Poradna duly
Jana Čurdová
to jo Lucošku, taky už mám očíhlý 2 sekáče, kde maj fakt krásný věci. a třeba naxťácký hadříky tam mají tak da 250,– a nový jsou kolem 1000,–.
neplánujete vyrazit na veletrh for kids? koukám, že mi přibalili i čestnou vstupenku
teda, jak jsem k nákupům přes webík nedůvěřivá, tak tenhle krámek velebim.
že jo? já když oběhla něco v praze, tak to byly naprosto úděsný hadry a ještě neskutečně drahý, ale tyhle šatičky vypadaj moc pěkně, jsou fakt pohodlný.
jo to musim hodit
jak se mi ze začátku zdálo, že mám dlouho jen špek, tak teď už jsem docela hrošík. ve vaně mi venda někdy řiká malá velrybko ![]()
to je hrozný, já mám z toho balíčku úplně euforickou náladu ![]()
To je dobře, že sis udělala radost. Já měla takovou asi před týdnem, kdy jsem mimimu koupila flaštičky na čaj a mlíko. A přitom je to úplně normální flaška, ale já z nich byla úplně vedle a pořád jsem je chodila okukovat. Šíleně to utíká a za chvilku budeme házet do galerky jednu fotečku dětí za druhou. Jo, a nic si z toho nedělej, že si připadáš jako hrošík. To já jsem z toho už úplně nemocná. Přibrala jsem 11-12 kilo a hrozím se posledních 3 měsíců, to se prý přibírá nejvíc. Ale fotečku hoď, klidně i v nových šatečkách.
jo jo, úplně to chápu. prostě jeden velkej endorfin ![]()
zatim posílám 2 fotečky novýho pupíkova pokojíčku. ta se mnou ještě neprolezla.
takovou jsme koupili borduru a tohle jsou nalepovací obrázky na zeď (všechny se tam nevešly) 
aha, tak už zase nevim jak to bylo
kopírovala se adresa z vlastnisti obrázku uloženýho v galerce, že jo?
no ještě to zkusim, ale když tak je to v galerce
to já mám zatim nahoře asi 7,5 kg. jsem „nemocná“ se štítnou žlázou, tak jsem se bála, že přiberu hodně, ale je to dobrý. mamka říká, že mám teď trochu oplácanější i obličej, ale jinak mám jen to bříško.
takže
to jsou ty nalepovací obrázky na zeď (teda všechny se tam nevešly) a tohle je ta bordura 
Jéje, Lenysku, to bude mít prcek krásnej pokojíček. Ty obrázky jsou moc hezký. My zatím pokojík pro mimi dělat nebudeme. Pokojů máme sice dost, ale přijde mi to zatím zbytečné. Mimi bude s náma v ložnici a pokojík mu budeme dělat, až když mu budou tak 2 roky. Ale už se na to strašně těsím, jak mu to tam vyparádím.
To se máš, žes přibrala zatím tak málo. Já sice nevypadám ještě jak balon, ale jsem z té mé váhy pěkně nervózní. Mám ale tu výhodu, že jsem docela vysoká (cca 178cm), takže se to na mě hezky rozložilo a zase tak moc to vidět nejde. I když moje hezké míry (při pohledu do zrcadla teď) jsou ty tam.
![]()
Holky, tak jsme se konečně změřila ![]()
Mám 103 přes prsa a 103 přes pupek ![]()
Přes zadek jsem se raděj neměřila, mám metr jen do 100 cm, tak to by mi asi dost nestačil se obávám ![]()
Liduš, tak mi do nedalo a vydala jsem se hledat metr. Bohužel jsem ho našla.😢
Přes prsa mám 105, bříško 103 a zadek 109!!!
Ale věděla jsem do čeho jdu, já normálně přiberu i z vody a jablka, tak se není čemu divit ![]()
děkuju
ještě je k tomu takovej myšátkovej koberec, ale ten už jsem teda nefotila ![]()
já mám 175, ale nebyla jsem žádnej drobek ani předtím, takže míry mám děsný… přes prsa 109 (teda ty jsem měla vždycky pěkný
, takže mi to ani nevadí). no… změřit si pupek a prdel ..... na to ani nemám odvahu
![]()
No, já po tomhle zjištění příště prdel prostě vynechám a bude to. Co si budu ničit nervy a stresovat tím mimčo, že?
Jo a k tomu koberci. Já mám taky už nějaký vyhlídlý. Když to bude holčina, tak vemu asi takový hezký světle hnědý s myšákama a sýrama (zní to divně, ale koberec je fakt hezký) a když to bude kluk, tak jasně vede koberec s cestičkama a autama. Strašně se mi to líbí a přijde mi, že si s tím děti i vyhrají.
Já mám 185 cm, normálně jsem měla malý prsa, ale mám široký záda, takže jsem měla tak 95cm určitě.
No a přes zadek, já mám pocit, že jsem nepřibrala, ale nebylo to moc slyvný ani předtím. No určitě jsem nepřibrala, když pořád vesele nosím svoje džíny ![]()
Lucošku vůbec nezní. přesně tenhle myšátkovej totiž máme
a je kouzelnej. Vendovi se zalíbil hned na první pohled.
s tím měřením to vydím stejně. na co se stresovat. důležitý je, jak člověk celkově vypadá.
no a neplánujete jít někdo na ten veletrh for kids?
ahojky, zase mám chviličku leháro (Ríša čumí na pohádku) a jdu zase na čumendu…tady lije jak z konve…
LEnys parádní obrázky v pokojíčku…dám sem fotky Ríšova pokojíčku před rokem, vlastně se toho moc za ten rok nezměnilo, jen přibilo víc hraček a skřínka…
Ríšova hrací plocha (ted tam bude postýlka)
tak tady ted spím já
pokojíček je průchozí do ložnice…
malba nad postelí cca 2,5×2 metry