Poradna duly
Jana Čurdová
lidusko holky tam prej vetsinou bejvaj dyl aby se stacily nastrojit ![]()
a s tou lenulindou je to pravda,tak drzte palce at ji dneska pusti.sice bude brat naky leky,ale aspon bude doma ![]()
tak ja jdu spat.jsem uplne hotova ![]()
tak vecer nakouknu.diky ze jste na me myslely papa ![]()
Teda holky,tady je takové drama a já o tom nic nevím…Dalmi s tou plodovkou jsem to taky četla a jsem ráda,že to u tebe nebyl ještě porod..
Liduš nesmutni,hele Ríša musel být super hodné mimi,když se bojíš přenášení,já se taky těším na mimi,ale když si vzpomenu,jaké byly první 3 měsíce po porodu,tak bych byla ještě radši pul roku těhotná…
V pátek jdu na ko,taky bych chtěla už monitor,co si pamatuju tak to byl suoer pocit slyšet být srdíčko mimíska…
Lenulindo držím palečky,aby tě pustili a aby bylo vše jak má být…
U mě pokrok,začínám chystat tašku do porodnice a tak nějak celkově se zahnizdovat
,první várka vypraná,autosedačka taky vydrhnutá…ještě musím sehnat číslo do porodky,abych se tam stihla mrknout…včera jsem na aukci vyhrála matraci do postýlky,dnes jsem koupila postýlku,ještě bych chtěla nebeska,ty jsem u malého neměla,tak si je dopřejem ted:))
No z části to je v cajku,ale stejně toho ještě moře věcí chybí…Tak jdu ještě na mmb shánět tu
u do postýlky…pááá a pohladte bříška!M.
Tak jsem zpět z kontroly, až na to, že jsem čekala hodinu na monitor, je všechno v pořádku. Malá se pěkně hýbala (na rozdíl od ostatních miminek, co byli taky na monitoru
Dr. mi brala stěry na Streptokoka, mám nález CS 2 (konečně - hurá)
ale k porodu to dle slov dr. ještě není. Dělala mi UTZ, stále KP, příští týden k ní jdu naposledy a potom už do porodnice. Jinak dr. byla moc milá, zase mi všechno pěkně vysvětlila, žádný rychle rychle, i když měla pěknej časovej skluz.
Dalmi, gratuluju ke kontrole, hlavně že budeš pěkně pod dohledem.
Jo a koupila jsem si kojící podprdu, docela hezkou, ale je to hroznej nezvyk - bez kostice…Přijde mi, že to prsa moc nepodrží.
Čauky,
tak jsem se sem konečně dostala. Od rána nám blbnul net, už jsem myslela, že to PC rozbiju ![]()
S Lenulkou super zprávy, snad ji teda pustí a bude všechno v pořádku a malá si ještě chvilku bude hovět v pelíšku u maminky.
Dalmi, super že máš první monitor za sebou a že se tě ujaly. Já říkala hned, že je ta doktorka nějaká divná, baba jedna ![]()
Patsy, gratuluju k CS 2
. Pořád lepší než 0. Obvykle, jak ti Dr. říká, že to k porodu nevypadá, tak se rodí rychlovka a nepřenáší se
Aspoň co jsem vyslechla tady od mamin …
Sedmi, tak konečně se začíná hýbat chystání na mimi? Taška do porodky už byla pomalu třeba. Přeji dobré pořízení na MMB, určitě zas něco vyhraješ ![]()
Nějak už si zase nevzpomínám o čem jste si psaly, mám poslední dobou pořád okno ![]()
ahojky
tak ja tetko vstala.ve dve jsem usnula a spala jsem az do tet
![]()
lucosku uz jsem si rikala co je s tebou ![]()
patsy me taky prijde ze ta kojo podprda je moc drzet nebude a gratuluji ke ko.
