Poradna duly
Jana Čurdová
mám PALEX, je to taky polská výroba, trojkombinace, nafukovací kola kombinace světlezelené s tmavězelenou…a třetí dítě už neplánujeme…ono uživit tady ty 2 bude celkem úlet…určitě budou chtít na lyžáky, k moři, na tábory, a rozhodně jim nebudou stačit „levný“ kalhoty, šatičky, hračky…chápeš???.....chci mít dvě děti a aby jim nic nechybělo…navíc když budu mít páreček.....co víc si přát…snad jen aby byly obě děti zdraví až na půdu…
Liduš, na kočárku zas tak moc nesejde. Stačí ho přizdobit něčím holčičím a bude to. Ale s těma návštěvama to máte fakt na prd. Škoda, že bydlí tak daleko, Ríša je asi moc nevidí, co? ![]()
Dalmi, klíšťáci jsou fakt svině. Já se děsím jen mám vyjít někam na zahradu. Pak se hodinu prohlížím a mám pocit, že to klíště fakticky někde musím mít. Je to hnus tyhle potvory.
fůůůj klíště, ještě že jsi na něj přišla tak brzo.....dávej na sebe pozor…jsi naočkovaná?? Ríšu mi třeba nechtěj naočkovat, že je to pro děti až od 3let a tak ho většinou stříkám levadulovím olejíčkem…to klíštěta nesnášej…a zatím žádný neměl…tuky tuk…
porod je z mýho pohledu opravdu hnusná a mooooc bolestivá záležitost, ale máš pravdu, za to mimino to stojí a rozhodně se na tu bolest rychle zapomene…já prohlašovala ještě půl roku po porodu, že už nikdy víc a podívej kde su ted… ![]()
lidus ja si taky myslim ze dve deti je akorat.taky jich urcite ani vic nechci
chci jim dat vse nejlepsi co muzou mit a dve deti je fakt akorat ![]()
tak ten kocarek neznam,takze vubec nevim jak vypada
a vcera jsem si koupila krasny tehotensky saty.staly sice 1500,ale jsou moc prijemny.teda zdenda mi je koupil k svatku .musim se v nich pak vyfotit aby jste je taky videly
![]()
Luci je to fakt blbý,Ríša má jediný prarodiče a ještě je vidí max. jednou za 2 měsíce…(tchýně je teda nevlastní matka Richarda, ale Ríšu bere jako svý vnouče)…ale zase hodně telefonujeme přes SKYPE a máme webkamery, takže si s dědou hodně povídá aspon takhle…i když realnej kontakt, je realnej kontakt…
luci klistaci jsou fakt svine hnusny.fuj.ja mam taky pokazdy pocit ze ho nekde mam zakously.
nejvic se desim toho ze ho mam treba nekde v hlave a tam ho nenajdu ani kdybych se zblaznila ![]()
no fuj.jdu se radsi po 150 prohlidnou.horsi je ze tet uz si taky vsude nevidim
![]()
lidus nejsem naockovana ![]()
lidus hlavne nas moc nestras.musis psat ze porod byl uzasnej bezbolestnej zazitek na kterej rada vzpominas
![]()
Teda, vy jste na mě nějaké rychlé. Vždycky než stačím něco napsat, tak už tam jsou další zprávy, které jsem nestihla ![]()
S tím porodem … taky jsem zvědavá kdy to přijde, hlavně když to přijde samo. Já mám pořád panickou hrůzu z toho vyvolávanýho. Ani ne proto,že každý říká že to víc bolí, ale musí to být hrůza čekat. Překvápko je nejlepší a pak ani nebude čas nad tím nějak přemýšlet.
JInak k dětem, chci taky 2. Ale už jsem přemýšlela, že když po 2. nebudeme mít páreček, možná risknem i to třetí. Jsem optimistka co? Budu ráda, že se nezblázním s těch dvou ![]()
takhle vypadá můj kočárek…jak říkám…polská výroba.....jo a ta barva samozdřejmě nesedí, když tady furt dokola omýlám že máme zelenej… ![]()
http://hella.prodejce.cz/palex1.jpg
luci rychly jo
to ja mezitim jeste utiram prach ![]()
no ja budu rada kdyz zvladnu dve deti
.jenom kdyz si predstavim ze by jsme se ani nenaskladaly do auta,tak mi ani nic jinyho nezbyva nez mit dve
a nebo koupit autobus
![]()
taky chci aby porod prisel znenadani,to je nejlepsi ![]()
malej uz ma zase skytavku.ůvcera ji mel 3× za den.taky vase miminka tak casto skytaj?j uz jsem vcera premyslela zda nemam zavolat doktorovy zda je to normalni.jeste to trva vzdycky docel dlouho,aspon 5 minut ![]()
Liduš, ten Skype je fakt úžasná záležitost, aspoň tak, když se naživo nevidíte. A když máte i webky, tak je to tím lepší. Aspoň něco, si vem, kdybyste se neviděli vůbec a volat z mobilu, to byste nejspíš zbankrotovali.
Dalmi, tak šupky do šatečků a fotit. Už dlouho nám nějaký fotečky slibuješ a pořád nic. Měla bys to napravit. A Liduš vlastně taky, nějak to holky flákáte.
ok, no tak teda porod je vážně supeeeerrrr..... ![]()
a ten vyvolávanej je fakt o to horší, že víš minimálně den předem že zítra budeš rodit a ta noc je šíleně dlouhá a bezesná..... ![]()
Luci a kdybych měla mít 2 kluky tak bych do 3 asi nešla, páč bych se děnsě bála že to bude 3. kluk a já abych stála od rána do večera u plotny a vařila…nééé určo bych je zapřáhla, ale holčička je holčička…to říkám ted, když vím že jí budu mít.....
…tak mě neberte zase tak vážně…2 kluci sou taky fajn…
luci tetko vypadam strasne.
zitra si knim jdu jeste koupit naky botky,tak se vyfotim ,slbuju
.dneska to po me ale fakt nechtej,proto ze by jsi se jeste mohla leknout a tehulky se nemaj strasit
![]()
dva kluci jsou fajn,ale tri uz je moc.fakt
sousedi maj tri kluky a jejich maminka je strhana ze si to nedokazete predstavit.jeste jsou vsichni naky hyperaktivni se mi zda
![]()
Liduš, kočárek moc pěknej. Co na tom že z Polska. Taky bych asi koupila nějaký polský, bo na dražší jaksi nemáme. A vypadají hezky, tak co. A zelenou může i holčička, jak jsem psala, hodíš nějaký červený a růžový hračičky a doplňky a je to.
Dalmi, jak poznáš že je to škytavka? Já nevím, jestli malé škytá. Sem tam se mi tak pravidelně zvedá bříško, ale nevím jestli to je ono. Ale píšou, že škytání mimi nevadí, že to není tak nepříjemné jako u dospělého. A může klidně škytat i hodinu. Sem tam se mi stane, když ohmacávám břicho, že cítím v bříšku takový jako rychlý bublinky. Přijde mi to, jako kdyby si mimi pšouklo:lol:
. Ale to asi není možný, co? Je to ale srandovní a když si představím, jak mi mrňous prdí v břichu, tak se musím smát.
![]()
malej vstává, loučím se pro dnešek…ale snad sem ještě nakouknu jak se bude malej koukat na DVD…
tak zatím pááá
PS: fotka bude, taky slibuju… ![]()
luci je to jako kdyz mi skya bricho.kazdou vterinu ,uplne pravidelne,takze kopani to neni,proto ze takle rychle a pravidelne by to urcite ani nedokazal ![]()
no je mi ho vzdycky lito.snazim se pak hodne pit,proto ze si rikam ze se jakoby taky napije a prestane to,ale asi je to blbost
![]()
no o tom ze by malej prdel v brisku jsem nikdy nepremejslela,ale urcite musi prdet ne??bych se na to zeptala doktora,ale stydim se
,ale je to fakt sranda
az bude zdenek rikat ze moc prdim,tak reknu ze to prdi malej
![]()