Poradna duly
Jana Čurdová
ahoooj
stal se zazrak,ale jsem taky vzhuru
.
melej se totiz uz od 7 ve me tak mele,ze nedokazu uz usnout.
taky mi strasne kleslo brisko dolu,tak snad je to v poradku ![]()
minule jsem si ho zmerila jak mi lenlka poradila a tetko mam o 6cm niz.
neni to na klesani nak brzo??uplne prcka cejtim jak me busi do panve a opira se o mocak
no treba zase vyleze ![]()
mam dneska naky povinosti,tak se musim dat doporadku
Dalmi ,
vsechno nejlepsi dodatecne ke vcerejsimu svatku ![]()
S tim briskem fakt netusim ![]()
klaudul diky
myslim ze to nic neni,ze si jenom prcek dneska udelal jinou plohu,ale nic me neboli a mele se tam porad,tak snad je to o.k ![]()
holky jak jsme tady nedavno mluvily o ty kosmetice,tak myslite ze johnson je spatnej??ja byla na tom kurzu a strasne nam ho tam rvaly ze je nejlepsi,ale oni je sponzorujou,takze se nedivim ze to propagujou.
ja jeste tu kosmetiku porad nekoupila ![]()
musim letet k nasim,tak budu v poledne.papa
Dalmi ,
slysela jsem, ze byvaji deti na Johnson alergicke, ale potvrzene to nemam. Ja osobne komercni kosmetice neverim ani u sebe, takze bych do nej urcite nesla uz jen z principu
Ja budu kupovat na zacatek mydlo od Nela batole na doporuceni detske lekarky a pak Seba Med.
Já jsme taky slyšela dost negativní věci na Johnson, ale chce to asi vyzkoušet. Prý je dobrý Bubchden, Weleda nebo Seba Med. My máme s manžou oba ekzém, takže si dám sakara bacha, co mimču natřu, asi koupím na začítek jen malý vzorek a uvidím, jak to bude vyhovovat. Ale mám vyzkoušený Seba Med i na sobě a je to jedna z mála kosmetik, která mi nevadí…
ahojky…to já dneska na rozdíl od Peťky dobrou náladu nemám…a mimískovi místo něčeho dobrýho ke svátku dětí cpu antibiotika… ![]()
včera sem šla spát s tááák šílenou bolestí v krku, za krkem, hlavy, kloubů a do toho se Niky šíleně mlela až mě z toho děsně pálila žáha a pálí doted, i když už je Niky v klidu, že jsem se ráno sebrala a zašla k Dr…výsledek…Angína jak prase a prej streptokok…nevím jak to poznala, žádnej výtěr nedělala, ale prej to vypadá na streptokoka…paráda!!!!…nechala sem zkontrolovat i Ríšův krk, ale ten to tam má naštěstí čistý…jen pro klid duše, páč sme se včera ještě pusinkovaly…celej den teda jen polehávám, páč si připadám jak lemra, nic nezvládám, Ríša je od rána na DVD pohádek…už má za sebou Garfielda, ted ho naženu spát a já půjdu s ním…Richard dovču nedostane aby se mu mohl věnovat, a nemám ho kam jinam šoupnout…
…kdyby nebyl pátek, tak si nechám od Dr. napsat pro Richarda „neschopenku“ (nevím jak se ten papír přesně nazývá, ještě sme to nedělaly) at se stará o malýho…ale takhle to dneska přežijeme na těch DVD a po víkendu už snad budu použitelná…(to je výchova co?? celej den pouštět dítěti DVD když je tam tak hezky…
)
no nic, sem si postěžovala a jdu nás uložit, tak se mějte líp než já a pááá
PS: cibulko, mě přítel vytáhl z váhy baterii, že jí potřeboval do multimetru a já jsem bez váhy…
…takže aspon něco pozitivního na dnešním dnu, když tak čtu tvůj koment…
Liduško, to je teda blbý, tak se vylež a dávej na sebe pozor!
