Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
23.5.07 18:07

Jo a s tou holcickou se taky utesuju, ze to neni mozny :wink: Ale samozrejme zdravi je prednejsi, s tim naprosto souhlasim. Priste doktorku opet otestuju, jestli se nahodou nic nezmenilo :lol:

Mam ty kotniky dnes zase hrozny, uz aby byl konec pristiho tydne a ja prestala vysedavat v praci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
23.5.07 18:22

Ahojky pupíci,tedy jestli se teda valíte jako já :lol: …všechny moooc zdravím ze staveniště :P ,teda aspon to tak zatím u nás vypadá…,vidím to u nás na to,že budu ráda,když vše do porodu stačím vyprat,ikdyž minulý týden jsem si zakoupila kojo podprsenku a musím říct,že se fááákt těším na ty sexi modýlky…jinak zatím nic moc koupenýho,ještě se chystám na soupravičku do porodnice,zkusím mimibazar,jééé to se taky těšíím…
Tak zatím papa…zase nakouknu…Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.5.07 19:02

Jéé, ahoj Magdi. Jsem ráda, že ses konečně ozvala. Takže jste stěhování zvládli, to je dobře. Myslela jsem na tebe, jak se máte a tak. Doufám, že je u tebe a mimísa všechno v pořádku. Pupíci rostou, koukni do galerky, nestačíš se divit 8O :lol: . Já už taky sotva lezu, hlavně v těch parnech co teď jsou. Asi strávím celé léto doma, max. někde v chládku pod stromem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.5.07 20:11

luci tak to je super ze uz vecicky prisly :wink: .jinak ty kalhotky jsou fakt sexy :lol: :lol: :lol: .jsem se musela smat kdyz jsem jedny vyndala z ty krabicky :lol: to budeme hrozny fesandy :lol: :lol: :lol:

sedmicko ahojky.no to je dost,ze jsi se konecne ukazala a mam radost ze se mate dobre a vse je o.k :wink: chod casteji jo :lol:

evikulko tak kamosce gratuluji a tise zavidim ze uz ma broucka u sebe.uz aby jsme taky rodily :lol:

jionak jsme byly na ty matrice a pani na nas tak vyhrkla,jak se bude jmenovat kdyz to bude holcicka a ja nevedela co rict,tak jsem rekla kristynku a pak jsem si uvedomila ze bych radsi nikolku nebo natalku nebo anetku,tak doufam ze to fakt nebude holka :lol: :lol:

a k dnesnimu dni jsem pribrala 9 kilo. 8O to neni tak hrozny ne???tetko uz tak nepribiram jako na zacatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
24.5.07 07:36

Dalmi, ne už abysme rodily ale POrodily! Ty tepla teď jsou strašný, jsem unavená jen z nich a při představě, že do toho ještě budu hekat…Příští mimi asi naplánujem mimo léto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.5.07 12:07

ahojky…

hihi, Evi plánovat můžeš…mi měly v plánu mít obě děti v březnu, kůli sezóním věcem…kombinéza, zimní botky a tak.....ale jak vidíš, rodit budu v srpnu… :D

Dalmi, neboj to bude kluk, myslím že už si to nerozmyslí… :wink:

Sedmi ahoooj, několikrát sme tady na tebe vzpomínaly, to je dobře že už seš zase online…

Lenys tak ať výsledky z Holtra dopadnou na 1* jako u mě.....

a ted k mýmu dnešnímu UTZ…je to zase holka, dokonce, když mi Dr. trochu poradil tak sem to poznala i já…tak už trošku začínám věřit…koupila sem poslední věc co mi chyběla do porodnice…a to malinkatou růžovou čepičku…už je hlavičkou dolů, váží 1470g, prej trochu menší (podle tabulek by měla mít 1500g), ale to je tím že já su prcek a ona je holka (holky bývají menší)…ještě že tak…ale zase cukr v moči, při odběru krve nabrala trochu víc na další cukr test, tak su zvědavá na výsledky…už mě ten cukr neba, fakt!!!

a ještě Lenul???…seš ok??? napiš něco…naposledy jsi psala o tom že je Míša moc dole…tak at nemáme strach!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.07 12:46

lidusko tak uz konecne veris ze to bude holcicka.to je dobre.urcite to bude holcicka,tak uz nepochybuj.
me se v noci zdalo,ze rodim,mela jsem takovy divny bolesti a evim jesly to nebyly uz poslicci,proto ze jsem cetla ze od 28tydne uz je nekdo ma,ale spis jsem asi jenom lezela na brisku,tak me to bolelo.

doufam ze se lenulka brzo ozve,uz mam o ni taky strach.
zrovna na ni nemame ani telefon,tak snad je vse o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.07 12:59

tak uz jsem napsala sz enkal jestly o lenulce nevi,tak snad se brzo ozvou ze jsou o.k :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
24.5.07 17:14

Dalmi, mě ted pobolívá v bříšku pořád…pokaždý nějak jinak a pokaždý sleduju, jestli to není pravidelný a netvrdne u toho břicho…už z toho magořím, ale snad ty pravý kontrakce příjdou nejdříve v druhé polovině července!!!…ted to prostě budou všelijaký poslíčci no…

myslím že se Lenul ozve brzo…a musíme z ní vypáčit to tel. číslo… :wink:

enkal a lenul se znají osobně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.07 20:57

lidus myslim ze se znaji osobne,ze spolu kamaradi,ale nevim to urcite,ale myslim ze jo,proto ze ma lenulka od enky l kocarek a nekde se spolu i fotily :wink: ale mozna jsem to popletla :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
25.5.07 10:37

Ahoj Pražandy ,
holky, zbyl mi balík plenek Pampers . Jumbo pack - je to načatý, ale je tam ještě tak 90 plenek - pokud byste nějaká chtěla, tak prodám jednu za 2,50 - JE TO BALÍK VEL. 2 - (3-6 KG). Jsem z Vršovic, při nějakém kočárkování ráda dovezu někde po okolí (popř. se nějak domluvíme) a daruju k tomu i dětské krém Pupík (pro masáž bříška při prdících - my jsme ho nevyužili, Mirda uměl prdět jen co vylezl z bříška) a taky k tomu daruju asi 6 ks tamponu do podprsenky zn. Chicco.
Pokud byste chtěli, písněte mi SZ.
Děkuju a přeji krásná miminka a rychlé bezbolestné porody.
Papa
Pavlička a Mirda _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.5.07 15:50

Jéé, Dalmi, gratuluju k tvému 10 000.příspěvku.To jsi teda pilná! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.5.07 10:06

Ahoj holky, kde všechny jste? Doufám, že jste se neupekly. Já jsem měla už namále. Je to hrůza venku, jsem zavřená raději doma, aby mě nekleplo. Opět mi natekly kotníky, mám je jak tenisáky :cry: :cry: Máme to ale pěknou vyhlídku, ještě 2 měsíce v takových hicech, co? Tak už něco napiště, ať se dostanem z té 187. stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.5.07 11:44

Luci, vedro je otřesný. Jsem jak zbitej pes…ale naštěstí mi i přes moje žilní problémy nohy zatím neotíkaj-tak jsem ráda. Teď jsem se vrátila z nákupu(máme to do Billy něco přes 5minut), vyrazila jsem bez deštníku a pak čtvrt hodiny tvrdla vevnitř než přesla strašná bouřka :? Ale aspoň se krásně pročistil vzduch. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.5.07 12:30

Ahoj holky nejel mi ted net..tak jsem se dlouho neukaza…

mam se fajn..snazim se nejvic lezet a odpocivat..ale v tech parnech se stejne nic jinyho delat neda…je to des..uz aby byl podzim..

pripadam si jak balon..za posledni tyden me vsechno nejak vyrostlo..

jo a vcera jsem byla v obchode ( snad uz naposled) dokoupit vsechny ty veci ze seznamku co me chybeli..tak uz mam uplne vsechno…i dve kojopodprdy ( ty jo ty jsou drahy 8O 8O ) jednu obycejnejsi a druha je fakt krasna..ale ta velikost 8O ty jo to jsou balony…ta porodni asistentka me vybrala velikost..zkousela jsem si z takovyma balonkama..ze pry to tak odpovida tomu jak se pak prsa naleji..

taky uz mam pro malou vsechno do porodnice…i me doporucila balik plinek..maji nejak spesl vyraz na pupicek…a taky uz mam vsechnu kosmetiku pro mimco..vselijaky ty kremy atd…a pak me jeste doporucila nejaky jakoze mydlo na umyvani hraze po porodu..tak jsem zvedava..

no nakoupila jsem to ho hodne za hodne penez ale uz to mam snad vse a muzu uz jen odpocivat jak rikala dr..

jo a dneska jsem vyprala plinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital