Poradna duly
Jana Čurdová
a u nas se schyluje k bource,tak jsem rada ze se procisti vzduch.uz bylo dusno ![]()
no a doma uz bourka je a dusno taky.jeste ze je zdenek v praci,ja bych ho snad pretrhla vejpul
![]()
jezis ja jsem dneska pekne vytocena.to se u me jen tak nevidi.ja ho snad i dneska zbiju.zacne u nas domaci nasily
![]()
tý jo tak s těma komodama a skříněma bych byla taky naštvaná.....jak si to jako představuje…on chlap, nechá svoji těhuli skládat skříně???…no to bych mu teda dala…
v seznámku, máš červeně napsaný TP, ale nejde to popořádku…např.: Andiska má termín 6.8. a je první, před tebou a ty tam máš termín 26.7…takže ty by jsi měla být v seznámku na prvním místě…příjde mi to lepší pro to abysme věděli kdo má být první na řadě až to bude aktuální.....ale jestli se ti do toho nechce nemusí tto být…je to jen návrh…
jinak pro mě je ted taky všeho málo…říkám si, „tak ted bych si mohla dát lžičku nutely“…a za chvilku mám sládovanou půlku sklinky…a to sem před tím třeba obědvala tak, že sem se přežrala…proto su ráda že v naší váze není baterie…
…pořád žiju při vědomí, že mám nahoře jen 7 Kg…
…
jo a normálně sem musela sdělat všechny prstýnky(mýdlem, jinak to nešlo)…mám nateklý prsty…sou jak buřtíci… ![]()
lidus jasne,ja se na to vrhnu vecer az se budu nudit ![]()
tak tobe uz otykaj i prsty jo?
no to me urcite taky za chvilku ceka.vcera jsem mela po ty ike tak natekly nohy,ze jsem uz ani nemohla s auta vylezt,tak jsem sla bosa ![]()
to si pis ze jsem mu taky nalozila.vynadala jsem mu strasne.porad se omlouval a delal smutny oci,ale to na me neplati,kdyz jsem nasrana,tak me jen tak neco neodmekci ![]()
jeste jsem si pripadala jako debil.sama mu reknu at tam jde a on rekl do hodinky ze je zpatky a to bylo 19.00 a prisel ve 23.30,tak to si budu pamatovat hodne dlouho a jen tak mu to neprojde.
ja bych mu to chtela nak vratit,ale nevim jak.
asi taky nekam vyrazim a nebudu mu brat telefon,nebo nevim,ale nak ho potrestam ![]()
tady se bouřilo včera…zase mě tvrdlo břicho…už mě to ani nijak neznepokojuje…zatím to k porodu nevedlo, takže ok…jen sem se hrozně bála aby to na mě nepřišlo v sobotu, jak tady bylo to rally, směr porodnice silnice uzavřeny…to by byla prča…
(už sem viděla jak kůli mě zastavujou celý závody…
)
já zase asi rozpoutala bouřku u sousedů včera…ale nemůžu za to…ráno byla na klice u dveří pověšená igelitka, v ní lísteček kde mě soused prosí ať mu koupím u zmrzlináře litr slivovice a peníze (u nás jezdí zmrzlinář jen v neděli okolo 4h odpoledne a prodává si slivovicu)…jenže my sme měly jet k té mé rodině, už sme to měly naplánovaný a domluvený, tak sem se u nich musela stavit a říct mu to, jenže otevřela jeho žena (děsná megera uječená) a mě nenapadlo si ho zavolat ke dveřím, ale rovnou sem jí tu igelitku vrazila že nebudeme doma…ona voči jak tenisáky a nevěděla která bije…no prostě si chtěl soused koupit chlast tak aby to jeho žena nevěděla a já to takhle blbě proflákla…pak sem jen slyšela jak na něj na chudáka asi půl hodiny ječí…fakt řvala tak, že to musela slyšet půlka vesnice.....ale je to jeho blbost…kdyby zazvonil a domluvil se, tak se to nemuselo stát!!!
lidus to jsem se nasmala
uz je mi lip.je fakt ze cizi nestesti me vzdycky pobavi
a ty jsi nic z toho nedelej,je fakt zese mel domluvit a ne ti tžo povesit na dvere jak naky sluzce
.chudak ten musel doma dostat
![]()
me bricho vubec netvrdne,nebo to nepoznam ![]()
nakonec to dopadne tak ze ja z prvnim terminem porodu porodim jako posledni
.
ja nechci rodit posledni.abych vam zavidela ze uz mate mimiska a me to nejhorsi teprve ceka ![]()
bych se nedivila kdyby ho i mlátila…vona je to fakt megera prvotřídní…
Richard mi za to pak nadával, že sem si měla zavolat jeho a né to vrazit jí…ale copak mě mohlo napadnout že si to před ní chce ulít???…sem si spíš myslela že nebudou doma vůbec a takhle chtějí vyřešit nedostatek alkoholu v baru…páč ten zmrzlinář jezdí jen jednou týdně…no nic…soused mě asi moc v lásce už nemá…(né že by mě to stresovalo, on děsně smrdí)…
tvrdnutí břicha bys poznala…je to opravdu nepříjemný…něco jakoby lehká křeč svalů na břichu…je to prostě vztah…takže klídek…já se při každým stvrdnutí dokonce začnu poslední dobou jak sou ty vedra potit jak kdybych měla rodit…fuj…
a neboj, já taky nakonec můžu ještě přenášet…a i kdyby tak nás nechaj nejdýl 14 dní…toho mimíska se určitě dočkáme…ale vím co tím myslíš…taky bych rači aby to bylo dřív…ale zase nervovat se pro každý deko…Ríša se narodil dřív, měl 2,85 kg, zhubl mi v porodnici na 2,6…do inkubátoru dávají děti pod váhu 2,5 kg…tak sem se furt nervila aby už konečně začal pořádně pít a přibírat…naštěstí začal…proto bych zase na druhou stranu chtěla aspon 3kiloví mimi…tzn. narozený nejdřív v 39tt…teda v mým případě, páč asi děláme jen drobečky
a koupila jsem si vcera krasny kapradi.
nevis jak se pestuje?vim ze nama bejt moc na sunci,ale muze bejt v koupelne kde je absolutni tma?l
na souseda kasly.prece nejsi jeho sluzka ![]()
to ja bych se na nej pekne vykaslala.kdyby prisel a sluzne pozadal,tak je to neo jineho,ale takle bych se na nej vykaslala i kdybych byla doma
to by za chvilku mohl nechavat pripravenou tasku aby jsi mu nakupovala
![]()
no ja bych radsi mali mimi,ale ne moc mali,ale ja urcite budu mit obra i kdyz tetko uz tak velky bricho nemam.no jsem zvedava co mi rekne dr v patek
![]()
zitra musim na prevaz z nohou,tak zase musim brzo vstavat
.ja tetko vubec nemuzu spat.ja usnu ve 3-4 a v 8 uz jsem vzhuru.
ja snad dyl nez 5 hodin nevydrzim spat a to jsem tak unavena ![]()
kapradí neporadím…ale v absolutní tmě ti neporostě nic!!!…
a myslím že se musí hodně často a vydatně zalívat…v lese roste jen u potoků…teda myslím…
jasně…na souseda kašlu…taky mě to připadalo jako hulvátský chování s tím lístečkem a taškou…napsala sem to jen pro pobavení…
s tím spaním…já naštěstí spím dobře, ale nespavost je v takhle vysokým stupni těhu normální…ale kruciš nechápu jak to, když bys spíš měla nadespávat to co ti po porodu bude tááák chybět…
lidus stim spankem jsem uz hotova.ja bych tak spala a nejde to ![]()
asi se telo pripravuje na to ze ze prijde mimco a moc toho nenaspim,ale spis bych tetko mela porad spat abych byla odpocata a pripravena
![]()
u nas jsou sousedi strasny ![]()
na patre tchyne,ktery neni blby zvonit tady 5 minut v kuse treba v 7 rano
.to normalne otevru dvere a ona na me mluvi a druhou rukou porad drzi ten zvonek a zvoni
a jak se mam a co malej se nezepta vubec ![]()
zase sousedka pod nama se pta denne a uz me stim taky otravuje.denne se pta a co to bude a ja ji denne odpovidam kluk ![]()
sousedka nad nama zase krmi a zbyra zatoulany zvirata a curaj ji doma po byte a ona to neuklizi,tak obcas je tu peknej smrad a to nemluvim o tom ze obcas jsou ho… i na chodbe.jeste ma ve zvyku na me porad sahat a ja se bojim ze neco chytnu a ze mi pak bude sahat na malickyho
a soused uplne v prvnim patre vzdycky ciha kdyz jdu ven ze psem a vzdycky me zamkne v zadu za barakem,ze musim obejit celej blok abych se dostala domu
proto ze on necha klice v zamku a ceka az to vzdam a odejdu ![]()
no proste celej nas barak je plnej idiotu
.zase ale bydlime na krasnem miste,tak to musim vydrzet
Dalmi tak to máš taky super sousedy…
my máme barák, vedle bydlí taky v baráku „babča“ (paní co se mě ve 14ti když umřel táta ujala) a naproti je bytovka se 3 rodinkama a normální je z nich jen jedna a to asi 50ti letí manželé…ti sousedi co sem o nich psala jak se hádaly kůli slivovici sou naprosto nečistotní, když sem tam šla zaklepat na dveře tak sem hledala skulinku která je čistá.....na těch dveřích byla snad rozžvýkana vyfluslá tatranka nebo co, když ona ženština otevřela, vyvalil se na mě smrad šílenej…asi něco jako ta tvoje sousedka co zbírá zatoulaný zvířátka a ten bordel co byl jen na chodbě co sem zahílda za dveřma…hotový skladiště/smetiště…další rodinka je sociální případ…všichni na podpoře…něco jako cikáni, ale jsou bílí…takže klíídd…všude je něco…jak když bydlíš na baráku tak když bydlíš v bytovce…ale ten soused co tě zamyká venku by si něco vyslechl…kretén!!! a na Matyáška si nenech sahat žádnou ušmudlanou sousedkou… na Ríšu mi taky nikdo nesměl šahat!!!
Dalmi tak běž hezky hajat at je ti líp…mě má přijít za 3/4 hodiny návštěva a v kuchyni přetíká nádobí, tak se do toho pustím dokud mladej spí…ale počítám s tím že až začnu něco dělat tak je v cuku letu vzhůru…tak pááá
Ahoj holky, musím dneska jen v rychlosti, protože mi nějak blbne net a připojení vydrží jen chvilku.
Takže UTZ dnes dopadl na výbornou. Mimi už je hlavičkou dolů a vyvíjí se tak jak má. Je tak akorát, takže doufám, že do obříka už nedoroste. Pohlaví jsem si říct zase nenechala, i když jsem se musela kousnout do rtů, když se mě ptal. Ale zase se se setrou smály, že oni už to ví a jak to jde krásně vidět. Chtěli, abych byla napjatá, lumpové. Takže já už končím a snad to zítra bude s netem lepší a okomentuju vaše příspěvky. Tak zatím pááá
Ahoj.
Nějak nemám dočteno a času nic moc, tak vás jen v rychlosti zdravím.
Jsem trocha nervní, protože zítra jdu na UTZ a jak jsem byla minulý týden kvůli tomu tvrdnutí, tak mi tam ta Dr. říkala, že mám placentu stále moc nízko. Že se zkrátka vůbec nevytáhla od toho 20tt, jak se doufalo vlivem růstu dělohy. Mám ji 2 cm od vnitřní branky. Takže pokud se to ještě nespraví, tak mi říkala, že budu možná muset, podle průběhu, rodit císařem. A to já strašně nechci. Já se moc těším na porod klasicky a navíc je to mnohem lepší pro mimi, když jde normálně…tak jsem z toho fakt trocha nervní, co mi řenou. Taky říkala, že je to od porodnického pracoviště, jestli a kdy se rozhodnou pro CŘ. ![]()
Letím chystat byt na zítra na dělníky. Možná dám zítra vědět, jak jsem dopadla, ale spíš ne. Budou nám totiž vylévat podlahu v kuchyni a předsíni a pak se tam nesmí 6 hodin šlapat, takže po UTZ nás manžel naloží a pojedeme někam na celodenní výlet…To už se dosela těším. Ikydž se budu i tak šetřit…
Mějte se zatím všichni hezky a opatrujte se.