Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
30.5.07 11:32

Peti no tak tohle je opravdu prekérní situace…zatím bych to viděla tak, že hlavní je, že s tebou chce zůstat a svoje dítě si vychovat, je mi jasný, že musíš být z psychycké stránky úplně na dně, ale za vinu z hlediska těhu si to rozhodně nedávej…přítel s tvýma náladama a tak měl počítat, když ste se o mimi snažily 4 měsíce…nevím…nedokážu si představit co bych dělala na tvým místě, ale jestli máš rodiče, rozhodně by měly vědět že budou prarodiče.....já myslela že když jsi psala, že rodina to ještě neví, tak že píšeš o nějakých vdálených tetičkách nebo tak…nebo jsi se s rodičema nejak škaredě pohádala??? jestli se ptám moc, tak to klidně ignoruj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 11:32

Týjo, no takový chlapi miluju. První ťuťuňuňu, miminko a pak najednou přijde že má jinou. Nakopala bych jim prdel :twisted: , fakt. A tobě to nevadí? Zůstaneš s ním nebo co? Já nevím, třeba je to fakt jen úlet, ale tohle by ti dělat neměl. Máš být v klidu a ne si ničit nervy. Úplně mě to teď vytočilo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.5.07 11:43

S rodičema jsem v poho, ale mají teď ošklivý starosti a já to furt odkládala… asi před třema tejdnama mi vyrostlo bříško, jinak do tý doby nebylo nic vidět, takže si ani ničeho nevšimli… a navíc jsou daleko, takže tam ani moc často nejezdíme...... No, já tak nějak doufám, e až se malej narodí, tak přítel pochopí, co chce a zůstane s náma… připadá mi zase lepší s ním aspon žít a nebýt na všechno sama… ono bejt svobodná matka v dnešní době není žádnej med.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.5.07 11:46

Nejvíc mě mrzí, že jsme se o to mimi tak snažili.. navíc jsme spolu chodili šest let,dva roky spolu bydleli, takže měl čas si určitý věci rozmyslet.. já vím, že mám svý chyby, ale to máme každej… a o tom snad vztah je.. naučit se s tím druhým žít a milovat ho takovýho, jakej je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.5.07 11:53

Peti já su s přítelem taky 6 let, z toho 4 roky spolu žijeme(začaly sme spolu bydlet v 18ti)…takže vím o čem píšeš…rozhodně s tebou souhlasím, že seš ráda, že s váma zůstane…kdyby jsi nebyla těhotná, tak je to samozdřejmě jiná situace, ale svobodná matka sama na dítě…to by jsi si nemohla koupit ani čokoládu, když to budu brát jen z hlediska financí…to nemluvím o tom až se budeš potřebpvat vyspat po 4 probděbých nocech kůli prdíkům a tak…ale pokud ste už mluvily o svatbě, do toho bych nešla, pokud se chová takhle…

no nic, víc toho asi nevymudrujeme, svůj názor sem ti napsala, pokud se z toho potřebuješ pořádně vykecat, nabízím rameno…je to fakt v těhu šílený, když s tebou ještě mávaj hormony…držím pěsti ať se přítel umoudří a už ti tohle nikdy nedělá…a pokud to zase udělá, tak pryč s ním…a co se týče rodičů, přeju ať už nemají škaredý starosti a užívají si vnoučete!!!.......a píšeš „malej“…takže víte že kluk???

Luci, přidala sem si tě do ICQ, zkoušela sem ti i psát, přišlo ti něco????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.5.07 11:58

o svatbě jsme nemluvli a i kdyby, tak já bych do toho nešla…nevíme, co tam je, ale já mám od začátku takovej nevysvětlitelnej pocit, že to je kluk… přítel si zase tvrdí, že je to holka… prý ví, co dělal… no chlapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 12:03

Liduš, zpráva mi nepřišla. Tebe jsem si přidala do kontaktů, ale nějak si mi z tama zmizela, tak to zkus prosím ještě jednou.

Peťulko, tobě držím moc palečky, ať to nějak vyřešíte. Aspoň máš štěstí, že je přítel zodpovědný a chce se o vás postarat. Třeba je to fakt jen úlet a časem si uvědomí, že se choval jak blb a že mu to za to ani nestálo. Hlavně zkus být v klidu, ať se má mimís dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.5.07 12:03

haha…ale něco na tom „vím co sem dělal“ bude, páč ten můj mi při prvním tvrdil že dělal kluka a taky že jo a ted to bylo tak, že sem ho asi 4 měsíce ukecávala a snažila se o mimi jakoby „sama“ (on se moc nehlídal a věděl že prášky nejím), tak to bylo jen „tak holčičku říkáš??? a máš to tam“…a dle UTZ to fakt vypadá holka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.5.07 12:07

Tak to jsem Liduš opravdu zvědavá… že by chlapi měli fakt takovou prozíravost..??? no, uvidíme.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.5.07 12:09

Peti, spíš bych tipla, že ten můj má jen štěstí v tom co chtěl… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 12:12

Můj je z toho tipování tak zmatený, že je mu to už jedno. Říká, že zadělal mimino, tak to bude mimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 12:16

Holky, taky máte pořád takový chutě? Mě připadá, že mám hlad pořád. Ne chuť, ale fakticky hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
30.5.07 12:20

Luci, zrovna předvčerejškem sem nemohla usnout a v půl 11 sem brakovala ledničku…mmch nemohla sem usnout, páč mě trápil šílenej hlad (večeřela sem v 6) a nešel zaspat!!! (hlad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.5.07 12:24

No, v noci já sice nechodím brakovat ledničku, jsem moc zdechlá na to se z té postele zvednout. Ale spát stejně nespím. Dneska jsem se zase převalovala jak nevím co, a ne a ne usnout. nevím, co budu dělat ještě ty 2 měsíce. Mám takový pocit, že bude ještě hůř :cry: :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.5.07 12:47

Já bych taky pořád jedla… mám 8kg nahoře… no, hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí