Poradna duly
Jana Čurdová
jo ale musim se riznat ze mam vseho vic nez bych mela mit,ale zase si rikam ze chleba to neji,tak kdyz tak to schovam pro brachu
![]()
nam uz schazi jenom to nositko a monitor dechu a uz mam vse ![]()
a zdenda to tetko pocital,kolik jsem utratila a radsi se ani neptejte.uz bych mohla mit novy auto ![]()
hmm…, nebudu to řešit, přehodim to na leden a alespoň budu v klidu, takhle bych byla celá nervní, abych pak třeba nepřenášela nebo naopak a nakonec by to stejně nestálo za nic. v lednu už to bude v klídku a venda s mímem bez problémů vydrží doma celý den sám. takhle by to byla asi problém. nakonec bych si o přestávkách ještě musela odstříkavat mlíko někde na záchodě ![]()
mě kámoška taky říkala, že ty úplně nejmenší plínky měla tak do porodnice a pak už používala ty větší. taková spotřeba??? to je hrozný. koukala jsem na baby expo na ty moderní látkový. líbila se mio tam takový froťáčkový, ale nějak jsem se na to víc neptala, tak z jejich použití nejsem 2× moudrá. ale třeba na doma, na to jejich učúrnutí se mi zdály docela fajn a příjemný na kůži.
Lenysku, ja pouzivam klasicky ctvercovky (ale ja jsem posahana bavi me je skladat
ale moderni latkovky jsou taky fajn (mam doma ctyri kusy), nemusi se zehlit
a tu skolu odloz urcite fakt to takhle ze zacatku s prckem moc nejde… ja byla prvnich 6 tydnu prastena jak palici a do pul roka se prcek teda budil kazdy dve hodiny i v noci ale ted uz spinka celou noc ![]()
Dalmi, tak schválně napiš tu částku…myslím že ty jsi tady z nás utratila za mimčo nejvíc… ![]()
Lenys ta velká spotřeba je jen ze začátku, tak max. měsíc, pak by se to mělo ustálit na tak 8-10 plínek denně a pak ještě mín…(to až ti vydrží mimi v jedné plíně na noc…cca v 6ti měsících)…
ad látkovky…určo je to ekologičtější, dítěti v tom prdelka krásně dýchá a milion věcí, ale u mě prostě vyhrává ta pohodlnost…hlavně v tom že už to bude druhý dítko¨a to první je taky celkem náročný na pozornost…
Llidusko, no chtela jsem pouzivat latkovky (uz v tehu jsem byla rozhodnuta), pak jsem pouzivala jednorazovky z pohodlnosti no ale pak se prcek zacal silene (ale fakt silene do krve) opruzovat a ja prisla na to ze to ma prave z jednorazovek, no a najela na latkovky (z pocatku jen pres den a pak i na noc a ted je pouzivam porad)
enko no pokud Staníkovi jednorázovky nevyhovovaly tak fakt nebylo co řešit…doufám že to naše druhý mímo bude tak jak Ríša, odolnej proti větru dešti…vadily mu jen igelitový plínky…jinak nic…
jee, Dalmi, tak ty první, pruhovaný s medvídkem mám taky
dělám na fildě andragogiku (tj. personální managemet a vzdělávání dospělých). měla jsem končit už teď v červnu, ale nechala jsem si jazyk na poslední chvíli a jak to tak bývá, jsem vybouchla. takže ho budu dělat znova teď no a plánovala jsem konec v září. hmm.. vždyť je to jedno, do práce teď stejně nechvátám, tak jestli skončím v září nebo lednu je šumák.
nás zatím pupík moc nestál. .....rychle jsem to teď sčítla a i se stavební úpravou pokojíku zatím necelých 20.000. …, ale není v tom žádný nábytek a kočárek a ještě musíme dokoupit nějaký věcičky. no, ale myslím, že zatim jsem to sčítla všechno.
no já jsem teda taky lenoch a jen do látkovek bych nešla. a taky nemáme balkon a mít pořád plíny na sušáku, z toho by mě asi kleplo. uvažuju koupit tak 5-10 látkovek, jen tak na doma, před koupáním a tak.
je lenysku jenom 20 tisic,tak to kdyby slysel muj zdenda,tak me asi zabije,proto ze ja mu tvrdim ze to je normalni takle utracet ![]()
no ja 25tisic kocarek
v kramu u krtecka 6700
super baby 5400
kosik na spani atd ze stranek batoleta 9800
v krame u chmelarovy 750
a to spocital jenom to od ceho nasel doklady
a to ani netusi kolik jsem jeste utratila na mimibazaru
![]()
a to jeste nemame monitor 2500 a klokanku 2000
jeste ze je tak hodnej,jinej uz by me kopl do pr… ![]()
Dalmi, slušnej rozpočet… ![]()
ted sem narazila na MMB na náký ekologičtější jednorázovky, když sem hledala jestli někdo třeba neprodává látkovky…neprodává, jen kalhotky na látkovky… ![]()
tady je ten odkaz na ty ekologycký jednorázovky…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
musím končit, mládě vstalo a křičí „hami“
no to jo
.
ale zase uz mam aspon vsechno co jsem kdy chtela az budu mit mimco ![]()
no hodne zaplatila i maminka,tak to tak hrozny nebylo a od tchyne nemuzu cekat nic.
no tak to teda
![]()
my máme vybraný kočárek od jane, slalom pro asi za 22.000. nejdražší už je pak jen postýlka za 5.000, ale to už chceme tu víceúčelovou, co z ní pak uděláš normální malou postel a vydrží asi do 7-8 let. jinak to beru s rezervou a fakt toho kupuju málo. a i v práci jsem se dolmuvila, že si dárek koupim sama a pak jim ho přinesu a koupila jsem to, co bych stejně musela vzít, takže ušetřim i takhle.
těch krásněj věciček je šíleně, ale snažim nakupovat s „chladnou“ hlavou
leni taky bych chtel mit chladnou hlavu
.me to ale nak nejde.obleceni uz teda nekupuju,proto ze toho mam az do 12 mesicu strasne,ale porad brouzdam po netu co bych jeste mohla koupit a uz nevim co bych ![]()
no mi mame kosik a postylku koupime az bude malimu 6 mesicu
tak jsem zpatky..byla jsem venku s pejskem..a zmokla jsem ![]()
ja za mimi taky zatim moc neutratila…nemam to teda spocitany..protoze to tak nejak postupne kupujem od zacatku ale myslim ze to neni nejaky silena palka…
tech ponozek mam taky jen par paru…nevim jakou kupit velikost takze to necham az na potom jak bude potreba…
holky a jakou mate postylku?? nevim jestli mam koupit se stahovacim bokem nebo s tema vytahovacima spruslama ![]()