Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
10.5.07 13:02

Luci tak to budete potřebovat spoustu dětí abyste zaplnily ten velkej byt co… :lol: …dělám si srandu, i když mi do smíchu zrovna není…

právě oznámila jedna holčina v deníčku Jarnulek že přišla o dvojčátka ve 20tt…popisuje že si je musela porodit a tak…su z toho špatná…jakoby nestačila kamarádka Mispul… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.5.07 13:11

Ježiš, takové věci tady raději ani nepiš. Už tak jsem byla špatná z té Mispulinové kamarádky. To je hrůza, nedokážu si představit, co bych dělala, kdyby to potkalo mě. a ještě dvojčátka :cry: :cry: :cry: Nejhorší je, že si to ta ženská musí sama odrodit. to musí být hnusný pocit. Nechápu, proč to neudělají císařem. Nemáte někdo nějakou lepší zprávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.5.07 15:39

holky uz nechci slyset zadny spatny zpravy :cry: .me to strasne desi,ze se pak neco stane. :cry:
ja uz jsem pribrala 9 kilo :roll: i tak mi to prijde dost :lol:

holky jak je to u vas ze sexem?
u nas uplne normalne i kdyz zabrany a prekazky samozrejme jsou,ale jinak mam na sex chut jeste casteji nez drive,takze kolikrat znasilnuju zdendu i 3× denne.myslite ze to mimcu neublizi?nemuze ho to nejak vyhnat z briska? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.5.07 15:53

Dobré zprávy mám já, Lucošku. :wink: Včera byl genetický UTZ v Brně a doktor říkal, že sice není bystrozraký, ale že vidí z jeho pohledu zdravé mimi a nevidí žádný důvod, proč mi píchat do břicha. Ládík má všechno, jak má být.A je to evidentně kluk, dr říkal, že jestli vidí něco zcela jasně, tak je to pindík. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
10.5.07 16:14

Dalmi, já nemám chuť vůbec a i mi je Radka líto, tak mu kolikrát „nabízím“, že to nějak přetrpím :oops: , ale on nechce, když bych z toho nic neměla ani já. Takže u nás to bylo jen párkrát za celé těhu. Ale zas je to v něčem pěknější…víc se hladíme a jsme tulivý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
10.5.07 16:22

Evikulko tak to ti moc gratuluju. Zachránilas moji citlivou stránku, byla jsem z těch špatných zpráv docela zdrblá. Jééé, tak to jsem moc ráda za tebe, že bude Ládíček v pořádku. já si to myslela,že bude mimís v pořádku, ty testy už hodněkrát vyšly špatně. Aspoň tě nenutily na to amnio. Máš nějakou fotečku? Jestli jo, tak šup s ní do galerky. Já jdu příští týden na 3D, tak pak hodím i pupík.
Jinak u nás sex v normě. Někdy mám dny, kdy ho nemusím vůbec a jindy zase, že bych Víťu sežrala (i když to je míňkrát :lol: ).A když nemám chuť jde to zachránit i jinak, ne :lol: :lol: :wink: ?Myslím, že Víťa si nemá na co stěžovat.Myslela jsem, že to bude horší. Bolesti ani nepříjemné pocity u toho nemám, tak jsem v klidu a užívám si to dokud to jde. Pak budeme mít holky utrum :lol: :roll: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.5.07 16:43

Ahojky,
k tomu sexu, já nemám chuť vůbec, manža skoro pořád, tak s tím trošku bojujem… Snažím se to tak obden vydržet, ale je fakt, že z toho moc nemám :oops:
Asi mám nějak rozhozený hormony nebo nevím…
Dneska chci volat kamarádce, od rána sbírám odvahu, tak mi držte palečky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.5.07 18:31

evikulko to jsou super zpravy.jsem moc rada ze je ladicek v poradku.ja to vedela ze to bude jenom planej poplach.jsem moc rada :wink:

jinak ja mam chut na sex porad,az si prijdu nenormalni.pred tehu jsme sice mely sex skoro denne ,ale tetko je to jeste horsi a je to i 2-3× denne a uzivam si to,akorat mam trochu vycitky kvuly matyaskovy,jestly mu nak neublizujeme,ale brisko neboli ani netvrdne,tak snad je to o.k. :wink:
jinak zdenda je taky sexualne naruzivej,takze se nam moc neomezujem,akorat trochu v polohach a samozrejme uz to neni takova akrobacie :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.5.07 19:15

holky a premyslely jste o tom uchovani kmenovych bunek pro mimco?ja byla vcera na tom tehu kurzu a mluvila tam o tom naka pani a vyjde to na 40tisic coz mi prijde strasne moc a neznam nikoho komu by to pomohlo,takze nevim co mam delat,ale asi si tu pupecnikovou krev nenecham nabrat.
tady o tom vse pisou www.archivbunek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
10.5.07 20:01

tak nevim,jkto ze toho pinu nepoznate?jetam pekne videt nozka zvednuta nahru

se sexem to je bida,nemam vubec chut uz od 4mes,ale predtim porrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.5.07 20:21

Ahojky holky… Co se týče sexu, já bych mohla pořád, ale s přítelem je to horší...... Představte se, že u nás v rodině ještě nevědí, že budeme mít mimi..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.5.07 20:22
Peťulka píše:
Ahojky holky… Co se týče sexu, já bych mohla pořád, ale s přítelem je to horší...... Představte se, že u nás v rodině ještě nevědí, že budeme mít mimi..... :D
8O 8O 8O peto a jak jsi to dokazala utajit??? 8O to snad ani neni mozny :lol: :lol: :lol: .no u nas uz to bylo ve 12 tydnu videt tak ze i sousedi si toho vsimly,takze u nas bych to ucite ani neutajila :lol: :lol: :lol:
jinak mi muzeme oba porad :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.5.07 20:25

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecekMatyášek
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička

Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni

swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni

sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni

Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček 

Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčička

Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.5.07 21:14

Já jsem dost baculatá normálně a přibralajsem 5 kilo a když nosím volný oblečení tak fakt nikdo nic nepozná..... Holky, já ám poslední dobou chuť na vínečko, pívečko a to jsem před těhu vůbec nepila..... Občas si od přítele trošinku cucnu… Ach jo, zakázané ovoce..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.5.07 21:18
Peťulka píše:
Já jsem dost baculatá normálně a přibralajsem 5 kilo a když nosím volný oblečení tak fakt nikdo nic nepozná..... Holky, já ám poslední dobou chuť na vínečko, pívečko a to jsem před těhu vůbec nepila..... Občas si od přítele trošinku cucnu… Ach jo, zakázané ovoce..... :lol:
petulko a uz vite co cekate?
to stejne neni mozny ze si nikdo niceho nevsimnul :lol: to jim to oznamis az budes rodit? :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí