Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
známí mi nabídli na půjčení (prý) pěknou houpací kolíbku…Ale nevím, jestli do toho mám jít. Měli bysme ji tak do 4měsíců a pak zas měnili za normální postýlku. Navíc ani nevím, co se dává na dno kolíbky. Šli byste do toho a co byste dali na dno?
Ahojky holky… Jakpak se máte…??? Já byla včera přejetá jak parním válcem, úplně mimo… už začíná působit asi to teplol.....
Ahojky holčičky,tak opět stíhám jen číst,ale ne už reagovat…
Cibulko šetři se!!!Asi císařský řez nic moc,ale lepší než aby brali na mimi kleště,tak zkus to brát tak..Včera mě taky pěkně začalo píchat,dnes mám odpočinkový den,pro změnu sháním podlaháře,zedníci jsou už pryč…uuuuf,to bylo náročný…tak at máte štěstí na dělníky…
Dalmi opatruj se!!!A kde ted máte rybičky,když je akvárko rozbité?A už je nálada lepší??
Lucoškou,uplně jsem to při čtení prožívala s tebou ten ultrazvuk,a kor,když mi dr řekl,že by si to i troufl odhadnout…musíme se pochválit jsme holky šikovné ![]()
Evi nevím jak poradit…brala bych to asi jako doplnkovou…postýlku u postele a kolíbku třeba v obýváku,já tak budu mít zase cestovní postýlku rozloženou v obýváku a postýlku u postele, a na dno přijde min. molitan…ale to ti asi pujčí se vším ne?
Liduš tvoje historka se sousedy mně zamrazila,nesnáším takové situace,kdy vlastně pro dobrotu na žebrotu,se na ně vytoto…
Andy váhu neřeš,v Trutnové mě vážili přímo v ordinaci a tady zas neváží jen se mě ptají,a já váhu nemám,tak si vždy něco přihodím,minule jsem si přihodila 4 kila a dr byl z toho v šoku chudák malý,tak to bych už měla16 kilo nahoru…no co,oni to za mě shazovat nebudou a já se stresovat s váhou v těhu nemíním,dost si toho užiju když těhu nejsem…
Spíš mám problémy s otoky…prsty mám jak buřtíky,kotníky splývají s kolenem…a jsem většinou k.o…ale včera jsme malýmu koupili bazén,tak se těším jak se vyrochním…
Tak holky už se nám to krátí,já včera měla výročí..2 měsíce do porodu…tak se opatrujte a papa…Magda
Ahojte holky,
Sedmi, jo bylo to těžké se nezeptat, ale vydržela jsem. Teď už mi zbývá jen čekat. Jo, a výročí jsem měla s tebou
Jsem zvědavá, která se bude s mimískem pyšnit dříve
S dělníkama držím palečky, někdy narazíš bohužel na pěknou pakáž.
Dalmi, ty ses zase předvedla
Ještě, že se ti nic vážného nestalo. Tebe tak obalit nějakým molitanem a přivázat k posteli
Prosím tě, teď už nic nedělej a jenom odpočívej. A Zdenda by taky potřeboval za uši, do hospody to jo, ale něco doma udělat, to ne. Ještě když tě zná a má vědět, že se do toho pustíš sama ![]()
Cibulko, ty se taky opatruj!! Je mi líto, že máš s mimískem takové problémy. Snad se ještě umoudří a přestane tě zlobit. A jak říkala Sedma, raději císař, než kleště něbo vakuová pumpa (nebo jak se tomu nadává).
Evikul, já bych taky kolíbku brala. Ale spíš někam vedle do pokoje jako náhradní postýlku. Asi to tak taky budu řešit, pokud neseženu košík. A matrace nebo nějaká vystýlka by tam měla být. Pokud ne, tak kus molitanu a třeba ještě nějakou deku.
Liduš, sousedi maras, ale co naděláš. Klapky na oči a špunty do uší. Lepší nevidět a neslyšet.
HOlky, já zase letím. Volala mamča,že mě zve na něco dobrého. To nemůžu odmítnout ![]()
ahojky,
Cibulko, su ráda že jsi se ozvala…pořád na tebe myslím, jak to vše zvládáš…asi proto že su v podobné situaci, jen už mi nehrozí císař…doufám…ale hlavně ať ste obě ok…
Sedmo, pobavilo mě, jak si přihazuješ Kg ke své váze…hihi…prsty mám taky oteklý…včera sem psala že sem musela servat všechny prstýnky, jinak by se mi ty buřtíky asi začaly odkrvovat či co…nohy mi naštěstí zatím neotíkají…
ale holky dnes v noci sem zažila šok jak kráva…z ničeho nic mě ze sna vytrhla šílená bolest…křeč v lýtku, která nechtěla vůbec povolit, mazírovala sem, dávala nohu nahoru, no síla…fůůůj…ještě ted mě z té křeče bolí noha…dnes asi pojedu autem naposledy…začínám mít strach…co kdyby mě to chytlo někde na křižovatce že jo…jen je blbí, že když se budu potřebovat někam dostat, tak mám smůlu, nebo si to hold budu muset odřídit sama…ještě uvidíme, podle toho jakou dostane přítel výplatu, dal výpověd a ted se stresuje že nedostane prémie a jestli nedostane, tak se mu na to vybodne a jde na neschopenku…což by mi bodlo, mít ho doma…sice by mě za chvilku děsně štval, ale je to jinak fajn…a taky mě dneska děsně bolí v podbříšku…dávám to za vinu třešním…už sem dnes byla 3× na WC…ale vždycky si vzpomenu na kamošku, které začaly kontrakce přesně takhle…zažívacíma potížema…no snad to nebude můj případ a je to fakt těma třešněma…
Evikule, já budu mít od bratrance taky půjčenou kolíbku, v obýváku…jinak postýlku budu mít u postele…v té kolíbce už je molitan potaženej látkou (něco jako menší matrace)…ale taky si myslím že by ti ji měli půjčit se vším všudy…já ted jen řeším, aby mi Nikolku z kolíbky nevyklopil Ríša…bude se to muset nějak zajistit… ![]()
Peti a dneska už jsi ok?? nebo zase parní válec???
Luci ty se teda máš, že tě máti pozvala na baštu…to já si opět musela uvařit sama…a ještě pro zbytek rodinky… ![]()
Holky musím se pochválit …příští týden už budou podlahy hotové:))))))..to znamenáže už brzo brzyčko budu mít svoji postýlku:)))))…tak zatím papa,musím letět vařit!!!A podlahářář byl velice pěkný chlap
…jsem se pokochala…
Ahoj holky ![]()
taky varim obed…vcera jsem dalala smazenej kvetak a malej jsem z toho vedra v kuchyni sebou svihla…
Lidusko taky jsem uz byla dnes 3× na WC tak doufam ze to je taky jen z nejakyho jidla..
pozitri mam poradnu tak jsem zvedava co me rekne…
LEnul, že se ti chtělo to smažit…fuj, to já dělala sekanou a ten pařák z trouby byl taky k nevydržení, jenže od toho můžu utéct do chladnoučké ložnice…tak budeme doufat spolu že naše problémy nejsou počínající porod… ![]()
Sedmo teda ty jsi šikulka…a ještě se kocháš krásným podlahářem…i ty jedna… ![]()
Haloo, jste tu ještě někdo? Tak jsem zpátky z pizzerky … sem se zase nadlábla … a korunovala to ledovou kávou se zmrzlinkou … mňam…
Jojo Lidi,kochala,kochala,až jsem zapoměla,že ještě nemáme udělané topení hi,tak nevím jak se to bude řešit,bud se to za víkend stihne,nebo to budu muset odvolat,chjo.....a takovou radost jsem z toho měla…no ale ve čtvrtek mají přivézt radiatory,tak třebe to pujde…záleží na manželovi,jakou bude mít náladu,poslední dobou se mi zdá,že je s ním taky nějak cloumají hormony…vubec nevím s jakou přijde náladou…
Lucí my měli dnes taky itálii k obědu…těstoviny s nivovou omáčkou…mnamky mnam…i malý se olizoval…
Leníí smažit květák fujky bleky,v tom horku a nemáš se náhodou taky šetřit?
Asi si dám svých pravidelných 20-60
minut spánku…tak ještě mě volá junior na nanuk…tak zatím papa…M.
Nějak mě to horko zmohlo a usla jsem. Ještě že jsem stihla dojít do postýlky, jinak bych asi usla na klávesnici
Tak co holky, ukojily jste své chutě? Mě už to zase začíná brát … dala bych si nějaký nanuk nebo tak něco… jsem zvědavá, jestli mě ty chutě po porodu přejdou. Snad jo, jinak bude ze mě Míša kulička ![]()
ahojky ![]()
cibulko neboj,treba uz to tetko bude lepsi.budu ti drzet palce a hlavne se ozvy jak KO dopadla ![]()
petulko ja jsem jak prejeta porad
![]()
sedmi me se rozbilo jen to sklo co je na akvarku,takze ryby jsou v akvarku a uz maj novej strop
to kdybych rozbila cele akvarko,tak je to docela prusvih,proto ze bych vytopila aspon jedno patro pod nama.mame 200litrovy akvarko ![]()
lucosku taky tetko maka jak sroub
dokonce si vzal dovcu,tak pristi tyden malujeme.hura
![]()
lidusko nestras
.to mas z tech tresni ![]()
ja vstavala v 6 hodin a to jsem sla spat ve dve rano,tak jsem si tet zdrimla a jsem uplne mimo.asi se jdu zase natahnout
![]()