Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
15.5.07 12:08

lenul a nebo si spíš dopíšeme do vlastního seznámku…hihi

už víte do jaké kosmetiky pro mimi půjdete??? já mám na Ríšovi vyzkoušenou Niveu.....ani s jhonsnem jsem nebyla tak spokojená…takže vše mám od Nivea baby…celkem drahý (třeba šampon 100)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 12:10

Postylku, povleceni do ni, prosteradla, takovy ty chranice kolem postylky, kolotoc nad postylku, jednorazovy kalhotky, vlozky do podprsenky, kojici podprsenku, vlozky, plínky, 1 deku, 1 osusku, kremy, olejicky atd.., teplomer, podlozky na prebalovani, navlhceny ubrousky, bepanthen, dudliky, caj na koojeni, latkove plinky,…

a jeste urcite plno dalsich veci..budu postupne pripisovat jak me neco napadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.5.07 12:11

no mě se Venda líbí asi nejvíc. shodou okolností máme v okolí takových vašků, že se mi kolikrát stana, že když chci rychle zavolat tomu svýmu, tak omylem potvrdím toho vedle a volám jinam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.5.07 12:13

lenul jen jednu osušku??? určitě???

ty vložky do podprdy jsi mi připoměla…takže tvůj seznámek se vyplatil… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 12:18

ja uz 2 mam..tak nevim kolik jich bude celkem potreba..a jeste mam takovy ty velky latkovy pliinky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
15.5.07 12:19

kdyztak pak dokoupim az uz budeme s prckem doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.5.07 12:23

no tak myslím, že většinu snad máme promyšlenou :) postýlku chcem vzít ještě tenhle měsíc a zatím mám spací pytel, takže deku s polštářem asi zatim kupovat nebudu. kolotoč se teď líbil vendovi na baby expo od lamazze, takový větvičky se zvířátkama. 1 osušku mám froté s kapuckou a jednu tu plenovou a teploměr jsme dostali. kosmetiku mám taky niveu, ale vzala jsem jen hypoalergení šampon a hydratační mléko. přebalovací podložku taky mám. no tak to je dobrý :D chybí mi teda ty hygienický potřeby, ale to si řikám, že koupim až třeba v 8 měsíci. a kolik kupujete těch látkových plen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.5.07 12:26

Lenul aha, nějak mi nedošlo že už můžeš mít koupeno…soráč…

plínek mám cca 10 + 4 s potiskem..jedna vyšla asi na 45 Kč, ale je to super do kočárku pod hlavičku a tak…mooc se mi to líbí…máme s beruškama, s kuřátkama, s lístečkama a medvídkama… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
15.5.07 12:28

tak vam sem vlezu (dlouho sjem tu nebyla) a koukam ze resite co vsechno koupit

Lenysku, zalezi jestli budou jen na ublinkavani atd. - me jich stacilo ze zacatku 10ks (ale kdyz by bylo 20 ani bych se nezlobila (ted jich mam podstatne vic pouzivame je i na prebalovani)

a ke kosmetice (ja na prcka nepouzivam zadne olejicky a tak.) ale osvedcila se mi Seba Med (nebo jak se to pise) :)

kolotoc nad postylku je fajn vec (ale vyuzijete ho az po par tydnech predtim je nezajimavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.5.07 12:31

ahoj Enko, jo…souhlasím…předtím je zajímavější prso jak kolotoč vid… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
15.5.07 12:32

Llidusko, no prso netusim, kojila jsem castecne jen 14 dni :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.5.07 12:34

jejej, to sem nevěděla, nebo mi to vypadlo…no tak flaška je prostě určo v prvním měsíci zajímavější jak kolotoč… :wink: …ber to pozitivně…aspon nemáš vytahaný prsa…narozdíl ode me… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.5.07 12:36

Liduš to vůbec nevadí, alespoň vím, že to důležitý mám.
hmm… tak plenu mám zatim jen jednu :lol: , ale asi 5 mi jich slíbila kamarádka, tak ještě nějaký dokoupim. To máš asi pravdu Enko, pak to člověk použije na všechno a když si mimo ublinkne, tak to nemusíš hned prát.
nám se právě nad postýlku líbíli ty větvičky, protože se netočili pořád dokola a nemotá se z nich hlava, ale střídavě klesaly a stoupaly. hrálo to asi 3 melodie a nejhezčí byla příroda. měli ho za 1600,–. jak jsme po tom zatím nekoukali, tak netušo, jestli je to adekvátní cena nebo ne. …, ale ty obyčejný kolotoče co jen visí a nic nehrajou stejně stojí tak kolem 1000,–, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
15.5.07 12:37

Llidusko, no to nemam, ale zase kdyz jsme jeli z porodnice a shaneli jsme lahvicky (ty jsem doma samozrejme nemela) a jidlo pro prcka a on pak rval hlady a plival mi prso, no docela zazitek (z toho pouceni mit doma alespon jednu lahvicku a nebo sikovneho manzela/pritele/maminku co vam ty lahvicky a jidlo koupi predtim :lol: ) no ono je vsechno nezajimavy krom toho jidla a dudliku a spani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
15.5.07 12:38

no nevím, Ríša měl kolotoč za 300, točil se dokolečka a hrál jednu melodii…ale včas sme ho neschovaly tak už je roztřískanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí