Poradna duly
Jana Čurdová
Lucosku ,
taky me hrozne otekaji kotniky a mam je jak balony - teplo neteplo
Pres vikend to jeste celkem jde, protoze mam stridavy pohyb, ale v praci, kde cely den sedim, je to hruza
Jesteze tam uz jdu jen 4× ![]()
Dnes jsem objednala povleceni s mantinely a zavinovacku - je to typ baby orange:
http://www.renka-styl.com/katalog.php?…
Vcera vecer se mi zase pekne vlnilo bricho, je to sranda to pozorovat, manza uz to konecne taky videl ![]()
Ahoj holky nejel mi ted net..tak jsem se dlouho neukaza…
mam se fajn..snazim se nejvic lezet a odpocivat..ale v tech parnech se stejne nic jinyho delat neda…je to des..uz aby byl podzim..
pripadam si jak balon..za posledni tyden me vsechno nejak vyrostlo..
jo a vcera jsem byla v obchode ( snad uz naposled) dokoupit vsechny ty veci ze seznamku co me chybeli..tak uz mam uplne vsechno…i dve kojopodprdy ( ty jo ty jsou drahy
) jednu obycejnejsi a druha je fakt krasna..ale ta velikost
ty jo to jsou balony…ta porodni asistentka me vybrala velikost..zkousela jsem si z takovyma balonkama..ze pry to tak odpovida tomu jak se pak prsa naleji..
taky uz mam pro malou vsechno do porodnice…i me doporucila balik plinek..maji nejak spesl vyraz na pupicek…a taky uz mam vsechnu kosmetiku pro mimco..vselijaky ty kremy atd…a pak me jeste doporucila nejaky jakoze mydlo na umyvani hraze po porodu..tak jsem zvedava..
no nakoupila jsem to ho hodne za hodne penez ale uz to mam snad vse a muzu uz jen odpocivat jak rikala dr..
jo a dneska jsem vyprala plinky ![]()
Teda, Lenulindo , to Ti teda zavidim, ze uz mas vsechno, jsi sikulka ![]()
Ty kojici podprsenky jsou srandovni, ja na ne vlitnu az kolem 35. tydne, to pry uz by se nemel menit obvod a kosicky se pry odhadnou taky tak, ze do nich na prsa prilozis ruce, tak jsem zvedava, jak to odhadnu ![]()
no ja bych taky nevedela me to vybrala ta porodni asistentka…ale jsou to teda megakosicky…
Urcite Ti dobre poradila a kdepak si je kupovala? Ted meli 40% slevu v Mothercare, ale ja jsem se prave bala to odhadnout
Koupila jsem ale jednu nated, ony pry ty prsa casem, i kdyz kojis, splasknou, tak snad ji uziju. Ale ty megakose me teprve cekaji ![]()
u nas tady na poliklinice ma jedna porodni asistentka obchudek…koupila jsem u ni skoro vsechno..je to faj protoze dobre poradi..a vi co je potreba a co je zbytecny..kdybych byla sama v obchode tak taky nevim co koupit..maji toho vseho tolik druhu…ta pani je fajn..a rikala ze rodi na obilnaku ..tam chci rodit i ja tak se tam s ni snad potkam…
a ty podprdy jsou znacky ANITA MATERNITY
jo taky rikala, ze aspon na ten prvni mesic by se miminku mela veskera kosmetika koupit od jednoho vyrobce..ze kdyz se pouziva vic znacek napr. sprchovy gel jinaci a vlhceny ubrousky zas od jinaci firmy..a miminko se osype tak se pak tezko zjistuje na jakou tu znacku ma alergii…
Ahojky Lenulko, to je dost, žes napsala, už jsme začaly plašit, jestli se vám něco nestalo. S tím odpočíváním jen tak dál. Jsi šikulka, že už máš všechno nakoupený, já ještě musím pár věcí dokoupit. Jakou tu kosmetiku jsi prosím tě kupovala? Já v tom mám nějaký guláš. A co všechno? Nevím, jestli toho mimi tolik potřebuje a když tobě poradila ta PA, tak to bude asi dobře.
Klaudul ty kotníky jsou otřesný, co? Taky už se těším na podzim, až bude trošku chladněji. A v práci se ty poslední dny nepřetrhni, doufám, že se tam o tebe aspoň hezky starají. A krásný povlečení, barva se mi moc líbí.
mam vsechno od znacky Bubchen…Baby koupel, telovy mleko, olejicek ( ten rikala ze se ma pouzivat jen na hodne suchy mista a ne na cely telicko, cely telicko mazat tim tel. mlikem…pry se tim olejem zacpavaji pory a miminko by z toho mohlo mit nejaky vyrazky..), potom mam sampon na vlasy ( ten je ale potreba az pozdeji), krem na zadecek a opruzeniny, krem na pusinku, vlhceny ubrousky, jo a tuhy mydlo ( pry je dobry na umyvani pokakanyho zadecku.....pak jeste krem z UV faktorem ( ale ten mela zrovna vyprodany, tak pro nej zajdu do lekarny)
to je vsechno..
a pro nas je jeste dobry caj na kojeni…rikala ze si ho mam vzit do porodnice a hned po porodu zacit pit..pry se po tom driv vytvori mliko a miminko nebude mit dlouho hlad ![]()
Já jsem si koupila na mytí mýdlo (vlastně to není vůbec mýdlo, ale vypadá tak) Seba med dětský syndet 70kč(nenaruší kyselý film na kůži miminka). Šampon a koupelovou mycí emulzi jsem zatím kupovat nechtěla, ale na lékárenské distribuci mají do konce května akci k šamponu Seba med ta emulze zdarma (takže celkem nějakých 140kč)-tak jsem koupila taky. Na prdelku mám obyčejný Infadolan za 35kč, na mazání budu mít slun.olej a pro sebe na prsa Bepanthen mastičku.Ubrousky mám obyč. Je to dražší kosmetika, až to vyplácáme a mimi bude větší, přejdu na nějakou levnější.
Díky, taky jsem přemýšlela o Bubchenu,jen jsem nevěděla co všechno koupit. Budu se řídit podle tvojeho seznamu ![]()
Evikul, ty budeš používat obyč. slunečnicový olej, nebo je nějaký spešl přímo na mazání? Nikde jsem to neslyšela.
ten Bepanthen si koupim taky…
jo jeste jsem tam koupila teplomer do vanicky
takovyho ruzovyho hrosika vypada spis jak hracka
z toho mam nejvetsi radost
![]()