Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
5.7.07 10:29

a brachy mam dva.jednomu je 28 a druhemu 32 a jsou to mi ochranci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 10:33

Taky dobré ráno!
Radek je až do neděle pryč, tak mám doma „klid“. Spinkala jsem taky do teď, je krásně chladno. Budu muset taky do obchodu, doma máme vyžráno, ale asi až po o. Dnes bych se mohla pustit do nějakého „vnitřního“ úklidu(šuplíky, skříně a tak), uvidíme jestli mi nadšení vydrží. Jo včera jsem zkoušela masáž hráze…a nejdřív si musím ostříhat nehty :roll:, s dlouhýma jsem akorát podrápaná. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 10:35

Fakt vypadá moc hezky, mě se taky líbí ten jednoduchej styl, tyhle kočáry vypadají tak úhledně a přitom toho hrozně moc umí, ale už je to jiná cenová kategorie :( My máme Patrona celkem za 11tis. Původně jsem do kočáru chtěla vrazit tak 8tis., ale tenhle má všechno co potřebuju a budu ho mít určo ještě na druhý mimuško.
 http://www.patron-bohemia.cz/…f0_0_300.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 10:36

Jo a mám dvě mladší sestry 23 a 17let. Já byla a musela být vždycky ta starší a rozumější :roll: , ale máme se rády :wink: Mají na mě oblíbenou hlášku: „Tys byla vždycky jiná“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 10:39

Evi, mít mladší sourozence je super. Mě děsně baví pozorovat jak se ty jejich osobnosti a názory s věkem mění, jak vyspívají…beru je jako dospělý, takže mi řeknou skoro všechno. Jsou moc fajn (hlavně když s nima nebydlím :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.07 10:39

patsy ten je taky moc hezkej.mi taky kocarek schovame i na druhy mimco,ale ja jak se znam,tak se mi pak zase bude libyt nakej modernejsi a prodam ho nebo ho podedi ten mladsi bracha ten jeste deti nema :wink:
no taky zdenda pekne nadaval kdyz mel dat tolik penez,ale pulku nam daly nasi :wink:

evikule tak to jsem tomu nejstarsimu brachovy rikala taky ze je jinej.on je takovej slusnak a mi jsme byly za to hrozny parchanti :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.07 10:41

ja mam brachy taky moc rada.hodne jsme spolu drzely,proto ze jsme zustaly sami.tata odesel kdyz mi bylo 6 a brachovy 10 a 14 a maminka byla rok v nemocnici proto ze ji tata schodil ze schodu a praskla ji ceva v hlave a ani jsme za ni nemohly a starala se o nas ten rok babicka,tak jsme k sobe hodne prilnuly a ten nejstarsi bracha se o nas hodne staral,tk byl vzdycky spis jak tata nez bracha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 10:43

Patsy, tvůj kočárek je taky moc pěknej, fakt.
Holky můj už viděly, tak jen pro tebe moje Peg Perego, taky toho spousta umí,i když nevypadá. :wink:Na obrázku je i svlečená letní varianta (snad bude ještě teplo a já ji využiju). 

Mám k němu i tašku, autosedačka ve stejné barvě. Nový 13tis, já ho mám z druhé ruky(jen měsíc používaný!) za 7tis. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.07 10:45

evi ten taky vypada super :wink: a super koupe :wink: :wink:
a mate kocarky doma?zdenek nadaval ze to nosi smlu at ho jeste odvezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 10:48

Na to kašlu :lol: Moje tchýně je strašně pověrčivá a musela se s tím taky smířit. Mám ho doma asi už dva měsíce. Korbičku ve skříni a podvozek složený v budoucím pokojíčku (zatím sklad), takže ho nemám na očích. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.07 10:48

evi ja si taky myslim ze to je nesmysl.
ja ho mam teda na ocich.jezdim snim po byte jak blazen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 10:50

Evi, tak to je super kup! To jsi našla na inzoš?
Dalmi, to je teda drsný, chudák mamka, ta si musela zkusit :( A vy taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 10:53

Patsy, já mám většinu věcí z Mimibazaru. Já se téhle prodávající ptala, proč ho prodává, jestli s ním nebyla spokojená a ona, že je maniak do kočárků, že jich má doma 6 :! A tenhle stejný ještě na chatě (bohatá Pražanda…ale moc milá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 10:55

No tak to je super, natrefit na takovou ženskou :lol: Taky mám pár věcí z MMB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 10:56

A kočár mám taky dávno doma, postýlka mi stojí u postele…nejsem pověrčivá. Hadříky na mimčo jsem začala nakupovat ještě před snažením a všichni mi říkal, nekupuj to, zakřikneš to a za měsíc po vysazení HA jsem byla těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí