Poradna duly
Jana Čurdová
Peťulka píše:
Holky, já jsem úplně hotová opět z našeho táty..... Zeptal se, jestli může být u porodu a já řekla, že asi ne… on se strašně urazil a teď jsem ta nejhorší ženská na světě..... protože nechci, aby viděl, jak přijde na svět jeho dítě… Řekněte mi upřímně, jestli si myslíte, že na to nemám trochu právo a on se mi strašně diví.....
Peťko, říkám ti upřímně, že na přítomnosti otce u porodu se musí shodnout dva
Manželka mýho bratrance ho taky u porodu nechtěla, že jsou věci (a situace), které nechce, aby viděl…a basta. ![]()
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ahojky budouci maminy, omlouvam se za predchozi prispevky, to jsem zkousela jestli mi jde odesilat. a zjistila jsem ze ne, takze jsem doma vypla comp a tedko jsem v kavarne, uz jsem to bez psani doma nemohla vydrzet, chodim sem kazdej den, zkousim neco napsat a nejde to, mame neco s pocitacem, ale pravidelne pozorne sleduju co probirate a se.. me ze nemuzu na nic odepsat, ale pristi tyden se stehujem, tak si nechame pripojit internet na novy comp, takze se tesim az tu budu moct psat kazdy den, v patek totiz koncim v praci, takze budu mit skoro 2 mesice prazdniny pred tim, nez maly prijde na svet
jinak je vse pri starem, zadne zvlastnosti se se mnou nedeji az na to ze kila jdou porad nahoru, asi vedu s mymi 15-16 kily navrch, ale ted to neresim, hlavne ze se mimi ma dobre a pekne roste. a taky poradne tlaci, ze me pak bruch boli, jak kdybych tam mela modriny.kopance moc necitim, spis takove vlneni jak se tam prevaluje z prava doleva a tak, taky to tak mate?
dalmi, uplne jsi me vystrasila, musis na sebe, vlasne na vas davat pozor, takove veci delat ve tvem stavu, no hlavne ze vse dobre dopadlo a si v poradku
dale jste resili veci, kocarky a tak, takze ja uz mam skoro vse hotovo, jenom mi chybi lahve a nejaky kosik, kde bude mimi pres den, jinak jsem postupne kupovala a kupovala a minule utery mi zenkse v praci udelali taaaakove prekvapko, ze me to tak dojalo, ze jsem brecela stestim, v prazdnem pokoji v nasem domove duchodcu se vsechny sesly i ty co mely volno, zazvonily, jakoze zvoni duchodec, tak jsem tam sla a na posteli obrovske mnozstvi vecicek, drobnosti, hracek, plinek, kos na cokoliv, proste parada, vubec jsem neco takoveho necekala,
takze uz jen par dni a koncim v praci, jdu na materskou v patek, moje segra s manzelem a malym filipkem prileti v ten patek v 11 vecer, tak jim budu muset naproti na letiste
zustanou tu 2 tydny, uz se na ne moc tesim, hlavne na maleho, je tak srandovni
no a pak uz mi zbyde tak mesic do porodu a kdo vi, treba to klidne muze prijit drive
jsem rada ze se vam vsem dari dobre, pilne ctu co probirate a pristi tyden uz tu snad budu pravidelne takze
papapa
Ahojky po víkendu!
No Dalmi, u vás je teda pořád něco, to já jsme proti vám úplný břídil, nic moc se u nás neděje, kromě toho že pořád něco děláme na baráku, venku…
Dneska ráno jsem byla na KO, vše by mělo být OK, brali mi 3 zkumavky krve, tak zas vypadám jak narkoman, jako vždy jim to moc nešlo… Srdíčko bilo jako zvon. Čípek nekomentoval, tak asi dobrý, do průlazky jako vždy něco načmáral, nemůžu to ani přečíst, ale nic ohledně CS tam není. Teď jsem tam poprvé vyluštila něco ohledně kosti, tak nevím, co to je, asi stydká kost, ale co s tím netuším. No každopádně byl Dr. spokojený, na další KO jdu 28. června, budu mít výsledky krve a příští pátek jdu ještě na ten velký UTZ do Gennetu. Taky už mi dají na další KO papír na mateřskou, 29. června jdu naposledy do práce, hurááááááá ![]()
ještě připojím tip, v Tescu mají akci na pleny, mají Pampers o 100 K4 levněji, ten jumbo balík, taky vlhčený ubrousky dvojbalení za super cenu, tak kdybyste potřebovaly…
ahojky po víkendu…
u nás sme v sobotu měly rally (závodní auta jezdily přes naši vesnici), takže pozdvyžení, jen malej se těch aut bál..hold to na něj byl moc velkej rachot…takže sme tam vydržely asi půl hodiny, pak sme musely domů…kolem našeho domu naštěstí nejezdily…v neděli sme byly na návštěvě u mé rodiny, takže vlastně ok víkend…
Dalmi, teda ty seš číslo, úplně se děsím s čím příjdeš příště!!!!
jo a seznámek se ti povedl…takhle se mi to líbí…
Andi super že jsi to nevydržela a ozvala jsi se…ty kolegové z práce ti teda udělaly bájo odchod z práce..asi ste tam príma parta…to já tenkrát dostala jen dupačky a obrovskou bonbonieru…ale i tak sem byla štěstím bez sebe…Užíj si ségru s rodinkou a při stěhování se moc nepřetrhni a už se těším až budeš přispívat častěji…mmch z váhy si nic nedělej…já pro jistotu ještě nekoupila 9V baterii, kterou mi R. ukradl do svýho voltmetru, takže váhu už nesleduju… ![]()
Mispul a co tchánovci?? přežily jste návštěvu ok??…jo a nevíš jak dlouho ta akce v Tescu na Pampersy pojede??? já se totiž dostanu do Tesca nejdřív v sobotu…to už bude po akci co???
Peti, k tomu jestli otec u porodu nebo ne!!!…já bych ho tam i chtěla, jenže po minulé zkušenosti, kdy mi tam seděl u postele zelenej jak hruškový hovíno, sotva dýchal a já ho musela poslat pryč, páč při pohledu na něj mi bylo ještě hůř, sme se domluvily že prostě budu u porodu sama…a myslím že to bude zase OK…příteli to zkus nějak vysvětlit, třeba to pochopí, a když ne, tak to prostě bude muset překousnout!!!
Cibulko, jak jsi na tom??? pořád na tebe myslím…
tak to je zatím vše,
ahojky ![]()
u nas je fakt porad veselo
ale muzu si za to sama porad mam pocit ze nic nestiham,tak vse delam v poklusu a pak to takle dopada ![]()
vcera jsme byly v ty ikee a nakoupily jsme strasne veci.byly jsme tam skoro 6 hodin a myslela jsem ze tam snad nekde padnu. ![]()
bolela me noha,byla jsem unavena a fakt jsem toho mela plny kecky
.jeste me nastval zdenek,takze dneska me boli cely telo,jeste mam naladu pod psa a nejradsi bych vrazdila ![]()
od rana zase uklizim a tetko jsem si rekla ze uz na to taky
![]()
jezis ja jsem nasra..
![]()
andi jsem rada ze jste v poradku a ze se ukazes a tesim se az tu budes snami casteji ![]()
mispul tri zkumavky?8O to ja bych asi omdlela
![]()
lidus diky,jsem rada ze se ti seznamek liby ![]()
a ja bych se tech aut bala taky.tetko jsem na sebe strasne opatrna ![]()
a uz jsem konecne mela tresne ![]()
SRPEN 2007
http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek
http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>5×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor,?)
Dlouho se neukazaly
(JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)
Dalmi ježiš, ty jsi s tou nohou šmajdala po Ikee a ještě 6 hodin??, to by bylo i na mě moc, a to nemám nic s nohou…
ještě mě jen napadlo (kecám nenapadlo, ale obkoukala sem to od červňátek, mají seznámek řazenej podle termínu porodů…příjde mi to přehlednější)…tak kdyby ses zase nudila, tak … ![]()
a kdepak jsi vzala třešínky…a už nebuď naštvaná…pokecáme a určo se ti zvedne náladička… ![]()
lidus jak podle terminu??jako postupne?mi to taky tak meme,nebo to myslis jinak?
ja jsem dneska naka mimo,tak na me musis pomalu
![]()
jo smajdala jsem tam 6 hodin,jeste v strasnyxch botech,ze mam rozedrenou celou nohu a pak jsem jeste do 12 do noci skladala skrine a komodu a pak takovy krabice ![]()
zdenek mi totiz rekl ze jde na jedno pivo tady za barak na zahradu a ze se do toho muzu pustit a ze nez slozim jednu komodu ze bude doma.ta jsem furt skladala,skladal a on nesel a nesel az jsem to postavila vsechno,takze me jeste boli i ruce jak jsem utahovala ty srouby.
tresne mi sehnala nakonec mami od jednech znamich,tak jsem si strasne pochutala,ale bylo jich malo.pro me je tet vseho malo
a stim seznamkem jsem to uz asi pochopila,tak to pak taky poupravim ![]()