Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi,
tak to jo, malou svatbu zvladnete urcite i s malym Matyaskem a bude to urcite moc fajn ![]()
Ja jsem chtela takovou stredni a hlavne pohodovou svatbu. Meli jsme to v lete. Obrad i hostina byly venku, pocasi se vydarilo a zabava taky.
Tak jsem se teda osmelila a dala jsem do fotogalerie teda nejake fotky ze svatby
Tak mrknete ![]()
Petulko, ahoj, jakpak se dnes mas ![]()
Už líp… Dala jsem si kafíčko a přestala bolet hlava… Ted na mě zase padla nějaká chandra… Jsem celý víkend sama a je mi tak nějak smutno a navíc u nás bylo celý den pěkně ošklivo… A co ty…???
Klaudule byla jsi moc hezká nevěsta a ta malá princeznička… Dalmi náhodou máš moc hezkej pupík… ![]()
Petulko,
dekuju moc
Svatba byla moc fajn, skoda ze uz je to 2 roky. Ta mala princeznicka je moje neterinka Eliska ![]()
Ten čas letí, to je hrůza… Já mám před očima ty dvě čárečky a za chvíli už to budu držet v náručí… Já mám takový strašně rozporuplný pocity… Na jednu stranu se mi to moc líbí s bříškem a byla bych těhu roky a na druhou stranu chci mít drobečka už v náručí.....
Petulko,
uplne Te chapu, bude to obrovska zmena, az se mimi narodi. V brisku je mu dobre, ale jen nejakou dobu, pak uz si bude chtit uzivat normalniho lidskeho zivota ![]()
Ja se asi spis tesim, az budu prcka drzet v naruci. To tehotenstvi uz bych ozelela, i kdyz to ocekavani a teseni se je moc prijemne ![]()
klaudul moc ti to slusi.kdybych si o to foto nerekla,tak se ani nepochlubis jaka jsi byla krasna nevesta ![]()
petulko diky.to je dobre ze hlava uz neboli.me na to pomaha pit a pit a pit,nic jineho nez vodu samozrejme,ale aspon to prejde ![]()
jinak ja mam stejny pocity.liby se mi bejt tehulka,ale strasne si preju aby byl uz matyasek venku a mohla jsem se snim mazlit.i kdyz na druhou stranku kdyz si tak predstavim ze se treba rok nevyspim,tak si zase rikam at tam jeste chvilku je
,ale uz se na nej strasne tesim na chlapecka zlatyho ![]()
Dalmi,
moc dekuju ![]()
Mne voda na boleni hlavy taky omaha, ale to chozeni na zachod je fakt sileny. Nevim, jak vy, ale ja chodim v noci uz 3×
V totalnim polospanku a jeste se pak pretahuju se psem o polstar ![]()
Holky, já jsem úplně rozhozená z toho našeho táty… na víkend si jel za svou „kamarádkou“ Gábinou a já jsem vzduch… vůbec ani nenapíše, nezavolá, no kdyby se mi něco stalo, tak o tom ani neví..... to mě asi mrzí za všeho nejvíc… a mám obavy, jestli až se malej narodí, zda se to změní a trápí mě, že se o něj třeba nebude zajímat… Přemýšlím, zda se nemám v práci na všechno vyprdnout, vybrat s dovču, jít na mateřskou a odjet k našim a počkat, co to s ním udělá… Promiňte, že vás zatěžuju, já se potřebovala vykecat…
Petulko,
je mi to moc lito
Je to moc tezke, jak se v teto situaci zachovat. Urcite ale neni dobre, ze odjede a vubec se o Tebe nezajima, vzdyt spolu prece cekate mimiska
Tobe to moc na psychice neprida a mela bys byt ted hlavne v pohode.
Jestli mas moznost byt u vasich, tak bych to asi udelala. Vycistilo by to atmosferu, Ty bys nebyla sama a mozna bys byla i ve vetsi pohode.
Moc drzim palce, at vse dobre dopadne… Hlavne nesmutni a tes se na miminko, to Ti vsechen smutek vynahradi ![]()
petulko ja te obdivuju ze mu to tolerujes,to ja bych ho chytla za prdel a šel by
.jak se vubec k tobe takle muze chovat?!!!a myslim ze narozenim miminka se to nezmeni.kdyz ti tohle dela v tehu,tak ti to pak bude delat zas,ale prela bych ti aby se to zmenilo,ale neverim tomu.ja bych ho hnala
![]()
klaudul tak jsme na tom stejne.taky to mam takle.3× za noc a pak pulhodinovej boj se psem o polstar a s kockou o deku ![]()
jo klaudul ma prevdu,jet k rodicum a nesmutni,za to ti takovej blbec z prominutim nestoji a klidne se tady vypovidej,za to se nemusis omlouvat,jsme tu prece od toho
radujse ze mas zdravyho mimiska.uz nikdy nebudes sama kdyz mas jeho a tvuj partner bude jednou litovat ![]()
Klaudulko, ty jsi kočka
Moc ti to sluší!
Dalmi, u tebe platí to samý jak u Klaudule.
Upřímně jsem čekala, že budeš mít pupík ještě o dost větší. Fakt už to moc neroste
![]()
Peťulko, byt je váš společný, nebo jak to máte? Já bych za našima šla až jako poslední možnost, ale zas na druhou stranu bych se doma určitě strašně trápila…Tak jo, asi bych na tvém místě za nima už šla, jestli se ten blbeček(promiň)vzpamatuje! Aspoň tě bude někdo opečovávat a zlepšovat náladu. ![]()
Evikul,
ono to u Dalmi asi uz ani moc rust nemuze, vzdyt by nam za chvilku praskla ![]()
Dekuju moc za pochvalu, ted nevim, jestli myslis ten muj pupek nebo ty svatebni fotky ![]()
Já poslední měsíc, chodím na záchod až tak v pět ráno… ale dřív jsem taky chodila třeba třikrát za noc…