sedmi gratuluji k vyhre.taky mi vzdycky udelalo radost kdyz jsem neco vyhrala lacino ![]()
Já jsem si dneska zamluvila na MMB mantinel do kolíbky http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dalmi, to zase budeš pěkně ponocovat. Jsem taky zralá na postel, ale musím to aspoň do deseti vydržet, abych se ráno vzbudila až kolem deváté, pak to přes den rychleji utíká ![]()
Poslední dobou mi pořád vypadává ten net, už jsem pěkně kakrknutá. Přemontovali jsme anténu na lešení, protože fasáda už je i vedle na baráku, ale asi to lešení omezuje signál nebo co. No, ale pořád lepší, než kdybych byla odpojená úplně. Doufám, že těm blbcům to tam nebude vadit a nesundají to. My tu máme totiž na té fasádě samé blbce.Celá firma je myslím plná blbců, děs!! Domluvit se s něma nedá a ještě dělají jako lemry. Na naší straně už jsou 14 dnů a pořád se skoro nic nepohlo. Sousední barák už je aspoň celý zateplený. Bože, jak mi lezou krkem
![]()
K těm kojo podprdám. Mám jen jednu, ale taky se mi zdá, že není nic moc. Mám stach, abych prsa pak neměla až někde k pupku. Pak jsem si koupila jednu podprdu úplně obyčejnou, jak nosily naše mamky. Je taky bez kostic, super elastická a stála mě jen stovku. Ta bude na kojo taky v pohodě.
Lucošku, tahle mě stála 290,– a ještě mám objednanou jednu u nás v obchodě za 350,–. Kdybych věděla o nějaké za kilčo, taky bych ji brala
A nakoupila jsem další dvě balení vložek do podprsenky, (už jich mám tak 5) aspoň jsem využila tu slevu v DM pro těhule. Jestli nakonec nebudu moct kojit, tak mě z toho hrábne.
S tím netem to je blbý, vím, jak mě vytáčí, když je to jen zpomalený, natož kdyby to vypadávalo ![]()
Já si když tak dokoupím kojo podprdu až potom. Jednu mi půjčila kamarádka a druhou na kojo mám tu obyč. Vložky do podprdy mám jen dvoje. Uvidím, jak to půjde. Když tak něco dokoupím po cestě z porodky. Spíš by mě zajímalo, kolik si berete do porodky vložek? Já mám zatím 2 balíky těch poporodních (myslím Samu?), takže celkem 40. Myslíte, že to bude do porodky stačit? Doma už budu nosit klasické. Brrr, na to se tak netěším, jsem zvyklá na tampony ![]()
Já taky neměla vložku snad roky
Koupila jsem si v lékárně ty stejné co ty - 3 balení. Myslím, že i dvoje ti stačit budou.
Tady se pěkně rozpršelo, ale to je dobře, aspoň se ochladilo a bude se dobře spát
Už to dneska vypínám, čauky ![]()
Já mám v tašce sbalené tři balení Samu a kamarádka je používala i celé šestinedělí, že v ostatních normálních si hnedka přišla zapařená. Kojo podprdu mám jednu půjčenou a tahle kámoška doporučila rozhodně koupit až po porodu. U nás ve městě jsem se orientačně ptala a jsou tu k sehnání od 250kč, v nejdražším prádle jsem nebyla, na ty kvalitní Anity za 600kč asi kašlu. A jednorázové vložky do podprdy mám jedny a 3 páry bavlněných pracích. ![]()
koukam ze resite vlozky do porodnice
my meli v porodnici ty jejich a muzu rict ze mi vyhovovali mnohem vic a i kdyz jsem byla po cisari a moc dlouho nekrvacela tak jsem vypotrebovala snad tricet vlozek za de (ze zacatku jsem tam mela nacpanych klidne pet protoze jsem byla jak spatne zavreny kohoutek a kazdou chvili je musela menit je to neprijemne ale jinak to proste nejde) ![]()
Ahojky,
byli jsme o prodlouzenem vikendu u rodicu, tak snad vas zvladnu docist ![]()
Dnes jsem byla na kontrole. Vsechno je v poradku. Nelinka je porad hlavou dolu. Vubec to zatim nevypada na porod, i kdyz mi cele volno tvrdlo hrozne bricho. CS mam stale 0.
Dokonce nam vykouzlila usmev, mam to i na videu, byla to nadhera
Dala jsem fotku do galerky.