Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
13.5.07 13:23

ahojky dneska…hihi, včera poslední komentář, dneska první… :lol: …to se mi dlouho nestalo…

Lenuli, koukala sem do seznámku od Dalmi a zjišťuji že tam máš napsáno Brno a ročník 1984.....to je jako já…kdeže to přesně bydlíš??? už víš ve které porodnici budeš rodit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
13.5.07 16:55

V Komine..a ty??? asi na obilnaku ale jeste nevim…kdyz jsem byla na revizi tak jsem byla v bohuniciich ale tam si mi nelibilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.5.07 10:57

Ahojky, jak se máte po víkendu? Koukám, že jste skoro všechny byly asi někde na výletě, nic moc se tady toho nedělo. My v sobotu malovali ložnici a v neděli se jeli odreagovat do ZOO. Bylo tam úžasně, krásně svítilo sluníčko a bylo teplo, užila jsem si to. U mě nic nového. Mám naplánovaný velký nákup, tak snad už dokoupím všechno potřebné pro mimi, ať mám pak klid. A ve středu jdeme na ten 3D, tak se už moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.5.07 11:10

Luci a stále budeš odolávat a nenecháš si říct pohlaví???

Lenul takže přímo Brno??? já bydlím ve vesnici asi 30 km severně od Brna, ale super, že seš z Brna…to můžem pořádat potom srazíky…alespon ve dvou… :wink: …já rodila na Obilnáku a maximální spokojenost s porodním pokojem a i s personálem…ale oddělení šestinedělí nif mof…hlavně ty sprchy…jenže když sem tam byla,tak ty nový sprchy byly v rekonstrukci a my musely chodit na ty hnusný starý…rodit tam chcu letos zase, tak doufám že už s novýma sprchama na šestinedělí… :) …prča by byla kdyby sme se tam potkaly… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 12:34

ahojky :lol:
koukam ze je tady v posledni dobe mrtvo,ale to je dobre,proto ze musime uzivat slunicka dokud je :lol:
u nas nic noveho.dneska vezu nase do prahy,zase leti do egypta,tak uz tet se mi stysk,no jsem holt zavyslak :lol: :lol: :lol:
jinak bricho me docela boli,ale uz jenom kdyz hodne pracuju a cela si uz prijdu takova neohrabana.dotet to bylo v pohode,ale posledni tyden si pripadam uz jako tank.jeste mam takovy spicaty bricho a do vseho narazim :roll:
v patek jdu zase k doktoru,tak uz se tesim :lol:
jeste jsem chtela jit jednou na ten 3d,ale nevim jestly uz neni pozde,aby bylo jeste neco videt.nevite do jakeho tydne se doporucuje na nej jit?sice uz jsem jednou byla,ale bylo to tak krasny ze bych sla hned zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 12:37

holky budete si kupovat na mimi satek nebo nositko?
ja si kouopim tohle http://www.mimishop.cz/…foto6251.jpg svetle modre,proto ze si myslim ze v lete by nam bylo v satku strasne teplo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
14.5.07 13:36

ahojky Dalmi…já si příjdu taky děsná…hlavně hrozně tlustá a škaredá… :( .....a začala mi chutnat dvoubarevná nutela…kruci…stehna a zadek přibívá šíleným tempem.....jo a co dýchavičnost??? mě se teda děěěsně blbě dejchá, když ležím na zádech tak je mi mdlo a záda sou taky šílený…

jinak ani šátek ani klokanku ale mimivak…

http://img2.mimibazar.cz/…a1168324.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 14:07

lidus ja taky dotva dejcham :roll: .tetko jsem vysla 10 shodu a uz 3 minuty tu popadam dech.venku se zastavuju kazdej patej krok a odpocivam jak naka baba.no musim teda rcit,ze tehotenstvi neni zadnej med.zaclo to tetko pred tydnem,tak to je asi tim tretim trimestrem,ale jsem fakt hotova :roll:
jo a mimivak me vubec ani nenapadl :lol:
no ja uz mam jasno v klokance :lol:
a ten mimivak se taky zavazuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
14.5.07 14:08

Já mám koupený (ehm, tedy mamka mi koupila, já bych si byla koupila z druhé ruky) šátek (vzor Olaf) a ze zkušeností maminek vím, že používají i v létě. Nicméně stejně budu rodit až na konci léta, takže už to snad nebude tak horký :wink: http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 14:10

evi je hezkej :wink:
ja nechci satek hlavne pro to ze mam strach ze se to nak rozvaze a mimco mi upadne :oops:

lidus a jeste mi ke vsemu strasne boli zebra jak me do nichmatyas kope.uz si myslim ze je otocenej,proto ze me tlaci do mocaku a mlati do zeber.au au au.prijde mi ze mi praskne hrudnik :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
14.5.07 14:14

Ahojte :)

ja uz mam koupenyho klokanka :)

jinak me silene boli zada a zase ty kycle …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 14:18

lenulinko ahojky.a jaky ho mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
14.5.07 14:18

Ahojky,
já byla dnes na kontrole, vše OK.
My jdeme na 4D 1. června, to budu asi 29. týden. Doktor mi říkal, že nejlepší je 28 - 31 týden. Píšou to i na stránkách porodnice v Podolí.
Dostala jsem taky už žádanku na ten poslední velký UTZ, měla bych se objednat někdy na polovinu června. Jo a 11. června jdu na krev, nevím přesně co všechno budou zkoumat, ale musím nalačno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.07 14:20

mispul a nevis jakej je rozdil mezi 4D a 3D?4D je lepsi?ja byla na 3D,tak bych se tetko zkusila objednat na 4D :lol:

a gratuluji k dobre kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
14.5.07 14:25

Liduš, já myslím, že to ty 3 měsíce už nějak vydržím a nenechám si to říct. Otázka je, jestli to na tom 3D sama nepoznám. Ale to já neřeším. Dr. řeknu, že to nechci vědět, ale když tam náhodou zajede nebo se mimi otočí, stejně nic nenadělám.

Já půjdu taky asi to nějaké té klokanky. Mám tady obchody a všechno strašně blízko a tak by se mi nevyplatilo vytahovat z kočárkárny kočár kvůli 50 metrům. Když půjdu na procházku tak je to jasný, ale kvůli zapomenutýmu mlíku nebo chlebu nebudu vytahovat kočár. A než bych zavázala šátek … moje nervy :lol:

Dalmi, myslím, že všude píšou že nejlepší je ten ultrazvuk min. kolem 25 - 31. týdne. To bys možná ještě stihla, ne? Nějak se mi u tebe ty týdny pletou. O kolik jsi vůbec popředu než metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí