Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, takže to je jako že od 31+0 jsme v 8. měsíci??? to je nějaký divný ne??spíš bych řekla že od 35+0 jsme v 8. měsíci…
Luci my vyhrajeme v neděli jackpot…hihi…to si říkáme pokaždý když R. v:,–(í…příjde domů a hlásí…" v pondělí už nemusím do práce, ted tutově vyhrajeme"…děláme si z toho tak srandu…
luci ja mam tuhle tabulku tady z emimina z denicku tehulek,tak nevim.je ale fakt ze vsude to pisou nejak divne
Liduš, máš ověřené, že ten Decolen funguje? Jestli jo, tak bych to pak i zkusila.
ma to bejt kdy konci mesice
jako 7 mesic konci 31+0
8 mesic konci 35+3
a 9 mesic konci 40+0
Jo, máš pravdu, všude to píšou nějak jinak. Já prostě budu říkat, že jsem v 8. měsíci, jak přejdu do 32. týdne. Takže od soboty
![]()
no to počítání měsíců mi fakt nikdy nepůjde…dobrej nápad je sledovat Lenulindy metřík…hihi…
Luci rozhodně to nemám ověřený…plánuju hodit diskusi tady na emimi časem, jestli to některá nevyzkoušela…ale zatím si můžu pořád říkat, že to je moje záchrana…
, že vím že něco takovýho existuje a je to v mezích mých příjmů…
a mi vsazime porad a nic.
![]()
vzdycky jsem stoprocentne presvedcena ze vyhrajeme a vzdycky hovn. ![]()
dalmatinka píše:
ma to bejt kdy konci mesice
jako 7 mesic konci 31+0
8 mesic konci 35+3
a 9 mesic konci 40+0
Aha, tak to už jsem doma
![]()
NO, my sice nesázíme (je mi líto těch zbytečně vyhozených peněz
), ale naši sází pravidelně. Pokaždý když naši v:,–(í, tak máti volá, že jak vyhraje i Jackpot, tak nám daruje tak 30 milionů. Jéje, já už jich mám ve skříních schovaných
Ale pššššt, to nesmí nikdo vědět, aby lidi nezáviděli. My si na chudáky jen hrajem ![]()
luci
![]()
koukam ze jsme na tom podobne.me vola i babicka i mami jak si postavime barak vedle sebe aby jsme byly spolu a vzdycky z toho nic neni
![]()
Lucošek píše:ja myslim ze holky procitaj diskuzi o dekolenu
Holky, kam jste zmizely?
Luci, ted jsi mě rozesmála ![]()
Dalmi super odkaz, tam sem našla další odkaz na diskuzi a vypadá to že to většinou trochu zabralo.....a taky to vypadá tak, že musím kojit dýl jak rok aby se mi prsa nezmenšily.....Decolenem je zpevním a bude to…hihi…jo, já do toho po kóju půjdu…určitě!!!