Poradna duly
Jana Čurdová
Teda, Dalmi, to je brisko
To ja nemam ani polovicni.
Ale moc Ti to slusi a satky jsou nadherny ![]()
Mispul,
fotky Tobiaska z ultrazvuku jsou nadherny
S tim lezenim napric to jeste nevadi, jeste mame cas. Nase mala taky kope pokazde jinde, ale pod zebrama nejmene ![]()
Llidusko,
to mi je moc lito, ze mas anginu, tak se hlavne vylez, at je Ti brzy dobre
Doufam, ze Ti Richard s Risou pomaha ![]()
Lenulindo,
urcite Ti ty leky pomuzou ![]()
Ja jsem dnes hrozne lina
Donutila jsem se jen uvarit a dojit na 2 dlouhe prochazky se psem a vyvencit sousedce jejiho pejska. Jinak nedelam vubec nic, jen koukam na telku a surfuju po netu. Proste uzivam si nemocenskou, kam bych spechala, do pondeli casu dost a prace me nikam nezene ![]()
klaudul,tak hod taky fotecku ![]()
a moc dekuji.na tech fotkach vypadam hur nez ve skutecnosti
,asi proste nejsem fotogenicka ![]()
a brisko uz nastesti moc neroste,ale tak jakoby spicati
![]()
no ono je lepsi ale mit mensi brisko..uz me prestava bavit jak mi kazdej rika ze uz budu rodit
a musim vysvetlovat ze az za dva mesice ![]()
a kdy ty hodis fotecky?
Dalmi,
tak jsem Ti do galerie hodila to moje bricho, ale nesmej se, ja se hrozne stydim ![]()
no nebudu ti lhat,malicky je,ale je krasny a aspon nebudes tak utahana jako ja
.hlavne ze mimisek se tam ma dobre.je nahodou moc hezky ![]()
Dalmi,
diky
Ono je malicky proto, ze ja cela nejsem malicka a drobounka, tak se to tak nejak rozlilo
Pribrala jsem totiz uz 13 kg
Ale ted posledni dva mesice uz mi to jde opravdu jen do bricha.
klaudul no asi je to pravda,proto ze ja jsem byla zdycky takovej chcipak,tak na me to je asi proto tak videt.
a pribrala jsem uz 11kilo
docela me to stve.chtela jsem tak 12kg celkem a to asi neukociruju
![]()
Dalmi, Ty jsi drobounka, mas jen to brisko. No co se da delat, ze je trochu vetsi, hlavne ze se Matyaskovi u Tebe libi
Ono to pujde urcite rychle dolu ![]()
klaudul ja se bojim abych pak nebyla dlouho tlusta.vim ze ja to schodim,proto ze jsem takova akcni,ale chtela bych co nejdriv.
planujeme na zari -rijen svadbu a chtela bych bejt zase jako driv ![]()
a bricha mam docela dost.nez tu tihu jenom vynesu do schodu
,ale jsem tak stastna ![]()
Urcite to shodis, nesmis na sebe ale spechat. Hlavne zadne cviceni. Nam na tehu kurzu rikali, ze by se nemelo v sestinedeli cvicit vubec, pak jen trosicku, na bricho hlavne jen sikme, ale po cca 3 mesicich uz se muze pomalu zacit s aktivnejsim cvicenim. TAk to hlavne neprezen ![]()
Teda, svatba
A v zari nebo v rijnu? Teda, to Te obdivuju, asi bych to s ditetem nezvladla zarizovat, ale jestli chcete jen malou, tak to bude v pohode. My meli svatbu pro 35 lidi, brali jsme se v srpnu a chystala jsem to od ledna, sice pomalu, ale dalo to zabrat. Svatba ale stala za to ![]()
No jasne, hlavne ze je Matyasek zdravej a cilej, tohle je vedlejsi. A urcite se bude Zdenkovi libit i kdyz to bude chvilku trvat ![]()
klaudul chceme jenom malickou svadbu.ja nemam rada hodne lidi pohromade a nase rodina je tak stoclena a to bych se zblaznila to organizovat.jenom se vememe,matyasek pujde snami a aspon se budeme moc vymluvit na to ze uz musime domu a rychlej obed a rychle domu.
uz jsme spolu tak dlouho ze uz se proste bereme jen kvuly jmenu a majetku
![]()
ja bych se ani vdavat nemusela,ale je to tak lepsi
.
a cviciot radsi moc nebudu.ja nastesti mam asi rychly spalovani a taky podedeny bejt hubena ![]()
a co nakou fotecku ze svadby????urcite si byla krasna nevesta