Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
4.6.07 13:59

Peti a kdy se budete stěhovat?? a do vlastního nebo do podnájmu???

Lenul kdy jdeš na další KO??? at ti to Dr. potvrdí že je Míša víš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.6.07 14:01

tak doufam ze me doktorka pochvali :) mam z toho celkem radost ja jsem po minule kontrole tak vyplasila ze jsem myslela ze uz budu rodit..ale ted kdyz na ty fotky koukam tak je fakt nahore…to je dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.6.07 14:01

ahojky :lol:
ani jsem jeste nedocitala,tak jdu na to :lol:
lenul ja neviim zda je vejs,proto ze jsem asi slepa,ale vubec nic na te fotce v levo nevidim. :oops: nebo mam rozbitej monitor,ale urcite je to v poradku :wink:

ja ani nepisu proto ze zdenda prisel domu a prinesl mi nadhernou kytku ,ze nas moc miluje a ze je rad ze budu matka jeho ditete.uplne jsem brecela,on je tak strasne sladkej,tak jsem rychle bezela do kramu a delam kuratko z nadivkou abych mu to jak je zlatej trochu vratila,proto ze nevim jak mu to oplatit :oops: .moc ho miluju,on je strasnej zlatak :lol:

vcera jsme se celej vecer tulily a bylo to uzasny.brisko mi po sexu netvrdne a docela se divim po tom co jsme vyvadely :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.6.07 14:03

Ahojky Luci…

v podstatě mám stejnej názor na Tvýho přítele Peti, jak Lucka…taky nějak nechápu jak s ním můžeš ještě spát, ale nechtěla sem do toho rýpat, jen ted píšu že se plně stotožnuju s názorem Lucky…

Lenul Dr. tě určo pochválí…ležela jsi jak tak koukám na fotečky naprosto svědomitě a ukázkově, když se Míša popošoupla nahoru…hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.6.07 14:08

no aspon ze je to poznat..lezim porad s polstarema pod zadkem..je to dost nepohodlny tak aspon ze to ma nejakej ucinek..

Petulko a nazor na pritele mam asi stejnej jako holky..ale vim ze je to tezky…my taky mame nejaky problemy ale ne teda s neverou to bych nezkousla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.6.07 14:08

ahojky Dalmi, téda to máš úžasnýho chlapa…kytku sem nedostala pěkně dlouho…ale vynahradili mi to ty třešně co mi donesly v neděli kluci…to sem byla taky v sedmým neby jak na mě myslej.....

a k tomu sexu, jak můžeš vyvádět s takovým břuchem??…to já se zmůžu tak max. na jednu- dvě polohy a začíná mě to nudit…to je furt „počkej, takhle ne, tohle mě bolí, tady mě to tlačí…“… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
4.6.07 14:09

Dalmi, máš fakticky zlatýho chlapa.Já bych brečela jako želva, kdyby se to stalo mě.Ten můj mi kytku přinese tak akorát k narozeninám :( Ale to,že mě miluje vím,on jen nějak neumí navenek dávat city najevo.

Lenul, to bříško fakticky popolezlo trošku nahoru, myslím, že to bude O.K. a Dr. ti to na kontrole jenom potvrdí.

Tak co bude s tím tématem k diskuzi Liduš. Už jsi něco vymyslela? Mě taky nic moc nenapadá. Mám v hlavě jak po výbuchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.6.07 14:10

holky diky za komplimenty :lol:
a luci fakt neni co zavidet,ja si pripadam teda hrozne :lol:

jinak peti taky jsem se nejdriv k tomu nechtela vyjadrovat,ale musim :oops: nechapu jak stim hajzlem jeste muzes spat.ja kdyz bych si predstavila ze byl pred tim s jinou,tak bych si o nej ani kolo neoprala.jeste kdyz jsi tehulka,to se nebojis ze neco chytnes????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.6.07 14:14

holky on je fakt zlatej.taky to nedela samozrejme moc casto,ale vzdycky kdyz uz se neco takovyho sebehne,tak je to moc krasny a rekne mi strasne krasny veci.jeste tetko brecim kdyz mi bezi v hlave to co mi rikal.on to se mnou fakt umi :lol: :lol: je to poklad,ale ja jsem taky hodna a zaslouzim si to :lol: :lol:
jsem totiz na sebe v posledni dobe jakoby pysna ze mam v sobe mimiska a vse je v poradku.taky to tak citite?? :oops: :lol: :lol:

a prez to bricho je to fakt tezky,ale nastesti jsou polohy kdy to jde,treba ze zadu,na ctyrech,ze strany atd.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.6.07 14:15

Budem se stěhovat do pronájmu a doufám, že to do porodu stihnem… Ten,kdo ten byt opouští, čeká na kolaudaci svýho bytu a snad to bude do konce července… ale stát se může všechno a stihnout se to nemusí… navíc se budeme stěhovat 100 km daleko.. ale aspon už máme zařízenou pomoc na stěhování… no a pokud se to nestihne, tak budu chvíli u našich…
Lucošku, spím s ním, protože jsem neustále nadrená, chybí mi to a nedokážu mu odolat… v tomhle jsem hodně slabá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.6.07 14:16

a jedno tema bych mela :oops: :lol: :lol:
nez jsem otehotnela,tak jsem mela prsa tak 1 a tet mam tak 3-4,myslite ze prsa zustanou takle velka i po porodu??po kojeni atd??
ja uz nechci mit zase mala prsa.
a myslite ze kojenim se prsa musi vytahnout?ma svagrova kojila rok a pul a tet ma strasny prsa :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
4.6.07 14:18

ja bych se teda asi taky bala…

jo tu KO mam 14.6. a den na to ten posledni ultrazvuk…
uz e tesim..jinak myslim ze se nijak neotocila..kope porad stejne a nekdy dole citim i jeji hlavicku mam na brisku takovou boulli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.6.07 14:18

Dalmi, taky závidím, alee v dobrým… Kde se takovej chlap hledá...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
4.6.07 14:20

Dalmi, tak ted jsi vypsala ty dvě polohy který mi jdou a začínají mě nudit, taky bych si jinak ráda zařádila, když to na mě příjde…ale bohužel jen při těhle dvou-3 polohách toho moc nenařádím a ještě dávám bacha na mimíska…

Luci hele, téma sex…dobrý ne???

Peti, trochu mě mrzí, že sme se do tebe najednou srkz ten sex pustily…určitě to nemyslíme zle…teda aspon já ne.....ale chápu že když miluješ není co řešit…a kam se stěhujete?? a odkud vlastně??? mám mezeru…a už jsi to řekla rodičům?? nebo kdy se na to chystáš …myslím to že jsi těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
4.6.07 14:21

Našla jsem u něj kondomy, takže doufám, že on sám by své dítě neohrožoval a že má dost rozumu aspon na tohle..... no holky nejvíc mě rozsekalo, když mi tuhle jeho milá napsala, že chce bejt hodná teta pro naše dítě… stát vedle mě, tak bych ji takovou flákla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí