Poradna duly
Jana Čurdová
no a my meli pujceny kolotoc, a bavil Standika asi tak dva mesice pak uz to byla nuda a ted uz by byl nejspi par mesicu rozmlaceny kdyby nebyl schovany ![]()
Enko vím, muselo to bejt drsný…já měla ze začátku taky málo mlíka než sem se rozkojila a taky měl ríša 1 nebo 2 dávky UM…měla sem z toho tenkrát šílenou depku a lahvičku už mám taky nachystanou…pro jistotu…pak už jen dokoupit to UM…
Llidusko, no ja pak uz mela mlika dost, ale prcek ode me nebyl schopny sat a UM mu davali uz v porodnici… (neverim recem typu podporuji 9 z 10 rad na kojeni atd.
)
jinak pro me to ze jsem musela Standu ustrihnout po 14 dnech bylo sileny vysvobozeni - kojila jsem pul hodiny a pak jeste dokrmovala a za dalsich dvacet minut znovu (ve dne, v noci)… a pak vydrzel i hodinku a pul bez jidla ![]()
aha, no vidíte, tak to máme představy úplně mimo
já myslela, že jsou všechny drahý. hmm,… ale vzhledem k době použití
, kterou uvádíte teda nemá moc smysl ho kupovat, co? tak jednu malou lahvičku mám taky.
Enko Ríša chtěl být jednu dobu u prsa co půl hodiny…takže zhruba vím o čem píšeš…naštěstí se to zpravilo samo…ale to kojo je občas fakt o nervy…
Lenys, určitě na tom kolotoči něco je, ale já osobně bych za to víc jak 500 nedala…ale to záleží na každým co je za co ochotnej utratit…když máte peněz že nevíte co s nima tak ho kup, ale jestli ne, tak bych investovala rači třeba do hrazdičky…Ríša má/měl za 1500 od chicca a sloužila mu od 1,5 měsíce do roku…a pořád byla něčím zajímavá…
v souvislosti s tím poporodním záhulem řeším i školu. tp mi posunuli na 22.8. a od 3.-15.9. mám bakalářky ve škole. mohla bych se s nima dohodnout, aby mě nechali až na toho 15.9., ale vůbec nemám představu, jaký to pak bude. nechci, aby to vypadalo, že se z toho ulejvám, ale asi to mám nechat na leden, že jo?
ahojky ![]()
tady se to rozjelo
![]()
tak to ja mam teda 5 osusek pro miminko.dve obycejny s pejskama a 3 s kapuckou a ty jsu uzasny.myslim ze jen jedna je malo
http://www.mimiaukce.cz/…245495-s.jpg mam zelenou a modrou.
¨
pak mam zupanek 2×
ponozky asi 15×
plen mam tech latkovych 15ks s obrazkama velkych a 5ks mensich a lenky na jedno pouziti mam si 20 baliku do zacatku v nejmensi velikosti
ahoj Dalmi, ježiš no jo, vždyť já nemám skoro žádný ponožky !?! tak bych řekla, že většinu mám, ale všeho mám málo
mě snad vůbec nedochází, že to nebudu furt prát. no teda, ještě, že jdu zítra s kámoškou na snídani. hned pak vlítnu do obchodu a doplnim zásoby.
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
Lenys nevím jaký budeš mít miminko, ale jestli hladovýho řvouna, tak budeš ráda, že občas umyješ nádobí, myslím že rozumější bude si to přehodit na ten leden, pokud to jde…když máš mimi, tak tě nikdo za flákače považovat nebude!!!
Dalmi a ty to zase přeháníš…5 osušek ani nevyužiješ…
…myslím že tak 3-4 je normál…a 20 balíků nejmenších papírovek…zase přehnaný…nejmenší budeš potřebovat tak cca 14-20 dní…(pokud máš jako nejmenší ty new born 2-5 kg)…pak už bych volila velikost č. 2…tj. 3-6 kg…a to taky jen tak na měsíc až dva…jinak ze začátku je to tak 10-15 plínek denně
ja je nakupuju tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
http://img2.mimibazar.cz/…a1206841.jpg
par ukzek co jsem objednala.jsou strasne sladky ![]()
Tybrďo, člověk tu chvilku není a pak se musí prokousávát tolika stránkama. Holky, dneska teda klobouk dolů. Já mám všechny věcičky ještě doma u rodičů. Nechtěla jsem je mít tady, když nám dělali ty okna a tak. Ale teď už si je převezu sem a začnu je třídit a tak. Z věciček bych měla mít snad všechno, osušky mám taky, bavlněný plíny zdědím po švagrové a pár balíků jednorázovek už mám taky nakoupený. Ještě si musím udělat nějaký seznámek jako Lenulinda a začnu skupovat zbytek. Postýlku už taťka spravuje a ještě dokoupit matraci. Jakou budete kupovat vy? Asi koupím raději kokosovou, je víc prodyšná než obyč molitan. Budu vás muset na chvíli zase opustit. Konečně jsem si vyřídila prohlídku u obvoďačky, tak musím letět. Snad když jsem objednaná, nebudu dlouho čekat. Nakouknu jsem pak. Zatím pááá.
Lliduska píše:ja jsem jich koupila 5,proto ze celou zimu stravime u nasich na kanarech,tak chci mit hlavne tam aby mimisek mel svoje
Lenys nevím jaký budeš mít miminko, ale jestli hladovýho řvouna, tak budeš ráda, že občas umyješ nádobí, myslím že rozumější bude si to přehodit na ten leden, pokud to jde…když máš mimi, tak tě nikdo za flákače považovat nebude!!!Dalmi a ty to zase přeháníš…5 osušek ani nevyužiješ……myslím že tak 3-4 je normál…a 20 balíků nejmenších papírovek…zase přehnaný…nejmenší budeš potřebovat tak cca 14-20 dní…(pokud máš jako nejmenší ty new born 2-5 kg)…pak už bych volila velikost č. 2…tj. 3-6 kg…a to taky jen tak na měsíc až dva…jinak ze začátku je to tak 10-15 plínek denně
ja taky nemela moc moc veci a vystacili jsme si - prcek byl drobek - mel 48cm, takze jsme dokupovali 50 obleceni,ktere nam chvili i vydrzelo
prala jsem obden a slo to
osusky mam stale jen dve a ponozky pouzivame az od trech mesicu ![]()
plinky, my meli jen jeden balik uplne nejmensich pak jsme presli na dva baliky 3-6kg no a pak na latkovky ![]()