Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
29.5.07 13:11

Dalmi, to jsme na tom stejně. Já bych jedla pořád. Naštěstí jsem si nakoupila kila ředkviček a kedlubnů, tak se cpu aspoň zdravě. S tím vařením je to u mě taky na prd. Síce strašně ráda vařím, ale inspirace po 4 měsících doma už jaksi není :cry: Dneska dělám rychlovku - dušené vepřové maso se sojovkou a kečupem. Je to docela pikantní a výborné.
K těm doktorům, já mám v těhu průkazce taky jenom kolonku na zubní a obvoďačku, ale co jsem slyšela maminy, tak plicní chtějí taky a EKG pro jistotu. Tak si tam raději zajdu. Třeba mě Dr. pochválí jak jsem pilná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.5.07 13:19

ja jsem se prave na to plicni a ekg taky chytala,ale dr mi rekl ze kdyz mam v kolonce u obvodniho ZDRAVA,tak z tam nemam chodittak jsem rada ze tam nemusim,proto ze nesnasim ty narvany cekarnytetko jsem zvykla ze nikde necekam,tak by to byl pro me asi sok :lol:

ja uz prave taky nevim co varit.ja uz jsem doma rok a tri mesice a varim denne a rada,ale dneska vubec nevim co.zitra upecu kachnu zeli a knedlicek,ale dnesk asi udelam taky neco rychleho.vcera jsem delala rizky,tak dneska jsem udelala zatim jen knedlickovou polevku a asi udelam jenom masicko na houbach a ryzi :wink:

zitra jdu zase na ty tehu kurzy,tak se moc tesim.zitra je lekce pece o dite,tak jsem na to zvedava :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.5.07 13:24

Tak včera jsem dělala taky řízky :D :D A na knedlíky se zelím se taky chystám. Musím skouknout nějakou kuchařku, třeba se poinspiruju :wink:
Kolik máš celkem těch kurzů? A Zdenda tam chodí s tebou, nebo sama? Budete se tam učit i dýchat jako u porodu a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.5.07 13:27

Lucošku, gratulace k výbornýmu EKG…

Dalmi já dnes vařila vepř. maso v leču a brambory…zeleninová polívka…Ríšovi nechutnala…on je na vývary… :?

tak přecejenom se něco stalo s tchánovcema…sice nic tak vážnýho, jak sem si představovala, ale tchánovi se udělalo děsně blbě (léčí se s tlustým střevem) a tak udělaly zastávku na noc v Kuřimě u prababi a ráno fofrem domů do rakous… :( …malej se tááák těšil na babičku a dědečka…a ani nevím co ten kočár, jestli něco koupily nebo ne, uvidím až pojedu do Kuřima k babi, co tam nechaly…ale předpokládám, že když bylo tchánovi tak blbě, že asi nic moc nekupovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.5.07 13:34

Liduš, to je dobře, že už máš o tchánovcích zprávu. Naštěstí se nic tak vážného nestalo, jen máte po návštěvě. Chudák Ríša :( Na kočár je ještě chvilku čas, tak kdyby ho nekoupili teď tak si udělají čas jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.5.07 13:35

lucosku tech kurzu je celkem sest.v kazdem se probiraji tri temata.zdenek chodi na naky se mnou a nekdy jdu sama.teda dvakrat jsem byla sama a on se mnou byl jednou,podle toho jak to zvlada v praci :wink:
jestly se tam bude i dychat,to nevim :lol: se tetko zeptam :lol: :lol:

lidusko tak to me mrzi ze se to takle zkazilo.hlavne aby byl tchan v poradku a prijedou priste :wink:

jinak ja se casto inspiruju z varenim v http://www.apetitonline.cz/…kulicky.html
jsou tam fakt super recepty.kupuju si skoro kazde cislo,ale stejne se mi pak nechce hledat v ty hore casaku,tak si hledam jidla tady :lol:
jsou tam takovy super jiny recepty,tak aby jsme mely zmenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.5.07 13:39

Luci myslím že ho nekoupily a už zdřejmě ani nekoupí…tchýně chtěla v tom polsku, ale pochybuju že ho budou kupovat v Rajchu…a já už se začínala těšit na novej kočár, no nic…Niky se bude vozit v kočárku po bráchovi…a taky si myslím, že kdyby ho koupily, tak už mi babi volá, at si pro to přijedu, že jí zabírá místo…má malej byt…takže fakt asi nic…no neva.....já jen že sem se těšila a těd až se malej vzbudí a bude se ptát kde je děda, budu muset vysvětlovat, že dědečka bolí bříško…ten bude zklamanej… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.5.07 13:41

lidusko a proc si ho teda nekoupis sama?
ten starej prodej a udelej si radost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.5.07 13:43

Dalmi, příště přijedou, až bude malá na světě… :( …šlo mi hlavně o Ríšu, má dědečka děsně rád…a tchán bude ok…ho to občas takhle blbě chytne…už to známe… :(

ty recepty si taky občas hledám, když nevím co…hlavně na www.recepty.cz

a dýchání na kurzu bych brala jen jako zábavu…rozhodně si nemysly že tak budeš dýchat i při porodu…hihi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.5.07 13:45

lidusko malej bude urcite sklamanej,ale nenadelas nic :cry:
copa jet teda na navstevuu k nim?

lidus ja si taky nemyslim ze bych pak dychala jak podle ucebnice :lol: :lol:
ja uz se na ten porod fakt tesim,to bude strasna legrace :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.5.07 13:45

Dalmi nekoupím, páč ten starej je furt ve fakt dobrým stavu, jen je zelenej a já se natěšila na nějakej červenej nebo oranžovej, když furt tchýně perlila o holčičím kočárku…zůstanu u toho starýho…ten je taky pěknej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.5.07 13:46

lidus a co mas za kocarek?
jestly je peknej,tak to jeste z malickou odjezdis a na dalsi uz si koupis novej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.5.07 13:49

byla jsem venku ze psem a zjistila jsem ze mam kliste :twisted: nastesti se jeste nestacilo uplne zacucat,ale uz me kouslo.svi.. jedna.ja je tak nesnasim :evil: :evil:
tetko mam furt pocit ze po me neco leze fuj :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.5.07 13:49

no to bude opravdu prdel…s prominutím.....ale já se přiznám že se taky těším…hlavně si furt představuju kde, jak a kdy mě to chytne a tak…to pro mě bude nový, páč toho Ríšu mi vyvolávaly…

nejedu do Rakouska, páč je problém s cetovním pojištěním u těhulek nad 24tt, páč tam „hrozí“ předčasnej porod a kdyby něco tak musí předčasně narozený mimi zůstat v cizině a ty s ním a pojišťovna by se pěkně prohla…a k tomu kdybych zamlčela že mám rizikový, tak bych se prohla já…chápeš???…finančně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.5.07 13:52

lidus ja vim ze te nikde nepojisti.ja chtela letet ve 12 tydnu k nasim na kanary a uz me nechtely pojistit a jeste mam rizikovy,takze jsem taky nikam nejela :cry:

ja se taky strasne moc tesim.taky si predstavuju kde me to asi tak chytne,jak mi praskne voda,jak zdenek bude v soku,jak nebude vedet co delat,jak bude plasit :lol: :lol: :lol:
treba me to chytne nekde venku a ja pujdu z mokrejma satama domu atd..
jedu si v hlave hrozny pribehy jak to bude :lol: :lol: :lol:
uz se ale fakt tesim.kazdej mi rika ze jsem magor,ze budu litovat,ze je to strasny a tak,ale ja si myslim ze to nemuze bejt tak strasny.za to miminko ta bolest stoji i kdyby byla nesnesitelna.
jaq uz zazila hodne bolesti,hlavne kyz jsem mela prasklou tu panev po autonehode a myslim ze nemuze nic bolet vic a i kdyby,ja to zvladnu,to za to stoji :wink: a taky mi nic jinyho nezbejva :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí