Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
6.7.07 11:13

Patsy, já na to zapomněla, takže mi prvních 20minut uteklo, ale zbytek mi stačil…zatlačovala jsem slzy, bylo to dojemný. :cry:
Kde všichni jsou, je tu mrtvo jak o svátcích. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 11:19

Ahojky,
držíme Lenulindě palečky, snad bude s Miškou brzo v pořádku. Dobře, že jí nemuseli dávat tu kapačku na dovytvoření plic. Kdyby se třeba teď narodila, tak už bude určitě v pořádku.

Enko, gratuluji k neteřince :srdce:

Evi, taky gratuluji kamarádce k mimískovi, ať jsou zdraví.

Patsy, já už bych taky nějraději rodila teď, ať už mám prďolku u sebe, ale taky to nevypadá, že by se mu chtělo. Dávám mu tak 2-3 týdny, pak začnem s tím vyháněním. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 11:33

Ta čerstvá mamina byla pořád úplně v pohodě a před čtrnácti dny(její 35tt) se nález náhle zhoršil a doktorka jí řekla, že by to chtělo aspoň ještě ty dva týdny a že se má šetřit (to moc nedělala). A mimi už je na světě…JÁ NECHCI PŘENÁŠET :cry: :cry: :cry: Mám ten pocit, že to tak bude.
U vás, kterých se týká rozhraní horskopových znamení-chtěly byste radši pannu nebo lva??? Já myslela, že pannu, ale nakonec bych radši chtěla lva. Panny jsou prý strašní puntičkáři. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 11:48

Evikul, já taky nechci přenášet. sice mimískovi pořád domlouvám, že za těch 14 dní už by to šlo, ale nevim nevim, asi neposlechne :cry: Já mám nález pořád nulový, i když mi Dr. potvrdil, že mi trošku kleslo bříško, tak se tělo připravuje. Já jsem strašně nedočkavá a nerada na něco čekám.
Doufám, že se mě rozhraní znamení netýká (pokud teda nebudu přenášet), jsem ráda za Lva. Brácha je panna a je s ním někdy horko těžko vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 12:06

Jsem byla nakoupit a teď dělám zelenin. salát s kuřecím naloženým masíčkem :D
Já bych teda raději pannu, ale ani nevím proč. Bojím se, aby Lev nebyl moc panovačný apod. Protože většinou musí být všechno po mým a byl by to střet povah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
6.7.07 13:24

ahojky…

tak tady máme pouť…teda včera sme měly…nif mof, žádný kolotoče, jen taková venkovská živá hudba (děsně falešná, ale sestřence se po pár pivech i líbilo jak hrají, já bohužel pořád poslouchala ty falešný tóny).....bylo tam spoustu dětí a Ríša si našel kamarády, i když tam měl od sestřenky Kubíka (o 5 měs. mladší), prostě si radši hrál se staršíma…je tady vedle u bábi celá rodinka, takže je veselo…ted mám klid, páč Ríša spí.....Richard hrozně nespolečenskej, ale včera to s mojí rodinkou přežil i když mě každou chvilku přemlouval ať už jdeme domů…ale jinak ok…

jen druhou noc běhám po baráku (od otevřenýho okna na wc, z wc do postele, pak zase k oknu)…je mi v noci hrozně…furt prodýchávám, pak se snažím jít na velkou (mám neustálí nucení ale nic nejde), no síla.....ráno su vždycky nevyspalá, ale už bez bolestí nebo jakýhokoliv nucení na wc.....je to divný… :? …

tak nově narozeným miminkům (Enky neteřinku a Evíka od kamošky) přejeme vše nej do života…tfuj, tfuj, tfuj.....

já bych mohla vydržet ještě do toho prvního monitoru v úterý a pak už to bude 37tt a to už bych klíďo rodila......takže jestli je to moje noční běhání fakt příprava na porod, tak ať Niky ještě chviličku vydrží.....

na Lunul a Mišku pořád myslím a průběžně informujte jak to zvládaj bez kapaček…

Dalmi co ty??? už jsi si volala do porodky kůli té předešlé kontrole???…kočárek úžasnej…jen sem se lekla tý barvy, ale když píšeš že je červenej, tak to je super…

Evi, já mám skoro ten stejnej kočár jako ty…Peg Pérego, jen barva je tmavá riflovina…ale su z něj unešená…i když sem tmavej nechtěla…

Patsy tvůj kočárek taky super…

a k tomu znamení, já budu ráda za lva…ale obávám se že Niky bude ještě RAK.....no uvidíme co z toho bude…

su úplně out, tak si jdu lehnout za tím mím prďolínkem a budu chviličku odpočívat, než naběhneme zase vedle k rodince.....

pááá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
6.7.07 13:34

jen mě ještě napadlo…zítra je dobrý datum k porodu…07.07.2007…hihi…ovšem holčičky by to v rodným čísle stejně měly blbý s tím jak se k měsíci přidává 5 nebo 6…(075707/…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 14:14

Liduško, to jo, zítra se se svatbama roztrhne pytel a v:,–(ím se, že kdyby šel porod načasovat, tak jsou všechny porodky přeplněný :D
Dobře, že jste si aspoň trochu užili pouť a Ríša vydržel návštěvy…můj manža je naštěstí společenskej, někdy teda až moc, takže rodinné oslavy apod. snáší líp než já.
Za chvilku jedu se ségrou a bráchem do bazénu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 15:03

Jdu sem zase nakouknout a tady jako vždy nikdo :( Jsem si kolem 12 šla lehnou, že mě bolí záda a vzbudila se až teď :lol: Ale spinkalo se hezky.

Liduš, ty tvoje noci jsou fakt divný, třeba nám už po víkendu porodíš :lol: :lol: .
Užij si rodinky, dokud to jde. Pak zase odjedou a ty se budeš nudit. Z Richarda si nic nedělej, ten můj sice společenský je, ale jak má jít na nějakou rodinnou oslavu, nebo jen na návštěvu, abych na něho bič vzala, abych ho tam dotlačila. Pak taky pořád škemrá, ať už se jde domů. Já ho ale prokoukla. Teď už ho vždycky dovedu strýcům a naliju po štamprlce, a je to. Pak je spíš problém ho dotáhnout domů :lol: :lol:

Patsy, zase jsi mě navnadila s tím naloženým kuřecím masíčkem. Já se dnes musela spokojit jen s fazolovým gulášem. Ale udělala jsem si aspoň výborný salátek se smetanovou zálivkou, ten mi to vynahradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.7.07 16:07

tak jsem psala Lenul, a jeste v poledne dostala kapacku a pak nejake leky a i tak ji zase tvrdne bricho tak sla ted za sestrickou… a ptala jsem se jeste jesli se to CS horsi nebo je porad stejne tak ji doktor rano rekl ze uz je hodne pripravena na porod.....tfuj tfuj tfuj drzime palecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 17:27

Lliduško, mně se ty tvoje noci zdají taky divný… 8) Třeba Niky fakt bude rak.
A naše Lenulinda asi Mišce ne a ne domluvit, máme spolu termín skoro stejně a přeci jenom představa, že už bych měla rodit je mírně děsivá. 8O Držíme palečky, ale asi máme všechny stejný pocit, že Míša bude naše první mimi (po Honzíkovi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 18:43

Bazén byl fajn, jen jak jsou ty svátky, tak tam bylo šíleně lidí.
Večer je vedle ve městě zábava, docela mám náladu jít, ale max. do půlnoci, dýl bych to nezvládla. Ještě uvidím, jestli za dvě hodiny budu mít té energie stejně, teď jsem vytřela celou chodbu a schodiště a to mi moc nepřidalo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 18:43

Téda, tady je poslední dva dny fakt mrtvo. A já zrovna nemám moc program ani chlapa doma… :nevim: To my děláte naschvál :lol: , když jsem rozlítaná, napíšete 10 stran a teď :evil: No jo, nedá se nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 18:44

Hurá, ahoj Patsy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 18:53

Ahoj Evi :lol: Kde máš toho svýho chlapa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí