Poradna duly
Jana Čurdová
evi diky.
![]()
ja myslim ze kdyby porad tak rostl jako na zacatku,tak ze bych prepadavala na hubu
![]()
Dobre rano.
Petulko, tak jakpak dnes je? Co pritel? Uz se ozval?
Ahojky… Já se dnes dala do úklidu, praní… Mám nějakou energii… Ozval, protože jsem to večer nevydržela a napsala mu sms… Já vím, že to je ode mě hloupý, ale já ho miluju…
Ja to na jednu stranu chapu, taky jsem takova, ale nesmis s sebou nechat zametat, ublizuje to hlavne Tobe
To je fajn, ze jsi plna energie, tak to moc neprezen a taky si odpocin ![]()
Já u toho koukám ještě na telku a mám na to celý den… No, to jsme celý my ženský… S chlapama je to problém a bez nich taky.....
Peťulko,
za to, že ho máš pořád ráda se vůbec nestyď. To je jasný. Třeba to fakt bude jen krátkodobý úlet a nebude třeba zahazovat tolik společných let! Moje kolegyně teď po 13letech naprosto ideálního a úžasného manželství prožívala něco podobného. Chlap se během měsíce zbláznil a málem vše zahodil. Měl všechno a začal se „nudit“. Ona mu musela dát najevo, že prostě může mít buď rodinu nebo milenku, ale ne obojí a že pokud „kamarádku“ nezruší, že mu sbalí kufry a ať si k ní jde. A to zabralo. I když tím strašně moc riskovala, že opravdu odejde a nechá jí i dceru…Nebylo to vůbec jednoduché rozhodnutí dát mu ultimátum. Ale vše dobře dopadlo a teď se strašně snaží.
Každopádně na tebe moc myslím,vždyť já teď brečím(ach ty hormony), když je Radek celý den pryč, že je mi smutno a nedokážu si představit být(nebo se i snažit) veselá kvůli mimísku ve tvé situaci. Posílám tvému broučkovi pohlazení ![]()
Pěkný ráno, nebo už spíš dopoledne
jsem tu jen na skok, protože musím být na 11 hod. u dr., tak vás chci jen pozdravit. ani jsem nestihla dočíst stránky. tak odpoledne
jo, jinak to moje středeční
psycho, že se pupík nějak nehýbe už je pryč
odchytla jsem kvůli tomu i sousedku gynekoložku
, ale pupíček se v pátek zase „probudil“ a celý víkend o sobě nezapoměl dávat vědět. …asi už občas začínám být trochu psychouš
![]()
zatim papa
ahojky po víkendu…
díky všem, co ste na mě myslely s angínou…dneska už je mi o moc líp…celej víkend sem ležela, kluci okolo mě skákali, dělali čajíčky, přikrývali mě…no prostě mě hýčkali a nechali hezky prospinkat, vypotit, odpočinout tak, že mě v neděli (včera) večer tak v cca 20:00 chytl rapl z toho ležení a mám vypraný všechny dupačky, bodýčka, košilky, ponožtičky, čepičky…
…prostě mě zase chytlo „hnízdění“…a jak sem se při tom rozplývala.....jéje…při každé košilce sem si musela vzpomenout jak v ní vypadal Ríšánek, při nových růžových dupačkách sem si představovala jak v nich bude vypadat Niky, pomazlila sem se i s čepičkama…bože, ty sou tááák malinkatý…
…dneska mi to vysí na sušáku a já doufám že nebude pršet, aby mi to ještě hezky uschlo…cvok co???…
jo, dokonce mi kluci včera přinesly z procházky třešně…mňami…(sem se musela pochlubit)
Peťulko teda on tě pořád ještě takhle stresuje??? já myslela že už dal pokoj a seká dobrotu, ale takhle…nejrači bych v první řadě nakopala prdel té „kamarádce“, určitě ví že jsi těhu.....bože, tyhle tipy ženskejch prostě nesnesu!!!…a následovně bych udělila ultimátum jemu…i za cenu že ho stratíš.....jestli ano, tak opravdu nebylo o co stát…držím ti pěsti ať jsi nakonec šťastná maminka…máš to holka těžký…
Lenys ať je dnes u Dr. vše ok…pak podej hlášení…já jdu ve středu…
Klaudul, byla jsi nádherná nevěsta…dokonce mě zase chytil hormon a já se chci taky vdávat.....no nic, třeba se mi to časem taky podaří… ![]()
Dalmi moooc ti to sluší…
jéje holky já sem vám chtěla poslat tááák nádhernou fotku, Ríšánek včera pusinkoval a mazlil se s bříškem, jakože je tam miminko…bylo to táááák sladký…jenže ve foťáku zrovna došly akumulátory…
…takhle nádhernou fotku co z toho mohla bejt už snad nikdy neuděláme… ![]()
no nic, jdu dodělat oběd, tak zatím pááá
Ahojky holky… To je fajn Liduš, že ses hezky vyhajala a je ti dobře… Dneska jsem psycho zase já… mimi se od rána nepohlo a já už začínám být na nervy… no hrůza…
Peťi a zkoušela jsi do něj šťouchat???, mírně zatřepat břichem a tak???
Zkoušela jsem vše, co normálně zabírá a dneska nic… Ale už mě jednou takhle vypekl, celej den nic a večer řádil, jak tornado… takže určitě si to vybere… no, už aby… ![]()
to je lumpík, takhle tě děsit…tak se zkus nějak zabavit ať na to pořád nemyslíš a buďto ti to do večera líp uteče (než začne řádit) nebo při nějaké činnosti začne…
fůůůj sem dostala v obchodě nepřekonatelnou chuť na vlašák, tak sem si ho koupila, ale jak sem přišla z obchodu domů, tak chuť úplně přešla, ale když sem nakoukla do ledničky a usmíval se tam na mě, tak sem si ho dala a vůbec neuspokojil mé chuťové buňky…spíš naopak.....ale mlsná mě honí furt…už nevím coby…sežrala sem gulášovou polívku, kešu oříšky, ted ten vlašák a furt mám na „něco“ chuť a nemůžu přijít na to, co by mě uspokojilo…chjo… ![]()
JJ… takové dny mám taky…
Já dostanu chuť na rajskou, tak si ji uvařím a pak na ni chuť nemám…
…ale nejhorší je, že mám přeplácanej žaludek, vypitej snad litr vody a ta „chuť“ je furt tady a je děsná.....a nevím na co...... ![]()