Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
12.6.07 19:52

Ahoj holky,

teda ja vas vubec nestiham docist :) Ve ctvrtek jsme odjeli k manzelovym rodicum na baracek a prijeli jsme az vcera v noci. Dnes jsem se cely den nedostala k netu.

Hrozne me boli prsa, mam je natekla a dokonce mi z nich obcas tece mlezivo :cry:

Podarilo se mi koupit jednu nocni kosili do porodnice, asi objednam tu samou jeste jednu, nemeli velikosti. Mela bych taky pomalu zacit balit tasku do porodnice, ale nemam toho jeste spoustu koupeneho.

Nemuzete sem hodit, prosim, seznamek, co vsechno je potreba, abych na neco nezapomnela?

Dalmi, seznamej je moc pekny a ty Tvoje historky jsou fakt sileny, hrozne se bavim :potlesk: Hlavne bud na sebe opatrna.

Jsem rada, ze kontroly jsou v poradku. Me ceka v patek, tak snad tam taky bude vsechno ok.

Mala me hrozne kope a porad se mi vlni cele bricho. Podle toho, jak meni polohu kopani ale usuzuju, ze stale neni hlavou dolu, tak snad se tam pak nejak pretoci. Je jeste cas, nekde jsem slysela, ze konecnou polohu zaujimaji kolem 35.-36. tydne.

Zitra nebudu cely den na netu, tak mrknu zase vecer.

Mejte se krasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.6.07 20:23

soupravicka do porodnice :) a pak jeste pupik..prijde me nejakej velkej tak jsem ho zase vyfotila…

http://www.babyexpert.cz/…mys_bila.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.6.07 22:26

klaudul aspon vas pobavim :lol: :lol:

lenulko krasna soupravicka :wink:

jinak jsem koukala zee zarijatka si udelaly podobny seznamek jako mi,tk ho zase vylepsim at je hezci :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.6.07 22:52

a tohle dostala mamka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.6.07 22:56

lenulko to je tricko nebo saty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
12.6.07 23:13

tricko :lol: jen jsem to fotila jen s kalhotkama :)…na satky je to moc kratky…to by me lezl celej celulitidovej zadek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.6.07 06:08

Dobré ráno holky,
tak zase nemůžu spát. Já se z toho asi zblázním. Tělo už se asi připravuje na prcka nebo co, nenechá mě usnout a nenechá. Jestli jsem naspala tak 4 hodiny, tak je to moc :-( :-( to dnes budu jak přejetá parním válcem …

Klaudul, dobře že ses ozvala, už jsem myslela že s váma něco je.

Lenul, hezká soupravička a tričko pro maminu. To budou lidi koukat jaké jste pěkné ženské :srdce: A bříško máš taky pěkné, už se ale pronese,co? Pozoruju to i na sobě 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
13.6.07 10:20

jj Luci tazkyje uz pekne :) a Misa me kolikrat tak kopne ze to az pekne zaboli…taky moc nemuzu spat..usnu tak na 2-3 hodky pak se vzbudim..a pak zas jeste usnu..ale zadna slava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.6.07 11:08

Tak to jsme na tom Lenul stejně. Já v noci taky pěkně blbě spím. Jsem hodně omezená miminem, takže co je jakž takž pohodlné pro mě, asi není pohodlné pro něj, tak mi to dává pěkně najevo. Ale že už ty kopance pěkně bolí. A do toho všeho chodím v noci pořád čůrat. Jo, a taky jsem dneska přišla na to, že mi začíná praskat zadek :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
13.6.07 11:47

Ahojky,
hodila jsem vám do galerky fotky. V reálu je pupek o dost menší, ta fotka nějak zvětšuje :-)
Já zatím spím docela dobře, ale nerada bych to zakřikla 8O
Jediný, co mě trochu trápí jsou nožky, bolí a otýkají večer, ale zas to není až tak hrozný, ale bojím se jestli bude ještě měsíc takhle vedro, tak nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
13.6.07 11:49

ahojky…

Klaudul aha, tak ty jsi byla mimo domov, a já si říkala co je s těma slibama, že jak skončíš v práci tak tě tu máme keždej den… :)

Lenul házím taky velkou pochvalu za bříško, šatičky a soupravičku pro Míšu…jen si lámu hlavu na co je tam ten brindáček…hihi…ale pěkný…

Lenul, Luci, tak se spaním bych asi problémy neměla, ale stejně su dnes jaxi mimo…2× za noc čůrat, v půl 2 se probudil Ríša a zase odmítal spinkat, tak sem 10 minut vysvětlovala že se spinkat ještě musí, když sem ho konečně ukecala, tak se břinkl hlavou o čelo postele a zase řev a ráno vstávačka v 6…uff…kdybych mohla spím až do oběda!!!…určitě!!!

ráno mě zase pobolívalo břicho…něco jako včera (bolest jako na MS po cca 30 minutách asi 2 hodiny), ale neběhala sem na wc, takže zažívání to nebylo.....že by poslové???…já je u Ríše fakt neměla, tak nevím… :roll:

aaaa a zrovna mě pěkně ztvrdlo břicho…úplně sem se zapotila…

tak nevím jestli se neblíží porod, nebo mi jen tohle mimino dává pěkně zabrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.6.07 11:54

Mišpul ahoj,
fotečky hezký, bříško máš oproti mě fakt malinký, ale teď ti to spíš závidím.A hlavně závidím to spaní :-( . Já už se dobře nevyspala ani nevím jak dlouho. Nohy mi otékají jen občas, ale není to žádná hrůza. Ale myslím, že bude hůř. S tímhle počasím je to hrůza. A vyhlídky s delším ochlazením taky nejsou moc růžové :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.6.07 11:57

Ahoj Liduš,
konečně někdo, kdo hned neuteče (možná). S těma bolestma tě lituju, třeba jsou to fakticky poslové. Hlavně zkus odpočívat, ať se Niky nevylodí dřív. Jak já to slyším o těch poslíčkách, tak se na ně docela začínám těšit. Zajímalo by mě,jak moc to bude bolet a tak. Ať už mám nějakou přípravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
13.6.07 12:02

Luci snad ti hned nezdrhnu…kdybych šla ted s malým spát, tak až by vstával byla bych jak přejetá…takhle su „aktivní“ a vlastně odpočívám taky… :wink:

to bolení je fakt jak kdyby měla přijít MS…dokonce když sem seděla na wc čekala sem na toaleťáku krev…a ono nic.....su taky těhule že jo…normálně bych si vzala Ibalgin, ale ted nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.6.07 12:07

No ještě aby ses té krve dočkala, dej pokoj :-) Nevím, jestli by ti na tohle Ibalgin pomohl., ale myslím, že tak půlku nebo dvoustovku si vzít můžeš. Já se na tohle raději ptala doktora, kdyby náhodou. Naštěstí mě nic nebolí, tak to ani nejím.Myslím, že by se to nesmělo jen v prvních 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí