Poradna duly
Jana Čurdová
No, tak 3 kluky bych taky nechtěla. Doufám, že budu mít páreček a budu nejšťastnější na světě. Uvidíme, nebudeme předbíhat.
Dalmi, určitě nevypadáš tak blbě jak píšeš. To kdybys viděla mě. Přijde mi, že opuchám čím dál víc a začínám připomínat čarodejnici. Kde jsou ty časy, kdy jsem si připadala hezká i nenamalovaná. Zato teď když se trošku nemáznu, nemůžu vyjít z baráku. Ale zítra tu fotku budu čekat, ju?
lidus kocarek je hezkej a jestly je o.k,tak je skoda kupovat novej.
s tema arvama si myslim ze je to nesmysl ze by mely mit holcicky cervenej a kluci treba modrej.kocarek muzes mit jakejkoliv,jen se musi sladit
.mi mame cervenooranzovej ![]()
luci tak jo,zitra se pokusim.kdyz sezenu ty botky zitra,tak se hned vyfotim,prinejhorsim ve ctvrtek ![]()
no fakt vypadam strasne.kazdej mi rika jak jsem hezka jak mi to slusi,ale v posledni dobe si pripadam fakt strasne
,ale neni to tak hrozny ![]()
Tak nevím, jestli to škytání je, protože mě břicho zas tak moc neškytá. Jen tak trošinku se zvedá na jednom místě, ale fakticky pravidelně a docela rychle, tak nevím. A s tím prděním by mě to taky zajímalo, ale Dr. se ptát nebudu, taky se stydím. A moje prdění svádím na malýho už od začátku. Nějak mě to pořád zlobí
![]()
me to prdeni taky nekdy zlobi,ale je to lepsi nez mit zarazeny prdy
to je strasna bolest ![]()
me skyta docela casto,tak snad je to v poradku.driv tolik neskytal,ale tetko v poslednich 4 dnech je to fakt casto. ![]()
o tom prdeni miminek v brisku nikde nic nepisou,ale fakt by me to zajimalo jak to je ![]()
a jak je to s kakanim???to asi nekaka ne?
ale ze cura to vim,ale stim kakanim taky nevim
Ještě k těm barvám. Já mám kočárek od kamarádky, je tmavě modrý s béžovým károváním. Takže když budu mít holku, taky to nebudu řešit. Je to přece jedno, stejně se každý bude dívat na poklada v kočárku a ne na barvu.
Dalmi, já myslím, že asi každá těhulka v posledních měsících si připadá škaredá a opuchlá apod. Ale skoro u žádné to tak doopravdy není. Je to asi psychikou, že prostě přibere, tak si připadá ošklivá celkově. Mě taky říkají, že mi to sluší, ale já si myslím svoje. Hlavně že se pořád líbím Víťovi, je to moje zlatíčko. Libíla bych se mu, i kdybych přibrala 50 kilo (ale asi jen v těhu), normálně by měl určitě nějaké výhrady a začala by drsná dietka ![]()
na tech barvach fakt nezalezi ![]()
asi mas pravdu ze si kazda tehulka pripada oskliva i kdyz to tak neni ![]()
ja k tetko vlezla na vahu a pribrala jsem uz 10 kilo
.kolik jsi ty pribrala???
to jsem chtela mit za cele tehu nejvic 12-14 kilo,ale myslim ze to bude asi vic ![]()
Dalmi, mimi teďko nekaká. Nemá ani z čeho, jen čůrá, když pije plodovku. Někdy se stane, že když ti u porodu praskne voda, tak ji můžeš mít zkalenou, tak to si mimi mohlo káknout. Ale stává se to až na konci těhu, třeba když přenášíš a mimi je už zralé. Jinak ne, aspoň jsem to takhle někde četla.
ja vim ze svagrovy se to prave nak pri porodu stalo ze se mimco pokaklo a mela zakalenou zelenou vodu,ale jinak fakt kakat nemuze,proto ze kam by kakalo ![]()
ja uz se tak strasne tesim az bude venku.jsem strasne zvedava jak bude vypadat
Tak jsem na tu váhu vlezla taky. HRŮZA
Za celé těhu jsem přibrala už 13 kilo. Panebože, já zblázním. Už se pomalu smiřuju, že asi skončím někde u těch 20 kil navíc. To pak bude lahoda to shazovat. chjo.....
![]()
Já už se taky nemůžu dočkat. Když vidím nějaké mimi v kočárku, přijde mi strašně líto, že ho mám ještě v bříšku. Já se tak těším, až ho budu držet v náručí a pusinkovat. Teď už to uběhne rychle, poslední 2 měsíce se budu chystat, prát, žehlit a dokupovat poslední věcičky a potřeby a pak už bude jen mimi …
luci nas muze zachranit jedine to ze ty vahy vyhodime z okna
![]()
no ja uz tetko tolik nepribiram jako na zacatku a to jim porad stejne.rika se ze v porodnici vetsinou nechas 10-12 kilo,tak to zase to schazovani tak hrozny nebude ![]()
luci to ja nevim co tetko budu az do porodu delat.ja uz mam vse nakoupeny,krome naky kosmetiky
.ja jsem na nej strasne zvedava jak bude vypadat,jestly bude podobnej me a jak to bude krasny az ho budu koupat,kojit atd..
moje maminka se taky strasne tesi.vcera rika ja uz se tesim az tu bude doma miminko.ja budu par dni u nich,tak ona to proziva jak kdyby bylo jejich ![]()