Poradna duly
Jana Čurdová
dalmatinka píše:Lucošek píše:ja myslim ze holky procitaj diskuzi o dekolenu
Holky, kam jste zmizely?![]()
![]()
![]()
![]()
Aha, já ji taky proletěla, ale vůbec nic jsem se nedozvěděla. Musím se asi naučit dělat kliky.
no ja tomu moc neverim,ale kdyz bude nejhur tak to taky zkusim.jak ctu tak nekomu to pomohlo a nekomu vubec,tak doufam ze kdyz to budu jist tak ze to fakt pomuze
![]()
lidus a jak dlouho jsi kojila?
kojila sem plně 4 měsíce, pak to Ríšovi přestalo stačit, tak sem přidala příkrmy a napůl jsem kojila do jeho 5,5 měsíců…pak se to mlíko úplně přestalo dělat…možná kdybych se víc snažila, ale to už ted řešit nebudu…
já dneska vařila krůtí prsa na paprice ve smetanové omáčce+kupovanej knedlík…
A já dělám bramboráky, mňam. Akorát se mi nechce se s tím smolit. Skrábete někdo ráda brambory? Brala bych vás na brigádu ![]()
je tak ja udelam spenat a masicko a kupovanej bramborovej knedlik
![]()
a cesnekovou polevku ![]()
no ja jsem zvedava jak dlouho budu kojit.moje mami nas nekojila ani jednoho vubec a babi taky nekojila,tak doufam ze aspon ja budu moc kojit
Lucošek píše:
A já dělám bramboráky, mňam. Akorát se mi nechce se s tím smolit. Skrábete někdo ráda brambory? Brala bych vás na brigádu
No to si Dalmi taky říkám, ale asi záleží na momentální situaci. Nebudu si to raději nějak moc idealizovat, uvidím co půjde a jak to půjde, ať nejsem třeba zklamaná.
dalmatinka píše:Lucošek píše:
A já dělám bramboráky, mňam. Akorát se mi nechce se s tím smolit. Skrábete někdo ráda brambory? Brala bych vás na brigáduja je neskrabu.ja je vodrezu tak ze znich zbyde jenom tak pulka a je to hned a pak je nahazim do mixeru
No, taky řešení. to by ale mé druhé já nedovolilo. tolik peněz to stojí a já bych půlku vyhodila. To ne, udělám to sic nerada, ale poctivo.
luci ja kdyz to nepujde,tak nebudu zklamana.rikam si ze taky nejsem kojena a jaka jsem pekna
![]()
ale chtela bych kojit.musi to bejt hezky
i kdyz moje svagrova kojila jednu holku az do roka a pul a cely noci porad rvala a druhou nekojila,proto ze nemohla a ta byla hodna a spala jak andilek
a sestrenice taky malou kojila a rvala a malyho nekojila a spal jak andilek,tak mozna v tom neco bude.
lidus byl malej hodnej kdyz byl malickatej?
já brambory taky neškrabu, ale loupu…prcek vždycky stojí u linky na přistrčené židličce, v ruce paličku na maso a každou tu šlupku několikrát praští…cítí se tak děsně užitečnej, že pomáhá…a já mám klid na loupání brambor… ![]()
dalmi, to je blbý že to máš v rodině…jako to že máti nekojila a tak…a víš proč nekojily??? je to jen technickej problém nebo hormonální???
ze zkušeností kamarádek vím že na tvorbu mlíka je nejlepší černý pivo…opradvu funguje!!!…sestřenka prvního kluka kojila asi 3 týdny a pak přišla o mlíko a mohla se snažit jak chtěla a u druhýho si nechala přinést černý pivo už do porodnice a kojí doted…štěpíkovi je 6 mesíců…
Lucošek píše:dalmatinka píše:No, taky řešení. to by ale mé druhé já nedovolilo. tolik peněz to stojí a já bych půlku vyhodila. To ne, udělám to sic nerada, ale poctivo.Lucošek píše:
A já dělám bramboráky, mňam. Akorát se mi nechce se s tím smolit. Skrábete někdo ráda brambory? Brala bych vás na brigáduja je neskrabu.ja je vodrezu tak ze znich zbyde jenom tak pulka a je to hned a pak je nahazim do mixeru
jojo, lámat přes koleno to taky nebudu. jak to půjde, tak to půjde.
poprve nekojila proto ze jeste chodila do skoly a nak se to nepovedlo
podruhe nekojila proto ze braska byl dlouho v nemocnici proto ze mu selhalo srdicko
a me nekojila proto ze nemela mliko
a babicce to neslo ani jednou(ma dve dcery)
nedavno davaly v zoufalich manzelkach ze ta jedna tam kojila jeste 5lety dite a to uz mi prislo teda az uchylny
![]()