Mě se zase v noci nějak blokla krční páteř, takže se nemůžu pořádne otočit, občas mě to takhle chytí, tak mám zas na pár dní co dělat ![]()
Potřebovala bych, aby mě někdo odblokoval, ale o nikom nevím…
Jinak dneska odpolko jdu na to 4D, tak jsem zvědavá, jestli mrňousek bude spolupracovat a pořádně se nám ukáže ![]()
Lliduško, jen se hezky vylež. Angína není legrace. Malej to jistě bez úhony přežije, když je to výjmečně. U nás už byli asi 2 nebo 3 takovéhle dny, kdy jsem měla 40 horečky a on se většinu dne koukal na pohádky. Jenže on u toho samo neposedí, takže ten binec, co nadělal, to se jen tak nevidí… ![]()
DALMI, s tou kosmetikou…já jsem kdysi měla taky tuhle komerční, ale postupem času jak jsem získávala info, mi došlo, že teda pro takhle malinkatý mimi je to fakt nic moc. Takže já mám pro mimi nachystanou kosmetiku od Lavery. Je čistě přírodní. Ale i tak jen v malých baleníčkách a pak uvidím, jak na to bude reagovat. Zvažuju, že si ji vezmu i do porodnice a nenechám mimi patlat tím, co jim dávají sponzoři atd. Jenže to stejně neovlivním, jestli ji tím umejou nebo ne. Jedině, že by manžel šel s nima. O tom velmi vážně taky uvažuju. Minule mi totiž miminko odvezli na ko u pediatra hned po porodu a dovezli až za 6 hodin. I přes to, že jsme to několikrát urgovali.A to už podruhé nechci dopustit. ![]()
Dalmi, jak jste říkaly, že měříte, jak hodně mimi kleslo? Odkud kam?
Cau holky..
vcera jsem se k netu nedostala..
Dalmi email jsem ti poslala..snad ti to dojde..
Lidusko nazev plinek ti napisu ale mam to u nasich takze zitra…prodava je pani na Lesne v poliklinice..
jinak nic noveho..byla jsem u dr s tema kostma a napsala me kalcium a jeste neco na klouby..zatim to teda nezabralo..uz skoro nechodim..doufam ze to roztahovani aspon k necemu bude a Misa pak vyklouzne jak nic ![]()
Ahojky,
tak jsme dnes byli na tom 4D, byl to pěkný zážitek, ale nezměřili ho ani nezvážili, to mě mrzí.
Hodila jsem vám do galerky 3 fotky, ze začátku to šlo dobře, ale pak jsme ho unudili a už nechtěl spolupracovat. Dal si nad hlavičku ruce, pak i nohy a bylo prd vidět.
Akorát mě zarazilo, že leží napříč, už je skoro čas, aby zaujal nějakou normální polohu, ne? Ale už chápu, proč ho necítím nahoře ani dole, nekope mě do žeber ani do močáku, ale jen lehce po straně.
Dobré ráno,
tak opět už asi hodinu nespím, i když bych ještě docela ráda. Mimís mi v břichu zase řádí jak tajfun.
Mišpulinku, krásný fotečky. Buď ráda, že se ukázal aspoň na začátku, máte super fotku obličejíčku, a to jak zívá ..... úžasné
Akorát mě zaráží, že ti ho i nezměřili. Mě to dělal Dr. automaticky, ani se neptal. No, hold každý doktor je jiný no
Hlavně že se má Tobiášek k světu a nic mu nechybí.A s tou polohou se to ještě může srovnat. Někdy se mimi otočí až před porodem, takže klid, ještě máš čas.
Liduš, držím palečky, ať se té můry angíny zbavíš co nejdřív. Hlavně ležet a odpočívat. Teď přes víkend ať se o malého Ríšu postará ten velký a pak uvidíš, jak se budeš cítit. Potvora angína se strašně ráda ukazuje v létě, svině ![]()
Lenul, s těma kostma to máš blbý. Já jsem zatím v pohodě. A chvilku vydrž, asi žádné prášky ti nepomůžou za den. Třeba se to ještě zlepší.
Ještě k té kosmetice. Johnson je sice dobrá značka ale hodně dětem vyhovuje až tak po půl roce. Miminkům bych ji nedávala, nebo bych zkusila nějaké pidi balení. Já půjdu asi do Bubchenu nebo Seba medu, to si kamarádky chválí.
Jooo, a Dalmi, kde máme tu slíbenou fotečku
![]()
Ahojky… Koukám dneeska nikde nikdo… Na mě asi působí ta změna počasí, strašně mě bolí hlava… Doufám, že Lidušce už je líp… Mišpulin myslím, že na otočení má mimčo ještě trochu času a některý se třeba otočí pár dní před porodem, tak nebudeme sýčkovat… Hezký den…
slibene fotky a nove tehu saty.saty jsou hezky,to jenom na me vypadaj obrovsky
![]()