Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
8.7.07 14:51

A dneska bych ofiko měla začít 9. měsíc, heč :wink: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
8.7.07 14:57

ZDRAVÍM! :D
Tak včera jsme se ze Šakvic vrátili až o půl osmé, bylo to fajn, Luděk si trochu zasurfoval a my se ségrou jsme se povalovali na plážičce, nebylo ani moc vedro, ani zima, prostě super :lol: A byla tam ještě jedna těhule (jak jste se bavily o té epidemii), taky bych ji typla na září.
A dneska se mi nechtělo vařit, tak jsme jeli na obídek do restauračky. Něco jsem pouklízela, žehlila…

Dalmi a Peťulko, vy máte teda v noci hrozný stavy! Já zatím nic takovýho nezažívám, jen mě občas píchne v břiše, dávejte na sebe a bříška pozor :!
Luci, já taky nikdy nevydržím být dlouho uražená, i když by člověk chtěl, tak po těch letech už mě to nějak neba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
8.7.07 14:59

Luci, gratuluju k začatému 9. měsíci! :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.7.07 15:23

Patsy děkuji :wink:
Taky nevydržím být dlouho uražená. Vždycky na mě udělá psí oči a mě to po čase přijde směšné a pak už prostě nejde být uražená :roll: :D
Jak se cítíš ty? Máš do TP už jen 22 dnů. Nejsi nervozní z toho, že každým dnem můžeš rodit? Máš na nás nějakou vůbec číslo, abys nám kdyžtak dala vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.7.07 15:35

patsy ja nevim ze vzdycky aspon 3 noci v tydnu mi neco je :roll: .
uz si pripadam jak hypochondr :wink:

luci bejt na neho nastvana dlouho,tak si akorat kazis den a stejne stim nic nevyresis,takze je dobre ze uz se spolu bavite a taky moc moc gratuluji :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.7.07 15:41

Díky Dalmi,
ty to máš vůbec jak? V kterém jsi teda týdnu aktuálně? Metřík pořád nemáš spravený, že?
Holky, mě je dneska pořád nějak divně. Už od rána mě pobolívá břicho jako při slabé MS, ale ani to nezesiluje tak nevím. Mimi se naštěstí hýbe, tak by mělo být všechno v pořádku. Večer si skusím napustit horkou vanu a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.7.07 15:50

luci metrik mi bezi podle toho druheho terminu 7 srpna,takze ukazuje spravne kdyz se ridim tym terminem co je dele😉
ja tet jdu do zoo.prijde mi to takovy divny jit jenom ja a zdenda.uz jsme dlouho nebyly nekde sami bez jeho kamosu atd.. tak budu behat po zoo at to mimi rozhejbe a treba se vylodi :lol: :lol: :lol:

to tve boleni je divny :roll: na poslicky to nevypada ani na kontrakce,tak to nevim co by to mohlo bejt,ale urcite to nic nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.7.07 15:54

Jé ty se máš, do ZOO bych taky vyrazila. Tak si to hezky užij. Příště už tam půjdete s malým prďolkou. Já už se tak těším. Kéž by se to už rozjelo, že?
Bolení teď na chvilku přestalo. Dám si maliník, pak vanu a uvidím. Snad to nic nebude, nebo se to rozjede (ale to pochybuju).
Tak za mě nakrm zvířátka a užij si Zdendy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.7.07 15:55

lucosku ja si taky preju aby se to uz rozjelo.klidne bych porodila i v zoo,hlavne at uz to je.tak diky a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
8.7.07 16:02

Dalmi, tak si užij ZOO, já tam chodím děsně ráda, už se těším, až bude mít Innuška tak tři čtyři roky a budeme jí tam ukazovat zvířátka :lol: :lol:

Luci, začínám být z toho pěkně nervózní, protože když vidím, jak se metřík krátí a krátí a Inna je pořád koncem pánevním, začínám mít z toho obavy :( Navíc mě rozčiluje Luděk, protože si každodenně „musí“ dát večer doma aspoň jedno pivo, bojím se, že sotva dvě dopije, praskne mi voda nebo začnou bolesti a bude mě muset odvézt i tak… :roll:
Zítra jdu asi na posledy na kontrolu ke své dr. a od dalšího týdne (39tt) budu chodit na monitor a prohlídku do porodky, tak se chystám, že se tam doktora narovinu zeptám, jak ty konce pánevní řeší. Modlím se, aby mi naplánovali císaře, protože by mě taky mohli nechat začít spontánně rodit, potrápit mě i miminko a potom dělat narychlo akutního císaře a toho se bojím. Těch zmatků okolo a že nebudu vědět, co bude s miminkem…prostě bych ráda věděla dopředu, jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
8.7.07 16:04

Jo a tel. číslo jsem si uložila na Dalmatinku, i když je docela možný, že budeme v porodce ve stejnou dobu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
8.7.07 16:11

To jsem tu sama? Lucošku, ty už jsi ve vaně? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
8.7.07 16:12

Evi, já s tesco plínama zkušenosti nemám…spíš s Happy, Huggies, CIEN, BabyTime, a samo s pamperskama, ale to už sem dlouho nekoupila, páč mi příjde zbytečný vyhazovat za to love, uvidíme co řekne Nikolčina prcinka na Huggies a kdyžtak pojedu v nich…ale ty Huggies jen super flex, ty obyčejný neudrží moc vlhkosti… :? .....

jo a ještě tip…nekupovat Pampers Sleap and Play…sou to shity…Ríša měl jednu na zkoušku a okamžitě byl opruzenej…

a nejspíš založím diskusi, at mi hoky napíšou kdy rodily při delším tvrdnutí bříška.....páč sestřenka mě včera vyjukala, že jí taky tvrdlo bříško cca od 5. měsíce, měla CS 2 a na prvním monitoru jí naskakovaly kopečky že sestra říkala že se tam vidí nejspíš napoledy a holky ona rodila až 41+5 vyvoláváním… 8O

tak jdu zakládat a su zvědavá kdo mi co napíše…

jo a Dalmi, Luci, mě taky pořád někde píchá, bolí, ted momentálně ta bolest co popisovala Lucka…jako na slabou MS a kde nic tu nic…žádní poslové…jen to tvrdutí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
8.7.07 16:15

Patsy mi vzali do ZOO Ríšu poprvý když mu byl rok a půl a už tenkrát z toho měl zážitek…takže nemusíš čekat tři až čtyři roky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
8.7.07 16:17

Takže do porodky budeš chodit poslední 2 týdny? Na ten KP se Dr. raději zeptej. Nejlepší by bylo, kdyby ti zaručil ten CS. Já už to tady psala, kamarádka měla malou taky KP a řekli jí, že pánev má dost širokou, malá není moc velká, tak to zkusí normálně a když tak by potom přešli na císaře. Nakonec porodila normálně, ale kdyby to nešlo, tak se 8 hodin trápí a teprve pak by ji vzali na CS. Je to ujeté.
Já toho mého taky budu muset teď v tom pivíčkování krotit. Přes týden je to v poho, to si dá tak 2 piva, horší přes víkend. Snad nebudeme na poslední chvíli muset shánět někoho střízlivého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí