Poradna duly
Jana Čurdová
lenul a nebo si spíš dopíšeme do vlastního seznámku…hihi
už víte do jaké kosmetiky pro mimi půjdete??? já mám na Ríšovi vyzkoušenou Niveu.....ani s jhonsnem jsem nebyla tak spokojená…takže vše mám od Nivea baby…celkem drahý (třeba šampon 100)
Postylku, povleceni do ni, prosteradla, takovy ty chranice kolem postylky, kolotoc nad postylku, jednorazovy kalhotky, vlozky do podprsenky, kojici podprsenku, vlozky, plínky, 1 deku, 1 osusku, kremy, olejicky atd.., teplomer, podlozky na prebalovani, navlhceny ubrousky, bepanthen, dudliky, caj na koojeni, latkove plinky,…
a jeste urcite plno dalsich veci..budu postupne pripisovat jak me neco napadne…
no mě se Venda líbí asi nejvíc. shodou okolností máme v okolí takových vašků, že se mi kolikrát stana, že když chci rychle zavolat tomu svýmu, tak omylem potvrdím toho vedle a volám jinam ![]()
lenul jen jednu osušku??? určitě???
ty vložky do podprdy jsi mi připoměla…takže tvůj seznámek se vyplatil… ![]()
ja uz 2 mam..tak nevim kolik jich bude celkem potreba..a jeste mam takovy ty velky latkovy pliinky..
no tak myslím, že většinu snad máme promyšlenou
postýlku chcem vzít ještě tenhle měsíc a zatím mám spací pytel, takže deku s polštářem asi zatim kupovat nebudu. kolotoč se teď líbil vendovi na baby expo od lamazze, takový větvičky se zvířátkama. 1 osušku mám froté s kapuckou a jednu tu plenovou a teploměr jsme dostali. kosmetiku mám taky niveu, ale vzala jsem jen hypoalergení šampon a hydratační mléko. přebalovací podložku taky mám. no tak to je dobrý
chybí mi teda ty hygienický potřeby, ale to si řikám, že koupim až třeba v 8 měsíci. a kolik kupujete těch látkových plen?
Lenul aha, nějak mi nedošlo že už můžeš mít koupeno…soráč…
plínek mám cca 10 + 4 s potiskem..jedna vyšla asi na 45 Kč, ale je to super do kočárku pod hlavičku a tak…mooc se mi to líbí…máme s beruškama, s kuřátkama, s lístečkama a medvídkama… ![]()
tak vam sem vlezu (dlouho sjem tu nebyla) a koukam ze resite co vsechno koupit
Lenysku, zalezi jestli budou jen na ublinkavani atd. - me jich stacilo ze zacatku 10ks (ale kdyz by bylo 20 ani bych se nezlobila (ted jich mam podstatne vic pouzivame je i na prebalovani)
a ke kosmetice (ja na prcka nepouzivam zadne olejicky a tak.) ale osvedcila se mi Seba Med (nebo jak se to pise) ![]()
kolotoc nad postylku je fajn vec (ale vyuzijete ho az po par tydnech predtim je nezajimavy…
ahoj Enko, jo…souhlasím…předtím je zajímavější prso jak kolotoč vid… ![]()
jejej, to sem nevěděla, nebo mi to vypadlo…no tak flaška je prostě určo v prvním měsíci zajímavější jak kolotoč…
…ber to pozitivně…aspon nemáš vytahaný prsa…narozdíl ode me… ![]()
Liduš to vůbec nevadí, alespoň vím, že to důležitý mám.
hmm… tak plenu mám zatim jen jednu
, ale asi 5 mi jich slíbila kamarádka, tak ještě nějaký dokoupim. To máš asi pravdu Enko, pak to člověk použije na všechno a když si mimo ublinkne, tak to nemusíš hned prát.
nám se právě nad postýlku líbíli ty větvičky, protože se netočili pořád dokola a nemotá se z nich hlava, ale střídavě klesaly a stoupaly. hrálo to asi 3 melodie a nejhezčí byla příroda. měli ho za 1600,–. jak jsme po tom zatím nekoukali, tak netušo, jestli je to adekvátní cena nebo ne. …, ale ty obyčejný kolotoče co jen visí a nic nehrajou stejně stojí tak kolem 1000,–, že jo?
Llidusko, no to nemam, ale zase kdyz jsme jeli z porodnice a shaneli jsme lahvicky (ty jsem doma samozrejme nemela) a jidlo pro prcka a on pak rval hlady a plival mi prso, no docela zazitek (z toho pouceni mit doma alespon jednu lahvicku a nebo sikovneho manzela/pritele/maminku co vam ty lahvicky a jidlo koupi predtim
) no ono je vsechno nezajimavy krom toho jidla a dudliku a spani ![]()
no nevím, Ríša měl kolotoč za 300, točil se dokolečka a hrál jednu melodii…ale včas sme ho neschovaly tak už je roztřískanej…