vracela tak jsem sly spolu jeste na prochazku a zaclo prset a tak jsme se sly schovat k nemu domu. :lol:
tam jsme trochu popijely a povidaly si a ja usnula.kdyz jsem se probudila tak on na me koukal a ja se lekla ze se neco stalo jako sex a ze jsem byla tak opila a nevedela jsem o tom a tak mu rikam stalo se neco?a on ze ne a ja mu rekla ze to je dobre ze bych o to nerada prisla a dva dny jsme se tam milovaly.treti jsem si jela k bejvalymu pro veci a uz jsem u zdendy 5 let :lol: :lol:
zaplat pan buh ze tenkrat zaclo prset :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 14:49
Lucošek píše:
To víš že pochválíme a můžeš hodit fotečku i svoji, tu pochválíme určitě strááášně moc. A s tím uklízením to nepřeháněj.
luci ty jsi tak hodna.dekuji :wink:
svoji fotku radsi dneska davat nebudu.jak jsem rvala tak budu urcite otakla az do vecera :lol: :lol: :lol: ale kocarek hodim :wink:
a s praci to pehanet nebudu,ale trochu musim.mami prijde na nastevu :wink: jede se mnou pro kocar
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí