Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošek píše:
Jo, to mi taky leze na nervy, když se mě každý pořád ptá: „Ty jsi ještě celá ??“ Nebo taky miluju otázku, jestli náhodou nečekám dvojčata ..... grrrrrr..... vraždila bych. Bohužel vím, že to bude každým dnem horší. Už se pomalu bojím vyjít ven, abych nějakého takového chytrolína zase nepotkala.
dalmatinka píše:
třeba uz rodi a jeste nas predezene![]()
nakonec tady zustaneme mi dve nejdele![]()
![]()
jeste v zari se tu budem presvedcovat ze uz to bude brzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dalmi, proboha nestraš
I když při mém štěstí je všechno možné ![]()
Máme to podobně, taky nejdřív zkontroluju chodbu. Hlavně jedna ženská je tady chytrá jak rádio, od té utíkám co nejdál. ![]()
no luci aby to nakonec fakt tak nedopadlo
.
budeme jediny v seznamu tehulek a me z toho sibne v hlave
![]()
Lucošek píše:![]()
![]()
Máme to podobně, taky nejdřív zkontroluju chodbu. Hlavně jedna ženská je tady chytrá jak rádio, od té utíkám co nejdál.
Ne to si nesmíme vůbec připouštět, něco takového. Pokud neporodím do 11. srpna, tak žebrám u Dr. o vyvolání max. do 2 dnů !! Už teď se jen valím jak kulička a funím u toho jak medvěd. Ne ne, víc jak 2 dny nepřenáším. A opovažte se mě někdo předběhnout
![]()
Tak to máš Dalmi super, takovou sousedku bych si přála taky
. to jsou ale škeble starý urýpaný některý ty ženský, co? Mělas jí říct tu Štrosmajerovu hlášku: Kdyby blbost nadnášela, tak se tady vznášíte jak holubička. No, ale při tvém štěstí by to bába asi stejně nepochopila ![]()
Lucošek píše:
Ne to si nesmíme vůbec připouštět, něco takového. Pokud neporodím do 11. srpna, tak žebrám u Dr. o vyvolání max. do 2 dnů !! Už teď se jen valím jak kulička a funím u toho jak medvěd. Ne ne, víc jak 2 dny nepřenáším. A opovažte se mě někdo předběhnout![]()
![]()
Lucošek píše:ta by to nepochopila ona je magor.normalne je vecne vozrala a ve tri rano je schopna tu luxovat.vzdycky me probudi jak slysim ze zvraci na zachode a nebo jak tam pada a nebo neco schazuje.ona ma psa a nechodi snim ven,tak ji tam vsude moci a ona to bere jako normalni vec.jeste se stim vsude chlubi,coz nemusi,proto ze to je i citit.
Tak to máš Dalmi super, takovou sousedku bych si přála taky. to jsou ale škeble starý urýpaný některý ty ženský, co? Mělas jí říct tu Štrosmajerovu hlášku: Kdyby blbost nadnášela, tak se tady vznášíte jak holubička. No, ale při tvém štěstí by to bába asi stejně nepochopila
Lektvar nechávám až jako poslední možnost. ale kdyby se fakt nic nedělo, tak jdu do toho. Zatím se prolívám hektolitrama maliníkového čaje, tak snad trošku pomůže i to.
Lucošek píše:ty uz ho pijes??to jsi koupila v lekarne??a jak se to davkuje?toho muzes vypit kolik chces?
Lektvar nechávám až jako poslední možnost. ale kdyby se fakt nic nedělo, tak jdu do toho. Zatím se prolívám hektolitrama maliníkového čaje, tak snad trošku pomůže i to.
A volali jste na ni někoho? To přece nejde, aby tam dělala takový čurbes. A aby ji pes čůral po bytě. To by přece mohlo být hodnoceno i jako týrání, ne když ho nevodí ani ven? Malýho nenechej kolem ní raději ani projít. Kdoví, co by chudák ještě mohl chytnout. To jsou dneska lidi
![]()
Lucošek píše:ne opna je silena.to ma jeste kocku a jeste krmi kocky za barakem,takze tam denne sedi tak 10 kocek a rvou tu jak pominuty hladem.ona je sem naucila lezt a ja mam strach z toxoplazmozy,tak tam ani radsi nechodim.
![]()
A volali jste na ni někoho? To přece nejde, aby tam dělala takový čurbes. A aby ji pes čůral po bytě. To by přece mohlo být hodnoceno i jako týrání, ne když ho nevodí ani ven? Malýho nenechej kolem ní raději ani projít. Kdoví, co by chudák ještě mohl chytnout. To jsou dneska lidi
![]()
dalmatinka píše:Lucošek píše:ty uz ho pijes??to jsi koupila v lekarne??a jak se to davkuje?toho muzes vypit kolik chces?
Chtěla jsem ho koupit v lékárně, ale u nás ho bohužel nevedou
. Tak jsem si ho normálně natrhala doma na zahrádce a usušila. Piju ho od 34. týdne tak litr denně. Ale ne najednou, udělám si do konvice a pak popíjím celý den. Jestli se nebude nic dít, tak asi zvýším dávku. Myslela jsem, že bude hnusný, ale je docela dobrý, přijde mi trošinku nasládlý. Ale já jsem na bylinky zvyklá, tak proto mi to možná přijde dobrý.