Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
3.7.07 10:15

Evi, já mám v „normálním“ stavu migrénu tak jednou za dva měsíce a můžu si vzít léky, takže je to v poho. Bohužel s těhotenstvím u mě nastal mega migrénový stav, měla jsem ji první dva trimestry klidně 2× do týdne a bez léků kvůli mimi, nakonec jsem na to dostala i neschopenku. Ten třetí trimestr už je ok, migrénu jsem neměla tak dva měsíce - ťuk ťuk (musím to rychle zaklepat).
Já si určitě nechám napsat HA při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 10:17

anonymko opravdu 8O 8O 8O
tak to jance moc gratuluji a uplne mi beha mraz po zadech ze uz mame prvni miminko 8O
a jsou oba v poradku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.7.07 10:19

Jéééé, „naše“ první mimi Honzíček :! :! :! Gratulujeme!

http://sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.07 10:20

Jo, jo naprosto v pořádku. Bohužel si moc nepamatuju míry - myslím 48cm a určitě měl kolem 2,5kg - takže veliký. Na koníkovi máme i fotky a je skutečně moc krásný - velké černé oči a spousta vlásků:-)

Majka

• Citovat
  • Upravit
48576
3.7.07 10:21
Anonymni píše:
Jo, jo naprosto v pořádku. Bohužel si moc nepamatuju míry - myslím 48cm a určitě měl kolem 2,5kg - takže veliký. Na koníkovi máme i fotky a je skutečně moc krásný - velké černé oči a spousta vlásků:-)Majka
tak to preji honzickovy jen to nej.to mam radost ze je zdravej a jsou z maminkou v poradku a moc dekuji ze jsi nam to rekla :wink:
vecer ho dopisu do seznamku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.7.07 10:22

Hoď nám sem odkaz na fotečky,Majko, nebo je klidně šoupni přímo sem do diskuze. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.7.07 10:23

Já sice Janku neznám, ale i tak moc moc gratuluju! Je to krásná zpráva, taky bych chtěla vidět fotečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.7.07 10:27

Jsem úplně rozněžnělá… :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.7.07 10:28
Evikule píše:
Jsem úplně rozněžnělá… :-) :dance:
ja taky.ja uz chci taky mimi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.07 10:29

Holky nemám od ní dovoleno někam vkládat fotečky a opravdu nechci, aby na mě byla třeba naštvaná, takže vkládám odkaz, kde jsou na konci tři fotečky Honzíka, jedna i s Jankou…

Majka

http://www.modrykonik.cz/album/album.php?…

• Citovat
  • Upravit
6774
3.7.07 10:30

Však už to máme za pár, už to musíme nějak vydržet! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
3.7.07 10:31

Děkujeme moc :potlesk: :srdce: . Je moc krásnej, já budu plakat :-) Už musím k babičce, ale když to tak vidím, musím si pospíšit s tím úklidem a mantinelem na postýlku :lol: . Aspoň oblečky mám ready a kolíbka je taky připravená k použití. :wink: Papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.7.07 10:38

Jé, ten je kráááááásnej! :D :D :D Když to vidím, tak už se fakt nemůžu dočkat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
3.7.07 10:47

Ahojky,jen v rychlosti…to by mě teda nenapadlo,že JankaR je kamarádka…já ji znám,byly jsme spolu i na testech na cukrovku a v sobotu jsem s ní mluvila po tel…známe se už spoustu let :P ,ale viděli jsme se po dlouhé době až na těch testech…jsou opravdu v pořádku,jen říkala,že jak byl malý dřív,tak měl silnou žloutenku a nahříval se a taky,že ho musí pořád budit na papu,protože jak je nedonošený,tak pořád spí…musím letět..zatím ahojky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 11:15

Já neviděla migrénu ani z rychlíku :D :D čas od času mě hlava zabolí, ale tak nějak normálně a moc často to taky není.
Dubovou kůru gel už mám taky koupený, prý fakt pomáhá, tak budu doufat.
Jakou ochranu po porodu nevím, ale taky bych do toho nechtěla spadnout hned. Já asi půjdu do těch hormonů. Kondomy taky moc nemusíme a spolíhat se na štěstí … to teda ne. Domluvím se s doktorem, co bude nejlepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí