Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
11.7.07 11:28

Ju, Lusocku, CS 1, ty se mas :D Ja mam porad 0 :cry: A gratuluju k prvnimu monitoru. Me ceka prvni az na konci cervence.

Patsy, taky jsem o tech vedrech cetla. Ach jo :evil:

TAk mne uz se pere prvni varka vecicek, chodim se koukat, jak se to v tom bubnu krasne toci :lol:

Pred chvili mi volali, ze uz mam pripravenou postylku k vyzvednuti, tak tam do konce tydne s manzou snad zajedeme a sestavime ji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
11.7.07 12:09

ahojky…

Lenul vítej doma, je o tebe báječně postaráno, jak tak čtu, a nezlob se na nás, že sme psaly že je Miška ještě moc malinká…určitě odpovídá velikostně týdnu těhu, jen sme měly obavy z toho, že je to ještě brzo…přecijen, ještě chviličku by vydržet mohla…

Klaudul tak super že už pereš věcičky, já se s tím mazlila celou dobu (strkání do pračky, věšení na sušák, skládání do koše, žehlení, skládání do skříně), pomazlila sem se s každým kouskem aspon 4×…hihi…

postýlku už máme doma a složenou…juchů…jen Ríša se mi do ní furt sáčkuje…ale ted už o něco mín…už to asi není tak zajímavý…

Luci, gratuluju k CS1… :D …a k prvnímu monitoru…já byla včera taky…3× za tu dobu co sem byla připásaná mi ztvrdlo břicho, tak sem čekala že mi na to jako něco řeknou, ale nikdo nic neříkal, Dr. řekl, že je vše v pořádku a že se uvidíme příští tejden, vůbec mi ten záznam neukázaly, takže nevím, jestli mi to tvrdutí ten stroj vůbec zaznamenal… :? …občas co ted neberu to magnezko mám co dělat abych některý to tvrdnutí rozdýchala…je to fakt skoro jako křeč a břicho jak šutr…no každopádně dneska jdu na KO ke svýmu Dr. tak su zvědavá na svoje CS…

Patsy z babičky si dělej kuloví, já toho taky musím spoustu přehlížet a zkousnout a je to pořád něco.....nejhůř se to fakt snáší na vlastních dětech…( třeba jen to jak přistupuje ke svýmu vlastnímu pravnukovi a jak k Ríšovi…furt dělá nějaký rozdíly).....si nevybereš…bohužel…jak psala Dalmi, kdoví jaký budeme my až budeme stařeny.....

Dalmi ty si těch poslíků taky užíváš.....v:,–(ím se že obě budeme přenášet… :? …s tím jak si ted užíváme.....

ad vedra......ó můj bóže, to nemyslíš vážně!!!!!!!!.....jak mě je ted báječně.....ale ty vedra to bude záhul......fujjjj!!!!!!!

tak zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 12:21

Liduš, já jak jsem byla na tom monitoru, tak jsem ten papír pořád šmírovala. Někde tak v půlce mě začlo pobolívat to břicho, jak furt píšu, tak jsem se schválně kukla a křivka byla hned větší. Pak na chvilku klid a pak zase znovu a křivka zase povyskočila výš. Tak jsem taky myslela, že mi Dr. k tomu něco řekne, ale on nic, že je prý všechno v pořádku. Komentář k těm křivkám žádný :cry: :cry: Už se těším do té porodky, tam snad budou vstřícnější ke komentářům.

Klaudul díky za gratulace k CS, ale myslím, že zatím to je pořád málo. Já bych chtěla už aspoň tak 4 :lol: A neboj, taky se dočkáš, přece jsi ještě o nějaký týden za mnou. A chystání věciček si užívej, já z toho byla úplně naměko. Dokonce jsem je i ráda žehlila, což normálně moc nemusím.

Já pořád čekám na matraci do postýlky. Taky si ji chci už připravit vedle postele, to bude tak krásné … :srdce: :D Tak snad mi ji dovezou max. příští týden, jinak je jdu zakousnout :evil:

S těma vedrama jste mě taky potěšily. Mě je teď tak krásně a pak budu zase zdechat, chjo ..... příště si to spočítám tak, ať rodím buď na jaře nebo na podzim. Léto už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
11.7.07 12:33

Luci, na jaře..jedině na jaře.....kdyby na podzim stejně se s tím břichem musíš tahat přes léto…sice s menším, ale musíš..... :lol: …jé jak já strašně ráda vzpomínám na bříško přes zimu…sice ti ho nikdo nevidí, pod kabátem, či bundou, nebo alespon né tolik jak ted v létě, ale je to fakt rozdíl jak blázen…

jinak ten monitor ke mě byl blbě otočenej, takže papír z toho lezl ze strany na kterou já sem neviděla… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
11.7.07 13:07

Já na graf z monitoru vidím dobře, leze vždycky přímo ke mě a potom ještě dr. v ordinaci ho ke mě otočí a okomentuje ho. V pondělí mi jednou ztvrdlo břicho, tak mi hned ukazovala, jak se křivka zvýšila a říkala, že to je normální, že u stahů je křivka ještě jednou taková. Jsem fakt ráda, že jsem tu gyn. změnila, tahle je super.
Ukuchtila jsem česnečku (manža si ji včera objednal), teď něco pouklízím, tak pojedu do města zaplatit složenky a hurá za kamarádkou :lol: Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 13:29

ahojky.
v 6 me probudil hlad tak jsem vstala a zase spala az do dvanacti :oops: mam asi spavou nemoc :lol:

lenul jsem rada ze jsi doma a vse je v poradku.pekne odpocivej a nozky nahore a nech se obskakovat,vzdyt si to zaslouzis :wink:

luci tak cs 1 :lol: to moc blahopreji.hlavne ze je vse o.k :wink:

lidus bojim se ze mas pravdu a nakonec tu skejsnem nejdyl :lol: :lol:

ja varim polevku z jatrovejma a drozdovejma knedlickam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 13:29

a ten graf jsem si mohla prohlednout asi hodinu,proto ze jsem snim cekala hodinu v cekarne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 13:34

a vcera jsem dostala od brachy tohle choditko.je super hraje melodie kdyz za nim mimco jde a taky kazda hracka na nem dela nakej zvuk a jsou tam vkladaci tvary kdyz mimco hodi tvar kam patri tak zahraje melodii.http://www.batolata.cz/…oto13808.jpg /> vim ze ho jeste chvilku nepouzijeme,ale mam z nej radost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 14:47

patsy koukala jsem do galerie a mas uz poradnej pupek :lol:
me prijde ze uz mi tetko tak neroste :wink:
kde se courate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 14:49

Já jsem Dalmi tady. Dodělala jsem oběd. Ale za chvilku pofičím do práce. Už mi konečně přišla ta matrace. A nebo já fičím hned. Pak napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 14:51
Lucošek píše:
Já jsem Dalmi tady. Dodělala jsem oběd. Ale za chvilku pofičím do práce. Už mi konečně přišla ta matrace. A nebo já fičím hned. Pak napíšu.
ty me stves :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 15:33

Dalmi, už jsem tady. Čekáš, nebo ses na to vyprdla? Když já jsem neodolala, chci to mít už konečně nachystané. Těším se na to, jak děcko na lízátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 15:34

Jo a chodítko je krásný, más super bráchu. Já dneska taky na jedno koukala, ale zdá se mi to ještě brzo. Tak to nechám na později. Co jsou dneska udělátka pro ty děti co? Nestačím zírat 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 15:52

jo uz jsem tu.musela jsem nakrmit vsechno zvirectvo a tetko odpocivam a scpu se tresnema :lol:
choditko je super.mam z nej radost :lol: tetko uz je pro ty deti strasne vychytavek :wink:
co delas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 15:59

Já jsem teďko doobědvala a čekám na milého až se mi vrátí z práce. Dáme si pak kafíčko a zákusek :D :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí