Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
6.7.07 21:35
Lucošek píše:
Jo, to mi taky leze na nervy, když se mě každý pořád ptá: „Ty jsi ještě celá ??“ Nebo taky miluju otázku, jestli náhodou nečekám dvojčata ..... grrrrrr..... vraždila bych :evil: . Bohužel vím, že to bude každým dnem horší. Už se pomalu bojím vyjít ven, abych nějakého takového chytrolína zase nepotkala.
:lol: tak to mame stejne :lol: .ja uz jsem normalne paranoidni a posloucham nejdriv za dverma jestly nekdo neni na chodbe abych nepotkala nakyho chytryho souseda :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 21:35
dalmatinka píše:
třeba uz rodi a jeste nas predezene :lol: :lol:
nakonec tady zustaneme mi dve nejdele :lol: :lol: :lol: jeste v zari se tu budem presvedcovat ze uz to bude brzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dalmi, proboha nestraš 8O 8O :! :! I když při mém štěstí je všechno možné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 21:37

:D :D :D Máme to podobně, taky nejdřív zkontroluju chodbu. Hlavně jedna ženská je tady chytrá jak rádio, od té utíkám co nejdál. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 21:41

no luci aby to nakonec fakt tak nedopadlo :lol: .
budeme jediny v seznamu tehulek a me z toho sibne v hlave :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 21:42
Lucošek píše: :D :D :D Máme to podobně, taky nejdřív zkontroluju chodbu. Hlavně jedna ženská je tady chytrá jak rádio, od té utíkám co nejdál. :lol:
:lol: :lol:
tak to jsme obe chudinky. :lol: .me tady jedna taky strasne stve.ta to snad dela schvalne.jednou mi rekla vy jste pribrala tak 20 kilo a podruhy mi rekla proc uz mi ten porod nevyvolaj kdyz uz jsem tak dlouho tehotna a po treti mi rekla ze na to ze to budou dvojcata nepotrebuje ultrazvuk ze to vidi podle voka :twisted: :twisted: krava stara
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 21:44

Ne to si nesmíme vůbec připouštět, něco takového. Pokud neporodím do 11. srpna, tak žebrám u Dr. o vyvolání max. do 2 dnů !! Už teď se jen valím jak kulička a funím u toho jak medvěd. Ne ne, víc jak 2 dny nepřenáším. A opovažte se mě někdo předběhnout :x :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 21:46

Tak to máš Dalmi super, takovou sousedku bych si přála taky :lol: . to jsou ale škeble starý urýpaný některý ty ženský, co? Mělas jí říct tu Štrosmajerovu hlášku: Kdyby blbost nadnášela, tak se tady vznášíte jak holubička. No, ale při tvém štěstí by to bába asi stejně nepochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 21:47
Lucošek píše:
Ne to si nesmíme vůbec připouštět, něco takového. Pokud neporodím do 11. srpna, tak žebrám u Dr. o vyvolání max. do 2 dnů !! Už teď se jen valím jak kulička a funím u toho jak medvěd. Ne ne, víc jak 2 dny nepřenáším. A opovažte se mě někdo předběhnout :x :lol: :lol:
:lol: ja uz mam z toho nervy tetko aby to tak nedopadlo :lol: :lol: .to pak budu ten lektvar pit 2 litru denne :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 21:50
Lucošek píše:
Tak to máš Dalmi super, takovou sousedku bych si přála taky :lol: . to jsou ale škeble starý urýpaný některý ty ženský, co? Mělas jí říct tu Štrosmajerovu hlášku: Kdyby blbost nadnášela, tak se tady vznášíte jak holubička. No, ale při tvém štěstí by to bába asi stejně nepochopila :roll:
ta by to nepochopila ona je magor.normalne je vecne vozrala a ve tri rano je schopna tu luxovat.vzdycky me probudi jak slysim ze zvraci na zachode a nebo jak tam pada a nebo neco schazuje.ona ma psa a nechodi snim ven,tak ji tam vsude moci a ona to bere jako normalni vec.jeste se stim vsude chlubi,coz nemusi,proto ze to je i citit. :roll: pak na me saha ja ji odstrkuju.jestly mi sahne na maliho,tak ji ruce zprerazim :twisted: :twisted: :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 21:50

Lektvar nechávám až jako poslední možnost. ale kdyby se fakt nic nedělo, tak jdu do toho. Zatím se prolívám hektolitrama maliníkového čaje, tak snad trošku pomůže i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 21:51
Lucošek píše:
Lektvar nechávám až jako poslední možnost. ale kdyby se fakt nic nedělo, tak jdu do toho. Zatím se prolívám hektolitrama maliníkového čaje, tak snad trošku pomůže i to.
ty uz ho pijes??to jsi koupila v lekarne??a jak se to davkuje?toho muzes vypit kolik chces?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 21:52

tak ten muj ma jeste 9 minut. :twisted: jsem zvedava jestly to stihne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 21:53

8O 8O A volali jste na ni někoho? To přece nejde, aby tam dělala takový čurbes. A aby ji pes čůral po bytě. To by přece mohlo být hodnoceno i jako týrání, ne když ho nevodí ani ven? Malýho nenechej kolem ní raději ani projít. Kdoví, co by chudák ještě mohl chytnout. To jsou dneska lidi :-( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 21:55
Lucošek píše:
8O 8O A volali jste na ni někoho? To přece nejde, aby tam dělala takový čurbes. A aby ji pes čůral po bytě. To by přece mohlo být hodnoceno i jako týrání, ne když ho nevodí ani ven? Malýho nenechej kolem ní raději ani projít. Kdoví, co by chudák ještě mohl chytnout. To jsou dneska lidi :-( :poblion:
ne opna je silena.to ma jeste kocku a jeste krmi kocky za barakem,takze tam denne sedi tak 10 kocek a rvou tu jak pominuty hladem.ona je sem naucila lezt a ja mam strach z toxoplazmozy,tak tam ani radsi nechodim. :cry:
uz jsem ji asi 10× vynadala co je tam taha a vsichni tu nadavaj,ale ona je proste debil :twisted: .kocky tu mnoukaj celou noc rvou jak se tam perou :twisted: .lja ji nenavidim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 21:56
dalmatinka píše:
Lucošek píše:
ty uz ho pijes??to jsi koupila v lekarne??a jak se to davkuje?toho muzes vypit kolik chces?

Chtěla jsem ho koupit v lékárně, ale u nás ho bohužel nevedou :( . Tak jsem si ho normálně natrhala doma na zahrádce a usušila. Piju ho od 34. týdne tak litr denně. Ale ne najednou, udělám si do konvice a pak popíjím celý den. Jestli se nebude nic dít, tak asi zvýším dávku. Myslela jsem, že bude hnusný, ale je docela dobrý, přijde mi trošinku nasládlý. Ale já jsem na bylinky zvyklá, tak proto mi to možná přijde dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí