Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
2.6.07 18:52

mispul krasny fotecky :wink:

tak ja radeji koupim jinou kosmetiku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.6.07 18:53

Teda, Dalmi, to je brisko :lol: To ja nemam ani polovicni.
Ale moc Ti to slusi a satky jsou nadherny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.6.07 18:59

Mispul,
fotky Tobiaska z ultrazvuku jsou nadherny :lol: S tim lezenim napric to jeste nevadi, jeste mame cas. Nase mala taky kope pokazde jinde, ale pod zebrama nejmene :)

Llidusko,
to mi je moc lito, ze mas anginu, tak se hlavne vylez, at je Ti brzy dobre :cry: Doufam, ze Ti Richard s Risou pomaha :wink:

Lenulindo,
urcite Ti ty leky pomuzou :wink:

Ja jsem dnes hrozne lina :lol: Donutila jsem se jen uvarit a dojit na 2 dlouhe prochazky se psem a vyvencit sousedce jejiho pejska. Jinak nedelam vubec nic, jen koukam na telku a surfuju po netu. Proste uzivam si nemocenskou, kam bych spechala, do pondeli casu dost a prace me nikam nezene :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.07 19:00

klaudul,tak hod taky fotecku :wink:
a moc dekuji.na tech fotkach vypadam hur nez ve skutecnosti :roll: ,asi proste nejsem fotogenicka :lol:
a brisko uz nastesti moc neroste,ale tak jakoby spicati :lol: :lol:
no ono je lepsi ale mit mensi brisko..uz me prestava bavit jak mi kazdej rika ze uz budu rodit :roll: a musim vysvetlovat ze az za dva mesice :roll:
a kdy ty hodis fotecky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.6.07 19:10

Dalmi,
tak jsem Ti do galerie hodila to moje bricho, ale nesmej se, ja se hrozne stydim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.07 19:14

jdu na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.07 19:16

no nebudu ti lhat,malicky je,ale je krasny a aspon nebudes tak utahana jako ja :lol: .hlavne ze mimisek se tam ma dobre.je nahodou moc hezky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.6.07 19:18

Dalmi,
diky :lol: Ono je malicky proto, ze ja cela nejsem malicka a drobounka, tak se to tak nejak rozlilo :D Pribrala jsem totiz uz 13 kg :oops: Ale ted posledni dva mesice uz mi to jde opravdu jen do bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.07 19:20

klaudul no asi je to pravda,proto ze ja jsem byla zdycky takovej chcipak,tak na me to je asi proto tak videt.
a pribrala jsem uz 11kilo :twisted: docela me to stve.chtela jsem tak 12kg celkem a to asi neukociruju :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.6.07 19:22

Dalmi, Ty jsi drobounka, mas jen to brisko. No co se da delat, ze je trochu vetsi, hlavne ze se Matyaskovi u Tebe libi :lol: Ono to pujde urcite rychle dolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.07 19:25

klaudul ja se bojim abych pak nebyla dlouho tlusta.vim ze ja to schodim,proto ze jsem takova akcni,ale chtela bych co nejdriv.
planujeme na zari -rijen svadbu a chtela bych bejt zase jako driv :lol:
a bricha mam docela dost.nez tu tihu jenom vynesu do schodu :lol: ,ale jsem tak stastna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.6.07 19:29

Urcite to shodis, nesmis na sebe ale spechat. Hlavne zadne cviceni. Nam na tehu kurzu rikali, ze by se nemelo v sestinedeli cvicit vubec, pak jen trosicku, na bricho hlavne jen sikme, ale po cca 3 mesicich uz se muze pomalu zacit s aktivnejsim cvicenim. TAk to hlavne neprezen :lol:
Teda, svatba :D A v zari nebo v rijnu? Teda, to Te obdivuju, asi bych to s ditetem nezvladla zarizovat, ale jestli chcete jen malou, tak to bude v pohode. My meli svatbu pro 35 lidi, brali jsme se v srpnu a chystala jsem to od ledna, sice pomalu, ale dalo to zabrat. Svatba ale stala za to :wink:
No jasne, hlavne ze je Matyasek zdravej a cilej, tohle je vedlejsi. A urcite se bude Zdenkovi libit i kdyz to bude chvilku trvat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.07 19:41

klaudul chceme jenom malickou svadbu.ja nemam rada hodne lidi pohromade a nase rodina je tak stoclena a to bych se zblaznila to organizovat.jenom se vememe,matyasek pujde snami a aspon se budeme moc vymluvit na to ze uz musime domu a rychlej obed a rychle domu.
uz jsme spolu tak dlouho ze uz se proste bereme jen kvuly jmenu a majetku :lol: :lol: :lol:
ja bych se ani vdavat nemusela,ale je to tak lepsi :lol: .
a cviciot radsi moc nebudu.ja nastesti mam asi rychly spalovani a taky podedeny bejt hubena :lol:
a co nakou fotecku ze svadby????urcite si byla krasna nevesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
2.6.07 19:47

Celej den nikdo a ted se to tu rozjelo… Hezký večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.6.07 19:53

ahojky petulko :lol:
jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...