Poradna duly
Jana Čurdová
To jsem viděla. Tak bych teda dopadnout nechtěla. Bylo to fakticky už úchylné. Já bych to viděla tak do roka a pak dost.
Dalmi s tím kojeným a nekojeným miminem na tom něco bude…určitě sou většinou ty nekojený hodnější, páč nejsou tak závyslí na prsu, ale rozhodně je nejlepší pro mimi mateřský mlíko, a hlavně to pouto mezi tebou a tím drobečkem…
Ríša byl ze začátku hodně hladovej a uřvanej, páč ho z toho mýho mlíka trápily prdíky, ale trvalo to tak měsíc a půl a pak hezky papkal po 2-3 hodkách a přišly sme na to že když piju fenyklovej čaj, že ty prdíky tak netrápí…a tak…
v šestinedělí sem myslela že ho vyhodím z vokna…jak byl uřvaný mimino (berte mě s rezervou…neudělala sem to, přežila sem to, vydržela sem to!!!)
Lucošek píše:
To jsem viděla. Tak bych teda dopadnout nechtěla. Bylo to fakticky už úchylné. Já bych to viděla tak do roka a pak dost.
lidus zrovna jsem si vcera psala z jednou holkou z baby cafe a taky rikala ze jeji malej tak rval ze uvazovaly o baby boxu
![]()
a zrovna vcera naka silena zenska vyhodila narozeny miminko z okna.to jsem byla pekne nasrana.kdyby ho aspon dala do baby boxu,tak mohla udelat nekoho stastnim
.ja bych ji snad zabila kdyby se mi dostala do ruky
chudacek mimisek ![]()
Já myslím, že na to malé si stejně budeme muset zvyknout. a ono na nás. Takže já tak s třema měsícema neustálého řvaní i počítám. Hold, co jsme si udělaly, to si taky utišme, že?
Dalmi, o takových mrchách ženských mi ani nemluv. Když o nějaké slyším, nejradši bych se za ní rozjela a pěkně bych jí rozbila hubu … no, možná bych jí zlostí i zabila. Nechápu, jak to někdo může udělat. Kdyby ty mimina aspoň někde odložily, kde se o ně postarají, ale ony ne, musí je zabít
Takovým ženským bych dala trest smrti. Vždyť zabily někoho, kdo se ještě ani neumí bránit.
taky sme mu vyhrožovaly baby boxem…
.....ze srandy…
té ženské co vyhodila mimi z okna musely hodně rupnout nervy…když Ríša furt řval a já nevěděla už co s ním (neměla sem žádnou mamku které bych zavolala pro pomoc a tak), tak mě kolikrát napadlo, že chápu ty ženský co miminu ublížej…ale když sem se na něj podívala, tak bych toho schopná nikdy nebyla…člověk ve stresu dělá hrozný věci…
…nejhorší sou poporodní deprese a tak…to už je potom nemoc a ta ženská za to v podstatě nemůže…a rozhodně se musí léčit!!!! jinak to dopadá takhle tragicky…
luci ja bych takovym zenskym taky dala nejvissi trest .zabit maliho bezbranyho clovicka je normalni svinstvo.
ja znam jenom tady z e mimina tolik holek co cekaj na adopci a z toho miminka by mely takovou radost a ona ho musi takle zabit.
je fakt ze to byla 18leta holka,ale stejne je to svine
![]()
a stim brecenim taky pocitam.jsem pripravena na nejhorsi si myslim. ![]()
Stejně to nechápu. Taky vředím, když hlídám roční neteř, která se vzteká a řve jako kdyby ji na nože brali. Ale já ji raději nechám vyřvat. Ty poporodní deprese musejí být svině, když doženou matku, aby něco takovýho udělala. doufám, že se mi obloukem vyhnou.
lidus ta holka ale celou dobu schovavala ze je tehu aby se to rodice nedozvedely a hned jak malickyho porodila,tak ho hodila z okna,tak si myslim ze stim byla od zacatku smirena ze honechce a ze ho zabije.mohla ho dat do baby boxu jeste kdyz v okoli jeden maj ![]()
chapu ze nektery zensky jsozu nemocny a hrabne jim,maj treba tu poporodni depresy,ale u ni si myslim ze kdyz uýz od zacatku dite nechtela,tak ho mohla odnast tam a bylo by to i pro ni rozumnejsi reseni
ja myslim ze i kdyz mas tu poprodni depresy tak se to da resit.kamoska ji mela taky a nastesti malimu neublizila,ale lecit se musela ![]()
jéje, ted to vypadá, jakože se té holky zatávám…to rozhodně ne…taky jí odsuzuju k trestu největšímu…ale jestli to byla fakt poporodní depka a ujeli jí nervy tak si myslím že až se z toho vzpamatuje, tak bude potrestaná dost i bez trestu smrti!!!! až pochopí co udělala…
ty deprese sou fakt mrchy největší a kdyby vás jen na minutku napadlo, že ublížíte miminu, hned ho položit do postýlky a volat na psychynu, že se chcete ubytovat.....tohle mi říkala jedna paní a po porodu sem pochopila co mi to říkala…
bude brečet neustále dítě, vy budete vyčerpaní, nevyspalí, v hlavě vám budou klepat skřítkové tááákovýma kladivama, stane se něco v rodině…další stresová situace a když se k tomu přidaj ty hormony…je to opravdu o život…
já když sem přišla z porodnice a přinesla si ten uzlíček, tak přijel Richard z práce v příšerným stavu…někde lapnul střevní chřipku, takže on se izoloval v ložnici a já s prckem v obýváku, ale místo toho abych odpočívala a nechala se obskakovat tátou, tak já musela obskakovat oba a ještě sem byla šíleně na dně…naštěstí to nejhorší trvalo jen 2 dny a pak už bylo jen a jen dobře!!!…teda až na ten neustávající křik a hlad Ríše…
Dalmi aha, tak když to bylo takhle, tak už na její obranu nepíšu ani čárku a přidávám se k vám.....trest smrti pro svini!!!!
poporodni deprese chapu,ale tohle jeste nemohla bejt poporodni deprese,ale spis vypocitavost kdyz to jeste celou dobu tajila. ![]()
je to mrcha.
jinak k ty poporodni depresy
taky mam strach aby se mi neco takoveho nestalo,proto ze se to opravdu muze stat komukoliv
a kdykoliv
,takze jak rikas lidus hned polozim dite do postylky a zavolam mami at se o nej postara a necham se klidne nekam zavrit,proto ze abych ublizila svemu vysnenemu detatku,to nikdy nedopustim,to bych se ho radsi zrekla ![]()
Lliduska píše:
Dalmi aha, tak když to bylo takhle, tak už na její obranu nepíšu ani čárku a přidávám se k vám.....trest smrti pro svini!!!!