Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
26.5.07 14:40

A na přecházení mám šátek, v něm podle typu úvazu může být i novorozenec. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 15:08

me se ten satek taky libi..ale jsou hodne drahy…a bojim se ze bych to neumela vazat..aby me z toho mimis nejak nevypadl..

jo kdy se vubec holcickam pichaji ouska?? budu muset koupit i nejaky ty nausnicky..vubec nevim jaky a kde se to prodava…asi normalne ve zlacnitvi ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.5.07 15:39

Šátky se dají sehnat i z druhé ruky, nebo jsou i hodně levné značky-nemají tak supr vlastnosti, ale účel taky splní. Úvazy jsou jednoduché a pěkně drží, nemusíš mít strach. A ty náušničky tipuju tak na třetí měsíc(???). Ty zatím nekupuj, třeba je od někoho dostaneš, nebo je dceři koupí tatínek, ne?! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 15:43

a jo ja jsem myslela ze se jim to picha hnedka jeste v porodnici.. 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.5.07 15:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
26.5.07 16:24

Je, holky, ja jsem sla nejdriv s pejskem a pak jsem vas zaspala :cry: Tak ja jdu docist, co jste napsaly…

Lucosku ,
v praci me prave pretezuji od prvni chvile, co jsem jim rekla, ze jsem tehotna. Zneuzivaji toho, ze za chvili odejdu a davaji mi cim dal vic prace, abych jim to dodelala a nic si ode me neprebiraji… Celou dobu jim tam dru jako kun :( Proto jsem se ted rozhodla, ze vzhledem k tomu, ze jsou na me takovy a vzhledem k tomu teplu a zdravotnim problemum (otoky kotniku, unava, pobolivani bricha, krece…), zustanu uz doma na nemocenske. Aspon si o mesic prodlouzi cekani na miminko a budu doma v klidu a v pohode a dokoupim vybavicku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 16:28

jee diky..a ja uz bych ju trapila hned v porodnici :cry: ..

tak jsem se tak divala na internetu na ty satky…no koukam koukam a neobjednala jsem si ho hned? jasne ze jo :lol: ..takovej oranzovo cervenej 4,5 metru za 850,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
26.5.07 16:31

Lenulindo ,

muzes sem, prosim, hodit odkaz na ten satek? Taky bych ho chtela porizovat, az budu chodit na rychle prochazky s pejskem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 16:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
26.5.07 16:39

No jo, kosmetika, dalsi vec do seznamku, asi vyrazim hned, jak budu na nemocenske. Libi se mi firma SEBA MED, tak asi pujdu do ni :lol:

Dudlik mame jeden od Aventu, nejaky specialni, po kterem nebyvaji vyrazky

http://www.lekarna.cz/…-mesicu-2ks/

A lahvicku mame taky jednu uplne nejmensi od Aventu.

Lih urcite az cestou porodnice, aby byl cerstvy a taky podle toho, co reknou na sestinedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
26.5.07 16:40

Lenulindo ,
diky za odkaz na satek, je moc peknej. Musim ho taky objednat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 16:55

taky musim jeste koupit nejaky hracky..aspon ten kolotoc nad postylku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.5.07 17:18

Leni, šátek je mooc pěkný. Jestli jsi vybrala ten oranž, máš barvičky skoro jako já. Akorát,protože ho kupovala mamka, mám 3× tak drahý. Kamarádka ale má Medley (cenově jako tvůj) a je s ním spokojená. Vidím ji se šátkem pořád, myslím, že kočárek skoro nevytahuje a manžel malou taky strašně rád v šátku nosí. Já si zkoušela s medvídkem jeden z univerzálních úvazů a je to hračka. :wink: http://www.medley.cz/krizskapsou.htm Jinak já objednávala z následujích stránek…pěkné odkazy na vázání všeho druhu http://nosenideti.cz/napoveda.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
27.5.07 11:00

ahojky, tak konečně se nám to tady trochu rozjelo a Lenul se nám ozvala…super…

mě je od včera tak nějak blbě…cítím se na draka…ach jo… :( …

s těma nákupama teda válíte…tak já přidám něco do mlýnku.....líh na pupík opravdu až z porodnice, páč má nějakou trvanlivost a pupík se prostě čistit musí aby se nezanítil…k tomu olejíčku??? fakt by se nemělö mazat??? já totiž Ríšu tenkrát mazala po každým koupání a pak se mu udělaly potničky, tak jestli to nebylo tím???.....no asi teda skáknu taky ještě pro mlíko…(vidíte, řeklo by se že su zkušená mamina, ale stále se učím).....k umělé výživě:…budu mít koupenej Nutrilon start…když se to nerozdělá, rozhodně se to nezkazí a mě se tenkrát stalo, že byl Ríša hladovej v noci a já měla málo mlíka…lékárna v noci v blízkosti nikde…takže UM bude připravena…stejně tak flaštička…jedna na čaj (pro bolavé bříško, ale může se dávat i po lžičkách či ve stříkačce) a jednu na to mlíko…vše Avent, páč je tam ta široká savička co připomíná prso…dudlíky sem chtěla taky Avent, ale dostaly sme MAM a TOMa Jerry, tak je vyzkouším.....s dudlíkama zkušenosti nemám…Ríša odmítal…v porodnici to hodně neradi vidí, když cpeš mimču dudlík, takže musíte nenápadko…já to taky tak budu dělat…

Lenul jak se jmenujou ty plínky co mají výřez na pupík??? si pamatuju, že pampersy sem musela u pupíku ohýbat, aby mu to tam nevadilo…tak bych se zase poučila a třeba koupila…

s tím šátkem mě lámete, chtěla sem furt ten baby vak, ale ted su na rozpacích…no uvidíme…

naušničky se píchaj až kolem 6. měsíce, či tak (nečetla sem ten váš odkaz :oops: )

Klaudul, super, že už tě nebudou v práci zneužívat, tak ještě 4 dny a končíš??? aspon si užiješ víc čekání na mimi…

jéje, už mě nic dalšího nenapadá, tak rači končím, jdu dodělat oběd a lehnout si.....si fakt připadám jak lemra, furt jen polehávám, na nic nemám náladu a ještě je ta moje nálada blbá…su protivná, že se mnou kluci nechtěj být…ach jo…kdy se to zlepší…

tak páá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.5.07 12:19

Ahojky,

taky se dnes citim nejak divne. V sedm rano me vzbudil pes, byla jsem s nim pul hodiny venku, chvili jsem surfovala po netu a pak to jeste do pul jedenacte zalomila :? Od te doby jsem jako prastena, vubec nejsem schopna se prinutit neco delat, porad jen koukam na serialy :lol: Ted jsem dala aspon prat jednu pracku a obed bude az odpoledne, vubec nevim, co se mnou je, asi uz trenuju na to, az budu doma :wink:

Rano jsem procetla par diskuzi na tema satek x babyvak. Mne se osobne vic libi babyvak, protoze se nemusi vazat a je rychleji k dispozici, ale presvedcil me ten argument, ze ze zacatku je vyborny, ale jak mimco pribira na vaze, tak je to celkem napor na zada vzhledem k tomu, ze je pres jedno raneno. Satek je rovnomerne rozlozeny a tak je pouzitelny na delsi dobu. Takze asi pujdu prece jen do toho satku. Moc se mi libil ten odkaz na satky Medley. Jeste to proberu s kamaradkou, ktera ma se satky zkusenost u sve holcicky, snad me ho nauci i vazat, jinak budu muset na kurz, ale asi je uz vybrano :D

Vcera jsem vybrala hraci deku, kterou mi kamaradka koupi k mimi, je moc krasna a hodi se nam do bytu :lol::
 http://www.baby-eshop.cz/…cek-taf-toys

Llidusko , no jo, uz jen 4× do prace a budu doma. Uz se nemuzu dockat, jak si to budu konecne uzivat. Zitra to reknu sefovi, aspon budu mit ciste svedomi, ze jsem jim to dala vedet predem, ale nejradeji bych jim to udelala natruc za to, jaky celou dobu byli :evil:

Tak at je Ti lip a usmej se na kluky, cekas miminko :lol:

Papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí