Poradna duly
Jana Čurdová
jo jde mi porad blbe.nechtela jsem ho menit,proto ze takle me to aspon rychleji utika
![]()
Holky, tak jsme teď přišli z obchodu a máme koupený nový nerezový sporák s horkovzdušnou troubou. Mám radost jak cip. Doteď jsme měli asi 1000 let starý sporák, na kterém fungovaly jen 2 plotýnky, o troubě ani nemluvě. Už se těším až ho vyzkouším.To budu pořád něco vařit a péct.
luci tak to je super,to aby jsi hned neco uvarila ![]()
ja si tet koupila taky novou vestavenou troubu a porad neco pecu jako blazen akorat to nestihame ani snist ![]()
ja jako prvni jidlo v nove troube upekla kachnu na oslavu ze mam novou troubu
![]()
to si aspon budeme menit recepty na dobroty ![]()
lenulinda píše:
Evikulko a co ty na utz?? ohledne tech spatnych vysledku tripllu…jestli jsi to uz psala tak promin asi jsem to prehlidla…
Podle všech těch měřených parametrů, množství plodovky a intenzity pohybů se zdá vše v pořádku.😉 Ale ne všechno se z utz pozná. Vůbec to neřeším, stačí aby se zdravé dítko u porodu přidusilo nebo cokoli a bude postižené i bez genetické dispozice…Nemá smysl to dopředu nějak řešit. ![]()
Evikule , teď jsme si všimla, že máme stejný termín ![]()
Jinak gratuluji ke kontrole, nás to čeká v úterý.
Mrňousek se dneska docela mele, dneska začal asi kolem půl 9, když jsem jela do práce, asi se rád vozí v autě
Teď je klid, tak asi usnul ![]()
Zítra ráno odjíždíme z Prahy na Moravu ke tchánovcům, vrátíme se až v pondělí večer. Tak vám písnu zase až v úterý.
Ale ještě nakouknu dneska odpolko…
kruci, napsala jsem vám se skoro román a nedopatřením jsem si to smázla.....tak znovu… ![]()
předně Ahojky
ke včerejšímu UTZ, málo plodovky jsem měla i u Ríše, jenže ten byl hlavičkou dolů už v 20tt, takže jestli se naše „asiholčička“ neotočí tak se budu rvát o císaře…o porodech koncem pánevním jsem toho četla dost a stačilo…aby moje novorozeňátko mělo třeba jen zlomenou klíční kost, to teda nepřipustím…budu se dožadovat císaře!!!!
k pleti: používám kosmetickou řadu Garnier…pealing, pleť. voda a krém a zatím je to celkem dobrý…pár jich mám ,ale tomu nezabráním, páč je to opravdu hormonální…
k Alkoholu: taky jak Lenulindě mi smrdí i pivko a to jsem za normálního stavu pivař…
k velikosti prsou.....ženský jen počkejte až porodíte a prsa se vám nalijí mlíkem…to budou teprv „dudy“…tak bacha při nakupování kojících podprsenek…já si tenkrát koupila malou…takže sem musela nosit první dny babiččinu starou než sem si koupila novou…
k práci: tady na vesnici pošta neroznáší noviny, jen poštu, balíky a tak, takže na noviny je tady člověk (u nás je to sousedka) co noviny každej den roznese…má to do 1,5h hotový a prachy sou hezký…noviny vozí v nákupní tašce na kolečkách…to je jen tip, zkuste se pozeptat u vás, jestli je to tak taky zařízený…
Dalmi,. ty zase můžeš mít bříško velký právě kůli tý plodovce, že jí máš víc…a co prašulky…koupila jsi si ňáký pěkný těhukaťata??
Mispulí, užíjte si to na Moravě
tak páá a doufám že si to zase smažu…do třetice už to nepíšu!!!
Lída
ja jsem se zase tak nastvala. ![]()
cekam uz tyden na naky balicky z mimibazaru(krasny veci nemohla jsem odolat i kdyz uz toho mame strasne).slo o 4 balicky veci a dneska sem potkala postacku,tak se ji ptam,jestly je nema ona ze uz je pred dvema dny dala zdendovo mame.zdendovo mama je rozbalila a myslela si ze to je neco pro zdenkovo segry malou a tak si to nechala ze ji to odveze a pritom na vsech balickach bylo napsano ze to je pro zdenka mladsiho.no tak jsem tam hned vlitla a ona akorat jela za zdenkovo segrou a ty veci ji vezla.no ja myslela ze dostanu infarkt.matyaskovy nekoupily ani pitomi chrastitko a jeste by mi vzala veci co jsem si zaplatila.rekla ze si toho nevsimla,pritom i postacka ji rekla ze to je moje ona rekla ze to neslysela.no ja mam dost.
nechapu jak co si jako myslela ze ji nekdo posila tolik veci zadarmo
![]()
jsem si trosku pobrecela
ach jo.vzdycky brecim jen kvuly ni ![]()
lidusko asi mas pravdu z tou plodovkou.i na genetice rikaly ze ji mam hodne,tak mozna proto je tak velky
.chtela jsem si jit dneska pro tehu dziny a jsem tak rozcilena,ze jsem rada ze sedim ![]()
mispulinku tak si to na morave krasne uzij a hlavne se pak ukaz ![]()
evikulko to je dobre ze je ultrazvuk o.k.urcite je mimisek zdravej jak ryba ![]()
To je mi Dalmi líto. Tchýně jsou někdy děsný, co? To by bylo něco na mě. Tohle já nesnáším. Něco bych jí řekla… Ale nemá cenu se teď rozčilovat, hlavně že jsi ty věci dostala zpátky. A nebreč, takových blbých situací ještě bude. Ona bydlí někdě blízko vás?
luci kdyz ona je fakt debil.to je porad neco.ona neni normalni a jeste k tomu neslysi,teda slysi,ale spatne,takze ji ani clovek nemuze nic rict
.
no bydlime u reky v takovem malem domku nebo bytovce se tremi patry a ona bydli snami na patre
.
nikdy nam nic nedala a to mi na ni pekne mrzi.nasi nam porad neco davaj a ja jim taky.treba jsem jim vcera dala pul sisky uheraku za 200 a ona nam den pred tim pujcila krabici mleka a kdyz jsem ji dala ten salam,tak za 5 minut klepala at ji vratim to krabicovy mleko,tak jsem ji pro nej letela do kramu
.nasi nas berou sebou aspon 2× rocne k mori a jezdime knim porad a porad nam neco davaj a ona nam neda ani vajicko.
.je mi to lito,kvuly malimu proto ze druhymu vnouceti porad neco kupuje a matyaskovy nekoupila nikdy nic.kdyby mi dala pitomi chrastitko,ale ani to uz necekam.taky jsem se rozhodla ze ona maliho neuvidi.proste ji ho nepujcim ani na 5 minut kdyz jsou takovy ![]()
tet uz se tomu musim sma,ale vytocila me strasne.ja jsem jeste takova prudka povaha,ale sni se fakt drzim,proto ze me stejne neslysi
Tak to ti nezávidím. A bydlet s nima na patře, to musí být hrůza. A co na co Zdenda? Já to viděla když jsem ještě bydlela s našima. Máti byla taky pořád s babičkou a se švagrem a švagrovkou na nože. Bylo to strašný. Teď mám aspoň klid. A nepřemýšlíte, že půjdete bydlet někde jinde? co tak poslouchám, skoro nikde nedělá dobrotu bydlet s rodičema, ať už jenom na patře. No, je to prekérní situace, mě by to taky moc mrzelo. Ale třeba se to změní, až se Matyášek narodí. Hlavně se kvůli tomu nestresuj, to ti za to nestojí.
Tak jsem se dneska objednávala na ten 3D ultrazvuk. Mám tam jím ale až 16. května
. to je ale doba, já myslela, že mě tam vezmou dřív
. Ale sestřička říkala, že je to nejlepší ve 27. týdnu, tak si raději počkám, ať to pak stojí za to. Já se holky tak strašně moc těším. Aspoň že už jdu příští čtvrtek na ten velký UTZ, tam aspoň mimíska zase uvidím
![]()
kdyz ja bych se nerada stehovala.oni bydli sice vedle,ale k nam nelezou,tak je to o.k,ale obcas je potkam na chodbe
.no ale i tak me sere
tchan je docela o.k ![]()
mi bydlime na moc krasnem miste,takze bych se nerada premistovala jinam.bydlime v plzni,ale u reky a u lesa pritom to mam do kramu blizko,do skolky blizko,proste je tu vse a pritom klidek.neni to zadne sidliste. ![]()
no matyaska jim nepujcim.to uz vim tet ![]()
tak to je super ze uz jdes za chvilku na ultrazvuk.to ti zavidim.ja jdu k doktoru az 20 a to uz asi ultrazvuk nebude,proto ze uz mam vsechny ultrazvuky za sebou a tet uz jenom kontroluji cipek a ozvy plodu,tak ho asi zase uvidim az pujdu znovu na 3d.
chceme jit jeste jednou.je to fakt uuuuzzzzasny
.neboj to utece do kvetna raz dva ![]()
Tak to budeš muset nějspíš vydržet. Pokud máme tak skvělé místo na bydlení, tak by byla blbost stěhovat se někam jinam. A nechce jít bábuška do domova důchodců
? Prostě si jí nevšímej, nic jí nepučuj ani nedávej, když je taková megera. To ona se pak bude bít do hlavy, až jí malého nepůjčíš. To já tchýni ani tchána už bohužel nemám. Ani jsem je nepoznala. Moc mě to mrzí, že jsem je nepoznala a že neuvidí vnoučata od synů. Je to smutné. Mrzí mě to i kvůli Víťovi, prý byli moc super. No co, třeba na nás tam nahoře budou dávat pozor.
Taky se moc těším na ten ultrazvuk. Původně jsem myslela, že si nechám udělat jenom pár foteček, ale pokud to půjde dobře, měly by mi přijít navíc nějaké penízky, tak asi necháme udělat i to video. Tady se za to platí jen 700,–, což je oproti vám docela směšná cena.