Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
4.6.07 15:45

Tak to já jsem schopná se pomilovat ještě ted, když přijdu o půl desátý z práce po 13 hodinách… chut je chut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.6.07 15:53

Tak á mizím do knihovny a nakoupit… Hezké odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
4.6.07 18:21

Ahojky holky,teda vy jedete :lol: :lol: :lol: ,ale nečervenám se,přidávám se k nadrženým,ale bohužel manža je ted každý den hotový z práce,takže usíná u tv a já bych tak mohla… a jaký mají vaši chlapi k Vám přístup při sexíku,já mám z Jiříka pocit,že se i bojí,kvuli mimi,tak si to asi užijem až budem dělat to druhý mimi :P :twisted: :D
Téma papaní-jak chvilku nejím,tak je mi zle,takže jím pořád,musím dát fotečku,jen nevím jak,webka je někde schovaná a od kamery nemáme šnůru k pc,myslím dalmi,že jsme s bříškem přinejmenším na stejno,ale já mám víc airbegů na bocích a stehnech,takže opravdu už koule…
Pálí vás ještě žáha?Mně ted strašně,bez rennie bych snad shořela,a to jsem si na začátku těhu pochvalovala,že mě nepálí…
Liduš prsa a břicho jak u tebe,popraskaný z prvního těhu,ted mažu a zatím žádný nový,tak snad to doklepeme do porodu…a prsa,to je taky kapitola sama pro sebe…ted se mi zdá,že mi zas rostou a to mám min D-E…jsou jak dva citlivé balony…no a pokud se po kojení zmenší,tak se spíš jen vyfouknout,už abych šetřila na lešení…
Peti-nemáš to lehké,ale myslím,že jak porodíš,změníš se na matku,co bude chtít pro svý mimi to nej a to bude rozhodující…ne tatínka,který má další tetu,já když jsem se rozváděla,tak jediný čeho jsem litovala,že je do toho zapletený malý,chudáček se najezdí,ale zkusili jsme spolu i kvuli ěmu,ale nešlo to a zase by ho to postihlo víc,tak je na to zvyklý od dvou let a ani mu to nepřijde,prostě má víc babiček,tet,dva tatínky,spíš ho musím krotit,aby z toho jen netěžil…myslím,že bych před rodinou těhu ani neskrývala,to by vás taky posunulo,myslím těšící se babičky a tak…a zvaž taky jestli nebude chtít mimi i ta druhá babizna,abyste pak neměli tatínka na roztrhání…je to jen na tobě,ale zvaž to sama se sebou…
Včera jsem byla na ko,vše v pořádku,jen dnes je mi bídně,nateklá jsem už od rána,a poslední dobou už i špatně spím,prostě se v pět vzbudím a už se jen převaluju,ještěže je mamka doma a nemusím vařit…
Tak zatím letím…manža je ještě v práci,tady práce stojí,zedníci přijdou až zítra,dnes nestíhají,zase mě vytočili…když jsem se ho ptala jak budou pracovat,že fakt spěcháme,prý se nemám starat,že prý má 10 zedníků,no a nakonec jak to začali dělat ve čtyřech,tak z něj vypadlo,že to má jako šolich,takže až po práci…jediné plus,že nejsou až tak drazí,děláme vnitřní omítky…no a cena…24 000 za práci+ materiál…zprvu se nám to zdálo moc,ale prý zedníci berou daleko víc…no nic jdu se juknout na mimibazar,tam se vždycky uklidním…páá a pohladte bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.6.07 19:39

Ahoj všem nadrženým :lol: :lol: :lol:
Mišpulíne, já jsem tak ráda, že tady jsi, jinak bych si přišla jak frigidní ufoun. :roll: Je fakt, že mám už větší chuť než jsem měla první trimetr, ale taky přijdu z práce utahaná jak pes, manža je taky furt stahanej nebo pryč a být oba nadržení se stane málokdy…takže na věc „skočíme“ tak maximálně jednou za 14dní. :oops: Ale říká, že je těhotný se mnou a ani mu to moc nechybí. Takže my se denně mazlíme a hladíme,ale bez sexu a to je super a nebere to energii. :lol:
Ad papání: No já si dnes k večeři dala nejdřív acido, pak opečenou sekanou, rajčatový salát a ještě se chystám dopít zbytek acida a chladím naložené broskve :oops: Jestli teď něco můžu furt-ovocné osvěžující zavařené ovoce. Mamce jsem už vyjedla celý sklep :lol: :lol: :lol:
Ale za poslední dva měsíce jsem přibrala snad jen kilo a dnes na těhu cvičení jsem vypadala stejně jak nějaký 22tt…tak začínám být nervózní. Velikost bříška nesouvisí s velikostí mimíska, že ne?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.6.07 20:14

Ahojky ještě jednou.

Evikul, velikost bříška s velikostí mimi vážně nesouvisí, nemusíš mít strach. Ty jsi celkově štíhlá, tak to na tobě nejde moc vidět, no. Buď ráda.

Holky, teď mi kámoška dovezla ten kočár :D :D . Tak už mám doma komplet všechno. Mám z něj takovou radost . Zítra ho nafotím a pak hodím nějakou fotku do galerky. Ale žádný supermoderní nádherný kočár nečekejte. Je už starší, ale pořád vypadá hezky a super se s ním jezdí. Snad se bude miminku líbit. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
5.6.07 07:41

Ahoj holky.

Včera jste tu měli takové téma a já byla celý den fuč.

Tak já bych podle chuti na sex v těhotenství mohla tipovat, co se mi narodí. S klukem vysoká „chlapská“ a s holčičkou minimální „ženská“ :lol: :lol: :lol:
A když už jsme u toho, tak můj manžel to má v našich těhotenstvích přesně naopak :roll:

Když jsem čekala Šimonka, tak dokonce odmítal klasický styk, protože se bál, že by ho to dítě mohlo kousnout :! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak mi tvrdne břicho i s dost bolestma, takže si asi dneska zavolám k Dr. Taky už prostě nemůžu jen tak přecházet ty křeče do nohou. Už mně nechytají jen v noci, ale i přes den a mám z nich pak tak namožené svaly, že sotva chodím :cry:

Dneska letím k notáři, tak zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
5.6.07 11:08

Ahojky… tak já včera bylo už fakt psycho, malej začal kopat až o půlnoci, ale už je to v poho… A jak se dneska máte…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.6.07 12:04

ahojky dneska…

moje chuťě se dneska ustálily, páč mi včera večer dovezl Richard kyblík jahod…no už nejsou…s Ríšou sme se do nich pustily a to sme se před tím natřískly třešněma (včera mi na vycházce musel ukázat kde byli o víkendu s tátou) a byl tam šíleně nádhernej SOURKOMEJ stromeček.....hold kradený chutnaj nejlíp.....takže sme převitamínovaní…ted jen čekám kdy bude bitka o wc…hihi…

Eviku, Mispul, s nadržeností jsem na tom stejně jak vy.....sex když je u nás 1× do týdne, je to moc…Richard už si naštěstí zvykl a nesnaží se ob den navozovat atmosféru, která stejně většinou skončila kdo ví kde… :? a pak byl jen naštvanej, že se snaží a stejně z toho nic není…

Cibulko, tak to sme na tom stejně…při Ríšovi sem přepadávala R. třebas ráno než šel do práce a kolikrát kůli tomu přišel i pozdě…a ted…fakt čekáme ty ženský… :lol: a dej vědět co ti Dr. řekl na to tvdrnutí a křeče…snad to bude vše ok a jen ti na:,–(í větší dávku magnezka…

Peti teda ten lumpík ti včera pěkně zvedl mandle…ještě že se pak umoudřil a začal kopat…

Luci, gratulace ke kočárku…

Eviku, velikost bříška může souviset jen s obsahem plodovky…já to poznávám na sobě, mám celkem malý bříško a Dr. mi taky potvrdil, že mám málo plodovky, ale nic hroznýho…mimi má jen míň místa…(a je taky fakt že podle UTZ je mimi i menší, ale to je tím že já su taky prcek…160cm)

Sedmi, nějak sem před tím nepostřehla že Robik má dva tatínky…tak už su v obraze…hlavně že je to ok.....s těma zedníkama to máš hold těžký…dali ste se na vojnu, musíte bojovat!!!…nezávidím a bojím se že nás to do budoucna taky čeká…máme starej domeček ze 40. let a je toho tady fůra na opravení…jen zatím nejsou prachy… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
5.6.07 12:05

Ahojky,já jen na skok,mám tu dělníky…hezký den…
Peti,tak je to v poho,já myslím,že včera byl i nějaký divný tlak…u nás přibyly i 4 nové přírůstky …štěnátka…Prožívala jsem to s ní,chudinka rodila celý den…mě kope pořád a už to kolikrát pěkně bolí a je snad všude umí kopnout u žeber i pod pupíkem naráz…je to mazec…tak letím,dnes jdeme i kzápisu do místní školky,tak se musím dát dokupy,abych nedělela juniorovi ostudu:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
5.6.07 12:10

Lidi jsme se mihli…ty jahody závidím…taky máme,ale málo…
Robíkova tatínka už neřeším,ale v dobu rozvodu to byl mazec…fujky už nikdy víc…a s tím sexíkem to mám zase obráceně,teda jestli je to ted ta holka…u Robíka jsem ji měla jen na čurání,ale možná to nebylo jen těhotenstvím 8) …musím letět…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.6.07 12:12

Sedmi před rokem 17.6. rodila i naše fenka 3 štěnátka…já to s ní taky prožívala, ale bohužel nerodila ve dne ale celou noc…uff…tak gratulace ke štěňátkům…vím jaká je to radost…a cože to máte za rasu???

A přeju ať juniora v pohodě příjmou do školky…nás to čeká za rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.6.07 12:14

Sedmi, je mi jasný že rozvod byl fujtajbl…ještě že už to máte za sebou…hlavně kůli Robikovi…snad proto su ještě svobodná…hihi…né kecám, kdybych měla prachy na prstýnky, šaty, hostinu, tak už su taky ta „paní“..... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.6.07 12:42

Ahojte holky, dneska jsem zase vstávala až v 11, bo jsem celou noc nespala :evil: Máte taky někdo ten syndrom neklidných nohou? (myslím, že se tomu tak říká). Já bych si je v noci nejradši usekla. Pořád tak divně svědí, nebo lechtají, takovej divnej tlak a pocit. Je to hnus. A když se k tomu přidá ještě to bříško, které v noci tak krásně překáží :? Nějak se pořád nemůžu probrat. Asi půjdu hodit sprchu.

Cibulko, k tomu dr. si určitě zajdi. doufám, že to nebude nic vážného.

Sedmi, gratulace ke štěňátkům a hodně štěstí u zápisu :wink:

Liduš, jahůdky a třešně šíleně závidím. Špekuluju, kam bych zašla něco pokrást :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.6.07 12:51

Tak tohle je můj kočárek. Jak říkám, starší, ale jinak super. Akorát chybí dole košík na nákup, zatím se pere, tak to vypadá tak divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
5.6.07 13:04

Luci kočárek vypadá dobře…tak ať se v něm mimču líbí…ty nohy neznám…nohy mám v pohodě…jen se mi ted občas stane, že do lýtka chytím malou křeč, která hned odezní a pak z toho to lýtko nějakou dobu bolí…ale to se mi stává jen velmi málo…cca asi 2× za poslední měsíc…

jinak mě dneska v noci probudil Ríša…„šaša nece hají, nece pinkat“…(říká si šaša, páč neumí říct R…Ríša)…a nemohla sem ho přesvědčit, že venku je ještě tma, že musíme ještě spinkat…tak sem vedle nej půl hodiny musela ležet a vykládat mu že ještě musí spinkat…naštěstí to pochopil, ale budíček klasika v 6…takže nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí