Poradna duly
Jana Čurdová
Luci tak to budete potřebovat spoustu dětí abyste zaplnily ten velkej byt co…
…dělám si srandu, i když mi do smíchu zrovna není…
právě oznámila jedna holčina v deníčku Jarnulek že přišla o dvojčátka ve 20tt…popisuje že si je musela porodit a tak…su z toho špatná…jakoby nestačila kamarádka Mispul… ![]()
Ježiš, takové věci tady raději ani nepiš. Už tak jsem byla špatná z té Mispulinové kamarádky. To je hrůza, nedokážu si představit, co bych dělala, kdyby to potkalo mě. a ještě dvojčátka
Nejhorší je, že si to ta ženská musí sama odrodit. to musí být hnusný pocit. Nechápu, proč to neudělají císařem. Nemáte někdo nějakou lepší zprávu?
holky uz nechci slyset zadny spatny zpravy
.me to strasne desi,ze se pak neco stane. ![]()
ja uz jsem pribrala 9 kilo
i tak mi to prijde dost ![]()
holky jak je to u vas ze sexem?
u nas uplne normalne i kdyz zabrany a prekazky samozrejme jsou,ale jinak mam na sex chut jeste casteji nez drive,takze kolikrat znasilnuju zdendu i 3× denne.myslite ze to mimcu neublizi?nemuze ho to nejak vyhnat z briska? ![]()
Dobré zprávy mám já, Lucošku.
Včera byl genetický UTZ v Brně a doktor říkal, že sice není bystrozraký, ale že vidí z jeho pohledu zdravé mimi a nevidí žádný důvod, proč mi píchat do břicha. Ládík má všechno, jak má být.A je to evidentně kluk, dr říkal, že jestli vidí něco zcela jasně, tak je to pindík. ![]()
Dalmi, já nemám chuť vůbec a i mi je Radka líto, tak mu kolikrát „nabízím“, že to nějak přetrpím
, ale on nechce, když bych z toho nic neměla ani já. Takže u nás to bylo jen párkrát za celé těhu. Ale zas je to v něčem pěknější…víc se hladíme a jsme tulivý. ![]()
Evikulko tak to ti moc gratuluju. Zachránilas moji citlivou stránku, byla jsem z těch špatných zpráv docela zdrblá. Jééé, tak to jsem moc ráda za tebe, že bude Ládíček v pořádku. já si to myslela,že bude mimís v pořádku, ty testy už hodněkrát vyšly špatně. Aspoň tě nenutily na to amnio. Máš nějakou fotečku? Jestli jo, tak šup s ní do galerky. Já jdu příští týden na 3D, tak pak hodím i pupík.
Jinak u nás sex v normě. Někdy mám dny, kdy ho nemusím vůbec a jindy zase, že bych Víťu sežrala (i když to je míňkrát
).A když nemám chuť jde to zachránit i jinak, ne
?Myslím, že Víťa si nemá na co stěžovat.Myslela jsem, že to bude horší. Bolesti ani nepříjemné pocity u toho nemám, tak jsem v klidu a užívám si to dokud to jde. Pak budeme mít holky utrum
:
Ahojky,
k tomu sexu, já nemám chuť vůbec, manža skoro pořád, tak s tím trošku bojujem… Snažím se to tak obden vydržet, ale je fakt, že z toho moc nemám ![]()
Asi mám nějak rozhozený hormony nebo nevím…
Dneska chci volat kamarádce, od rána sbírám odvahu, tak mi držte palečky ![]()
evikulko to jsou super zpravy.jsem moc rada ze je ladicek v poradku.ja to vedela ze to bude jenom planej poplach.jsem moc rada ![]()
jinak ja mam chut na sex porad,az si prijdu nenormalni.pred tehu jsme sice mely sex skoro denne ,ale tetko je to jeste horsi a je to i 2-3× denne a uzivam si to,akorat mam trochu vycitky kvuly matyaskovy,jestly mu nak neublizujeme,ale brisko neboli ani netvrdne,tak snad je to o.k. ![]()
jinak zdenda je taky sexualne naruzivej,takze se nam moc neomezujem,akorat trochu v polohach a samozrejme uz to neni takova akrobacie
![]()
holky a premyslely jste o tom uchovani kmenovych bunek pro mimco?ja byla vcera na tom tehu kurzu a mluvila tam o tom naka pani a vyjde to na 40tisic coz mi prijde strasne moc a neznam nikoho komu by to pomohlo,takze nevim co mam delat,ale asi si tu pupecnikovou krev nenecham nabrat.
tady o tom vse pisou www.archivbunek.cz
tak nevim,jkto ze toho pinu nepoznate?jetam pekne videt nozka zvednuta nahru
se sexem to je bida,nemam vubec chut uz od 4mes,ale predtim porrad
Ahojky holky… Co se týče sexu, já bych mohla pořád, ale s přítelem je to horší...... Představte se, že u nás v rodině ještě nevědí, že budeme mít mimi..... ![]()
Peťulka píše:
Ahojky holky… Co se týče sexu, já bych mohla pořád, ale s přítelem je to horší...... Představte se, že u nás v rodině ještě nevědí, že budeme mít mimi.....
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
Já jsem dost baculatá normálně a přibralajsem 5 kilo a když nosím volný oblečení tak fakt nikdo nic nepozná..... Holky, já ám poslední dobou chuť na vínečko, pívečko a to jsem před těhu vůbec nepila..... Občas si od přítele trošinku cucnu… Ach jo, zakázané ovoce..... ![]()
Peťulka píše:petulko a uz vite co cekate?
Já jsem dost baculatá normálně a přibralajsem 5 kilo a když nosím volný oblečení tak fakt nikdo nic nepozná..... Holky, já ám poslední dobou chuť na vínečko, pívečko a to jsem před těhu vůbec nepila..... Občas si od přítele trošinku cucnu… Ach jo, zakázané ovoce.....