Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre rano,
teda Dalmi, Ty mi nahanis hruzu
Dej vedet, jak jsi to zazehnala.
Ja jsem dnes zacala zdravou snidani (corn flakes s mlekem a jahodama), tak doufam, ze mi to cely den zustane
Zitra jdu totiz na kontrolu a mam zase svoje pravidelne 3kg nahore
Nastesti ty mi doktorka toleruje ![]()
Nekdo tu psal, ze je na tom s tou vahou nejhur, tak neni, jsem to asi ja
Mam nahore 16 kg
Uz se tesim na shazovani po porodu.
Dobré ráno,
Dalmi, to máš beztak z toho honění se, uklízení a tak. Já ti tam asi přijedu naplácat
Doufám, že tě to už přešlo, tak moc se na ty miminka zas netěším, že bych je tady musela mít hned
Tak opatrně a odpočívat, jasný
Vydrž Prťka vydrž
![]()
Evikul, tak si to tam ty poslední 2 dny ještě užij (dnešek bude asi záhul, když děláš až do 8večera
) a pak tradá tady za náma. Těšíme se…
Liduš, škoda, že jsem tě už nestihla. Něco jsem se tě chtěla zeptat, ale teď už nevím … hlava děravá těhotná
Snad si na to přes den ještě vzpomenu.
Klaudul, zdravím, z těch 16 kg si nic nedělej. Já jsem těsně za tebou s 14 kily a co víš, třeba tě v závěru dohoním. Na finiše já byla vždycky machr
Snad to po porodu půjde dolů, jinak jsem mrtvej muž.
Holky, mě se dneska tak dobře spalo. Spala jsem jak mimino. Večer jsme si z milým dali vínko. Já teda jen malou skleničku, aby se neřeklo, ale moooc mi chutnalo a pak se mi ještě líp spalo. Škoda, že to nemůžu praktikovat každý den (kvůli dobrýmu spaní, samozřejmě
)
A za chvilku mám scuka s kámoškou ze základky. Je taky těhu, taky to čeká v srpnu, tak jsem na ni zvědavá. Dlouho jsem ji neviděla. Škoda, že sem za náma nechodí, aby nás tu bylo víc. Asi začnu s přesvědčováním
Tak zatím pa, já sem nakouknu, až přijdu…
tak jsem Dalmatince psala sms a ma vypnutej telefon..tak jsou snad v poradku..
padim na kontrolu tak se snad ozve..
dalmi, co nam to delas, sice tu mas prvni termin ale chce to aelspon do zacatku cervence vydrzet
takze se okamzite ozvi ze jsi jeste cela at tu mame klid ![]()
ahojky ![]()
jeste jsme samozrejme 2v 1
,ale chvilkama jsem myslela ze uz… ![]()
az do 5 jsem se snazila to rozdychat.zdenda uz me chtel odvezt do porodnice,ale porad se to tak nak zmensovalo az to preslo,ale mela jsem fakt strach.prijde mi ze za tu noc mi uplne kleslo bricho ze uz snad nemuze bejt niz,ale zitra jdu na KO,tak jsem zvedava co doktor rekne na to ze je tak nizko.
tak nakonec jsem v 5 vycerpanim usnula a spala jsem az do tet,tak jsem se po dlouhy dobe aspon vyspala
![]()
Dalmi, no to jsem rada, ze jsi stale 2v1
Takhle brzy to jeste neplanuj a radeji pres den vic odpocivej
Jsem zvedava, co Ti zitra na kontrole reknou.
klaudul asi jsem to mela i ze vcerejska z toho uklizeni a litani ![]()
porod jeste neplanuju,neboj.jeste musime vydrzet,jeste je moc brzoucko a je fakt ze se na malickyho moc tesim,ale radsi budu jeste kdyz vydrzime aspon do poloviny cervence ![]()
no taky jsem zvedava co mi zitra dr rekne,ale snad to bude v poradku.
akorat jak brisko kleslo,tak mi prijde ze matyasek ma zaborenou hlavicku v mocovym mechyri,proto ze mam porad pocit ze se pocuram
![]()
a z tech 16 kilo si nic nedelej,pak to vybehas ![]()
no ja uz mam taky 12 kilo navrch a jsem z toho nestastna
![]()
Ahoj tak jsem zpatky po kontrole..dr rikala ze je vse v poradku..CS 1 mam porad tak je to dobry..nijak se neotviram a ani se cipak nezkracuje..ve stredu jdu na odbery krve a mam donest moc a bude se posilat do laboratore..a dalsi poradnu mam za 3 tydny a pak uz budu chodit do porodnice..
Dalmi je dobre ze jste ok..a uz se prosimte setri a nic nedelej..
ahojky…tak sem si myslela že tady budu zase ta největší chudinka já s tím co mi dneska prováděl Ríša, ale Dalmi to trumfla ještě v noci…úplně jsi mě zase vyděsila…holka jedna bláznivá…
no tak ted k tomu co mi Ríša dneska prováděl…už sem se vypsala v deníčku Jarnulek, tak to jen zkopčím abyste viděly na co se taky do budoucna připravit… ![]()
dneska sem si dala uklízecí den…vyprat, vytřít, vysát, do toho uvařit…jenže jak to tak bývá Ríšánek chtěl spolupracovat…takže to vypadalo asi tak, že když sem dávala prášek do pračky, než sem se otočila půlka krabice s práškem byla vysypaná…su v klidu, uklidím to a vysvětluju že to se nedělá.....začnu vysávat, Ríša neustále zvyšuje a snižuje výkon na vysavači a vypíná a zapíná ho…po celou dobu vysávání celýho domu mu vysvětluju, že tak mamince nepomáhá, ale zlobí ju…vařím, dělám špíz, na lince připravená hořčice, kečup…Ríša bere z linky čistej, kastrolek a už je v něm kečup i hořčice, všude rozpatlaný, hlavně na něm…hroznej řev, když už nedovolím, aby si do toho kastrolku přidal kečup......jdu stírat podlahy, dávám do vany kýbl s mopem abych si do něj napustila vodu, odbíhám do kuchyně páč mi přetíkají na sporáku brambory…vracím se do koupelny (během 30 vteřin) a šíleně nacuclím mopem vodou Ríša umývá záchod…v klidu to vše vytřu utřu a jdu vytírat ty podlahy.....až už je vše hotové, jdu si umýt ruce s tím že než se dodělá oběd, dám si chviličku nohy na stůl a budu si užívat těch 5ti minut co mám doma pořádek…než vylezu z koupelny Ríša má vysypanej kyblík s pískem v chodbě, kterou sem před 2 minutama pracně stírala…už nejsem tak v klidu, křičím…následovně opět vysvětluju, proč vlastně křičím.....takže znovu, vysavač, mop, a je to…Ríša křičí kakat!!!…takže do koupelny na nočník, jak se soustředí na kakání, čůrá mimo nočník, takže zase mop v pohotovosti…nic na to neříkám, jen uvntiř tak trochu pěním, konečně si jdu dát na chviličku ty nohy na stůl, sednu na gauč, Ríša přihopsá a vysype z bedýnky všechny kostky a rozmetá je po celým obýváku.....chce se mi brečet......ale proč??…vždyť jsem přece zvyklá…mám dvouletý dítě.....jdeme jíst, oba sedíme u stolu, Ríša udělá ham a hned na to plive brambory ven a můj vysátej koberec!!!…že nechce papat brambory!!…jéžiš, já jsem dneska teda dostala kapky…skoro sem doufala že mě klepne pepina a vodvezou mě, abych už to nemusela dál snášet.....naštěstí R. už spí, já relaxuju u PC a čekám co všechno mi bude chtít vyvést odpoledne…ale plánuju ho vzít k vodě, doma ho už nesnesu ani hodinu!!!
Lenul, a potvrdila ti Dr. že je Míša výš?? nebo je stále moc nízko???
asi je vis..nic prave nerikala..jen ze je tam vse v poradku tak jak ma byt…tak myslim ze dobry..
Lenul tak to je fajn…hlavně se ale nehoň jak my a spíš odpočívej… ![]()
lenulinko jeste jednou gratuluji a dekuji za sms ![]()
je super ze miska se drzi ![]()
lidus tak to teda smekam,ja bych to neustala
v normalnim stavu jeste jo,proto ze vim co deti dokazou,ale v tehu stavu bych ho asi zabila a nebo zamkla doma a utekla
si delam srandu,ale jsi fakt statecna ze jsi to prezila,me by asi kleplo
![]()
a dneska holky nic nedelam,ani kdyby tady spadnul strop,tak nevstanu od pc.akorat odpolko musim jet k babi,je to 60km,tak snad to zvladnu,ale jedu i z nasima,tak v pohode ![]()
jj honit se urcite nebudu a ty taky odpocivej…jen se dnes pstim do zehleni..uz mam peknou horu ![]()
A Risa je teda pekny cislo
![]()