Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
9.7.07 13:43

lidusko holky tam prej vetsinou bejvaj dyl aby se stacily nastrojit :wink:

a s tou lenulindou je to pravda,tak drzte palce at ji dneska pusti.sice bude brat naky leky,ale aspon bude doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.7.07 13:53

tak ja jdu spat.jsem uplne hotova :lol:
tak vecer nakouknu.diky ze jste na me myslely papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
9.7.07 14:33

Teda holky,tady je takové drama a já o tom nic nevím…Dalmi s tou plodovkou jsem to taky četla a jsem ráda,že to u tebe nebyl ještě porod..
Liduš nesmutni,hele Ríša musel být super hodné mimi,když se bojíš přenášení,já se taky těším na mimi,ale když si vzpomenu,jaké byly první 3 měsíce po porodu,tak bych byla ještě radši pul roku těhotná…
V pátek jdu na ko,taky bych chtěla už monitor,co si pamatuju tak to byl suoer pocit slyšet být srdíčko mimíska…
Lenulindo držím palečky,aby tě pustili a aby bylo vše jak má být…
U mě pokrok,začínám chystat tašku do porodnice a tak nějak celkově se zahnizdovat :P ,první várka vypraná,autosedačka taky vydrhnutá…ještě musím sehnat číslo do porodky,abych se tam stihla mrknout…včera jsem na aukci vyhrála matraci do postýlky,dnes jsem koupila postýlku,ještě bych chtěla nebeska,ty jsem u malého neměla,tak si je dopřejem ted:))
No z části to je v cajku,ale stejně toho ještě moře věcí chybí…Tak jdu ještě na mmb shánět tu :,-(u do postýlky…pááá a pohladte bříška!M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
9.7.07 17:18

Tak jsem zpět z kontroly, až na to, že jsem čekala hodinu na monitor, je všechno v pořádku. Malá se pěkně hýbala (na rozdíl od ostatních miminek, co byli taky na monitoru :D Dr. mi brala stěry na Streptokoka, mám nález CS 2 (konečně - hurá) :lol: :lol: ale k porodu to dle slov dr. ještě není. Dělala mi UTZ, stále KP, příští týden k ní jdu naposledy a potom už do porodnice. Jinak dr. byla moc milá, zase mi všechno pěkně vysvětlila, žádný rychle rychle, i když měla pěknej časovej skluz.

Dalmi, gratuluju ke kontrole, hlavně že budeš pěkně pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
9.7.07 17:51

Jo a koupila jsem si kojící podprdu, docela hezkou, ale je to hroznej nezvyk - bez kostice…Přijde mi, že to prsa moc nepodrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
9.7.07 18:09

Čauky,
tak jsem se sem konečně dostala. Od rána nám blbnul net, už jsem myslela, že to PC rozbiju :pocitac:
S Lenulkou super zprávy, snad ji teda pustí a bude všechno v pořádku a malá si ještě chvilku bude hovět v pelíšku u maminky.
Dalmi, super že máš první monitor za sebou a že se tě ujaly. Já říkala hned, že je ta doktorka nějaká divná, baba jedna :evil:
Patsy, gratuluju k CS 2 :potlesk: . Pořád lepší než 0. Obvykle, jak ti Dr. říká, že to k porodu nevypadá, tak se rodí rychlovka a nepřenáší se :wink: Aspoň co jsem vyslechla tady od mamin …
Sedmi, tak konečně se začíná hýbat chystání na mimi? Taška do porodky už byla pomalu třeba. Přeji dobré pořízení na MMB, určitě zas něco vyhraješ :D
Nějak už si zase nevzpomínám o čem jste si psaly, mám poslední dobou pořád okno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.7.07 18:15

ahojky
tak ja tetko vstala.ve dve jsem usnula a spala jsem az do tet :lol: :lol:

lucosku uz jsem si rikala co je s tebou :lol:
patsy me taky prijde ze ta kojo podprda je moc drzet nebude a gratuluji ke ko.
sedmi gratuluji k vyhre.taky mi vzdycky udelalo radost kdyz jsem neco vyhrala lacino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
9.7.07 18:18

