Poradna duly
Jana Čurdová
dalmi, jj chlapi jsou z toho vzdycky vypleskly, u nas to probihalo typu „rodime rodime jedeme jedeme“ „neplas, to jsou jen pravidelnejsi poslicci“ a kdyz jsem opravdu rodila tak mi neveril
a s popraskany kuze si nic nedelej, ja mam popraskany snad uplne vsechno, ruce, nohy, zadek, zada, bricho, prsa, ale pomaha na to krem od Avonu
fakt je to zazrak
![]()
enko tak u nas je to taky tak.ůjenom me nekde neco pichne a zdenek uz krici nerodis ze ne,nerod atd..
se vzdycky nasmeju ![]()
a ta popraskana kuze me fakt stve,proto ze travim aspon 3 mesice v plavkach a takle bych se stydela vylezt
.jsem z toho otravena,ale co nadelam.zjistila jsem ze to odstraneni stoji 6000,tak uz setrim. ![]()
ahojky, tak su z5 z kontroly…vše ok, jen CS už mám 2…
…no ale prej je to tím mým tvrdnutím břicha…že nemám plašit, že už su ve vysokým stupni těhu a že je to ok…takže mu asi věřím…prej je mimi dost vysoko a kdyby se něco chystalo tak už postupuje dolů…
je tady taky bouřka, břicho na to zase reaguje tvrdnutím…já snad porodím fakt za bouřky…
s těma termínama, já mám podle prvních pohybů termín na 21.7.2007, jinak podle poslední MS 6.8.2007 a podle posledního UTZ ve 30tt je termín na 14.8.2007, páč je Niky drobeček…po mamince.....tak uvidíme…
poslíčky neznám…znám jen to zpropadený tvrdnutí břicha… ![]()
ahojky Enko, co Stáníček?? máš zase překrásnou fotku…
, hele ty jsi rodila za horka??? jak jsi snášela ty teplý koupele a sprchy za pařáků??? toho se celkem děsím…teplo mi ted v žádným případě nedělá dobře a při představě že budu rozhánět bolesti horkou vodou omdlívám…nj, já rodila v březnu…to byla jiná situace…
Dalmi teda tak doufám že ti ten leaser aspon pomůže, když za to chtějí takový love…
jdu za prckem…vykřikuje „bojím boušky“…jako že se bojí těch hromů…ale že teda sou…ufff…a to břicho mě štve…jak je bouřka tak tvrdne jak diví…jen za tu dobu co to tady píšu stvrdlo 3×… ![]()
lidus tak gratuluji k dobre kontrole ![]()
lidus taky doufam ze to pomuze,ale pisou ze vysledek je 80procentni,tak snad to tak bude.
pro me se to fakt vyplati,proto ze ja bych z toho mela deprese a dala jsem uz tolik penez za krasny plavky,ze kdybych si mela kvuly tomu koupit naky jiny co by mi zadek zakryly,tak mi to vyjde skoro nastejno
![]()
taky jezdime casto na dovcu,tak aqspon nebudu mit naky deprese.ktery uz mam tet jenom pred zdendou ![]()
a bourka u nas stale nic
.uz se na ni tesim.me je pri bource moc dobre
Ahojky, tak dneska jsem první? Holky, kde se zase flákáte?
S těma striema to je blbý, včera jsem se schválně obhlížela a zatím jsem teda na žádnou nenarazila. Ale co není může být, že? Známé strie vyrazily až 14 dní před porodem. Každý den se mazala, ale jak má teď to břicho popraskané, to je hrůza
Takže si myslím, že mě to taky čeká. Mě zatím vyrazila jen celulitida. To si o koupání tohle léto můžu nechat jenom zdát
Někde jsem slyšela, že mazat se proticelulitidníma krémama by se v těhu nemělo, tak jsem zvědavá, jestli to pak zase zmizne. Spíš asi ne … chjo… ![]()
Ahoj
Lucosku celulitidu mam taky..na zadkuu a stehnech..a neboj s tou see da neco delat..nejaky cviceni a je pryc…je to lepsi jak strie ty uz moc nezmizi…
Lenul, ne že bych ti to přála, ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. Počítám, že bude hůř. Myslím, že se mi udělají i ty strie. Pár jich mám starých, asi jak jsem rychle rostla a přibírala, ale už nejsou ani moc vidět. Beztak mě překvapí až na konci těhu, když už je nebudu očekávat.
no ja uz jich mam plny prsa…fakt parada…jinde zatim nic ale myslim ze to taky prijde..za chvilku budu mit nahore uz 13 kg..
Lenul klídek. Já měla včera na KO nahoře už 14kilo. Myslím, že zatím vedu … bohužel ![]()
ahojky…
tak vás děvčata potěším…i já sem se celulitidě nevyhnula…ale cvíčo a nějakej ten gelík či krém by to mohly částečně napravit po porodu…ty strie sou fakt horší…to nám nezbyde než si našetřit 6000 jak Dalmi a jít do leaseru… a pak taky na tu plastiku prsou, jak budou vytahaný po kóju…hihi…si z toho ted dělám srandu…
jo a musím se pochlubit, dneska ráno sem vyžehlila všechny ty pidi oblečky, takže už mi zbývá to jen dát do skříně, na to se chystám odpoledne…musím to prvně roztřídit, mám z toho udělaný 2 vysoký komínky a válí se mi to v křesle…
jo a taky si musím postěžovat…asi před 20ti minutama sem zbouchala omáčku s masem a 3 knedlíkama jako oběd a ted už mám zase hlad…to přece není možný…chjo…
a taky sem včera zapoměla připsat k hlášení co bylo na kontrole u gynDr…že mám stále v moči cukr, ale výsledky z krve sou ok, takže cukrovka to není, ale Dr. strašil že to do budoucna může znamenat nějakej problém s ledvinama…paráda…no a taky mi doporučil nejíst vůbec sladký, na to sem namítala, že ho skoro nejím, že si dávám jen ovoce, tak mi dokonce zakázal i ovoce!!!
, že mám jíst jen zeleninu…pche…to tak…na to mu kašlu…hned jak sme přijely, vrhly sme se s Ríšou na třešně… ![]()
Liduš, jsi šikulka, že to máš už i vyžehlený.Já peru už 3 den po troškách a žehlení se úplně děsím. Ale snad ty pidi věci nebudou tak strašný. Vypadá to pověšený na tom balkoně strašně hezky, ani se mi to nechce sundavat.
Dr. ti fakticky zakázat i ovoce? Mě by kleplo. Já jsem na tom v létě závislák. Snad to nebude nic vážnýho, ledviny jsou mazec… vím, o čem mluvím.
Jo a ještě jsem zjistila, že se mi nějak svěsily prsa
. co mám dělat? mažu jak blázen, nosím pevné podprdy a stejně jsou trošku dole:?. Není to zatím žádná hrůza, ale už nejsou tak hezké jako předtím. Já je nechci mít svěšené, pomoc
A to nechci vidět, co s nima udělá kojení ..... ![]()
ahojky
![]()
tak nejdriv zacnu cenikem aby jsme vedely kolik si pripravit ![]()
6000 odstraneni strii
4000 anticelulitidovy zabaly
40 000 prsa
liposukce 12 000
si delam srandu,ale na ty strie pujdu ![]()
lidus muzes mi rict kde beres ty tresne??ja uz normalne objela vsechny supermarkety,zeleniny atd a nikde je nemaj.jeste se chystam do intersparu,ale uz se z toho zblaznim.ja tak chci tresne
![]()
to mam taky Luci…mela jsem vzdycky ppekny prsa a z velikosti jsem byla sppokojena..a ted popraskany balony a taky me dost padaj dolu..no jo uz jsouu tezky…uz se tesim do aeroobiku snad se to tim cvicenim aspon trochu spravy..i kdyz nevim jestli pak buduu mit na aerobik cas..