Já jsem si dneska zamluvila na MMB mantinel do kolíbky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Dalmi, to zase budeš pěkně ponocovat. Jsem taky zralá na postel, ale musím to aspoň do deseti vydržet, abych se ráno vzbudila až kolem deváté, pak to přes den rychleji utíká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
9.7.07 18:47

Poslední dobou mi pořád vypadává ten net, už jsem pěkně kakrknutá. Přemontovali jsme anténu na lešení, protože fasáda už je i vedle na baráku, ale asi to lešení omezuje signál nebo co. No, ale pořád lepší, než kdybych byla odpojená úplně. Doufám, že těm blbcům to tam nebude vadit a nesundají to. My tu máme totiž na té fasádě samé blbce.Celá firma je myslím plná blbců, děs!! Domluvit se s něma nedá a ještě dělají jako lemry. Na naší straně už jsou 14 dnů a pořád se skoro nic nepohlo. Sousední barák už je aspoň celý zateplený. Bože, jak mi lezou krkem :evil: :evil:
K těm kojo podprdám. Mám jen jednu, ale taky se mi zdá, že není nic moc. Mám stach, abych prsa pak neměla až někde k pupku. Pak jsem si koupila jednu podprdu úplně obyčejnou, jak nosily naše mamky. Je taky bez kostic, super elastická a stála mě jen stovku. Ta bude na kojo taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
9.7.07 18:54

Lucošku, tahle mě stála 290,– a ještě mám objednanou jednu u nás v obchodě za 350,–. Kdybych věděla o nějaké za kilčo, taky bych ji brala :) A nakoupila jsem další dvě balení vložek do podprsenky, (už jich mám tak 5) aspoň jsem využila tu slevu v DM pro těhule. Jestli nakonec nebudu moct kojit, tak mě z toho hrábne.
S tím netem to je blbý, vím, jak mě vytáčí, když je to jen zpomalený, natož kdyby to vypadávalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
9.7.07 19:00

Já si když tak dokoupím kojo podprdu až potom. Jednu mi půjčila kamarádka a druhou na kojo mám tu obyč. Vložky do podprdy mám jen dvoje. Uvidím, jak to půjde. Když tak něco dokoupím po cestě z porodky. Spíš by mě zajímalo, kolik si berete do porodky vložek? Já mám zatím 2 balíky těch poporodních (myslím Samu?), takže celkem 40. Myslíte, že to bude do porodky stačit? Doma už budu nosit klasické. Brrr, na to se tak netěším, jsem zvyklá na tampony :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
9.7.07 19:47

Já taky neměla vložku snad roky :roll: Koupila jsem si v lékárně ty stejné co ty - 3 balení. Myslím, že i dvoje ti stačit budou.
Tady se pěkně rozpršelo, ale to je dobře, aspoň se ochladilo a bude se dobře spát :-) Už to dneska vypínám, čauky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
9.7.07 20:03

Já mám v tašce sbalené tři balení Samu a kamarádka je používala i celé šestinedělí, že v ostatních normálních si hnedka přišla zapařená. Kojo podprdu mám jednu půjčenou a tahle kámoška doporučila rozhodně koupit až po porodu. U nás ve městě jsem se orientačně ptala a jsou tu k sehnání od 250kč, v nejdražším prádle jsem nebyla, na ty kvalitní Anity za 600kč asi kašlu. A jednorázové vložky do podprdy mám jedny a 3 páry bavlněných pracích. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
9.7.07 20:42

koukam ze resite vlozky do porodnice :) my meli v porodnici ty jejich a muzu rict ze mi vyhovovali mnohem vic a i kdyz jsem byla po cisari a moc dlouho nekrvacela tak jsem vypotrebovala snad tricet vlozek za de (ze zacatku jsem tam mela nacpanych klidne pet protoze jsem byla jak spatne zavreny kohoutek a kazdou chvili je musela menit je to neprijemne ale jinak to proste nejde) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
9.7.07 21:17

Ahojky,
byli jsme o prodlouzenem vikendu u rodicu, tak snad vas zvladnu docist :D

Dnes jsem byla na kontrole. Vsechno je v poradku. Nelinka je porad hlavou dolu. Vubec to zatim nevypada na porod, i kdyz mi cele volno tvrdlo hrozne bricho. CS mam stale 0.

Dokonce nam vykouzlila usmev, mam to i na videu, byla to nadhera :D Dala jsem fotku do galerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí