Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, já ještě pořád mimču nic nekoupila. Ale teď po UTZ, pokud bude vše OK, tak už asi neodolám a nějaké drobnosti koupím.
Já čekám na segru, až se vrátí z USA 3. června, má ještě věci po mojí neteři, ale už neví co všechno má, tak se tím chci nejdřív prohrabat. Navíc ještě budu mít asi půjčený věci po synovci z manželovy strany, ty mají teď půl roční mimčo, tak to akorát vyjde. Ale mají kluka, tak uvidíme, jak to bude s barvičkama. Ale moc nakupovat nechci.
Každý, kdo už má zkušenost, tak mě varuje, že to mimčo stejně neunosí, že je to škoda peněz. .
Ahoj těhule,
tak já jsem další utz DNES v 17hod. Už se moc těšíme
Dám vědět, mám „povolený“ pohlaví říct jen vám.
Rodině chcem nechat překvápko. Jestli teda nebude mimísek stydlivej ![]()
No jasně, už se moc těšíme, tipuju kluka ![]()
Moc držím palečky a dej pak hned vědět.
KLUK!
Pry jasny kluk, cely po tatinkovi
Ja byla trochu zklamana, ale jen trosinku-je lepsi pro holku mit starsiho brachu
Nevydrzela jsem to a rodina to uz vi. Takze Ládík-Ladislav po dědečkovi.
Evikul, moc gratuluji k chlapečkovi!!!! S tím překvapením jste to koukám dlouho nevydrželi, co?
![]()
Hlavně ať je chlapák zdravý, na tom záleží nejvíc. Držím vám oboum palečky.
Ahojky holky,zdravím nový páreček Míšu a Ládíka a gratuluji pyšným rodičům,půl je hotovo
.
Lucošku a co ty,jak se držíš?
Jinak k jídlu…jím vše,ikdyž paštiky,majonézu atd minimálně,ale salámek a párky mi moooc chutnají…
Komu se ještě mastí nadměrně vlasy?Mně šíleně,mohla bych mýt denně,už je pomalu zesvětluju,abych je aspon trošku vysušila…
Včera v noci u nás v baráku hořelo,bylo to o 3 patra výš,ale i tak blbý pocit,Jirka měl noční a já s malým sama doma…vše uhasili,ale byt je prý komplet seškvařený…
Zatím holky pa a Lidi,to kilo navíc Ti fakt závidím,já mám pocit,že na mě poslední dobou někdo ty kila háže ![]()
Evikulko gratuluji ke chlapeckovi
to to tady budeme mit peknny vyrovnany ty kluky a holky ![]()
Ahojte holky a přeji dobré ráno.
Dneska je u nás příšerně a strašná zima. A zrovna na dnešek jsem si plánovala vyřešit resty ohledně kamarádek, návštěv a podobně. Už se mi do toho ani nechce.
Ahoj Sedmo. To je hrůza, co se vám stalo. Sice vás to o pár pater minulo, ale i tak to musí být hrozný pocit. Já bych z toho byla asi úplně mimo. Štěstí, že se vám nic nestalo. A kdypak se budete stěhovat do domečku? Už aby to bylo, co? Já stěhování úplně nesnáším.
Jinak se máme s mimískem fajn. Kope už skoro pořád, někdy se mi zdá, že přestane tak max. na 2 hodinky a už se tam zase mele. Divím se, že se mu chce. Já bych asi pořád spala
.Příští čt jedeme na ten velký ultrazvuk, tak už se strašně moc těsím. Tebe to čeká kdy?
Jo a s těma vlasama jsem na tom stejně Sedmi. Musím je umývat každý den, když někam jdu. Když jsem doma, tak je myju obden, aby si trochu odpočinuly, ale je to hrůza. A nějak mi vůbec nedrží žádný tvar. Asi to fakticky vypadá na holku.
to ja mam holky a vlasy bez problemy ale zato plet katastrofa…
holky jaky ted mate miri pres briso?? ja mam pres pupek 94cm a prsa 98 ![]()
ahojky
wow, sedmo, hroznej zážitek…ale štastí že vám se nic nepřihodilo…
Evikule obrovská gratulace ke klučíkovi…a co jinak na UTZ??? je vše zatím vpořádku???, myslím kůli těm špatným triplům…
Dalmi, tak kde seš, další pohlaví do seznámku a ty se někde flákáš, místo aby jsi doplnovala, tak jsi se těšila až to bude zaplněný pohlavím…hihi
Lenul, tédato máš fakt super postavičku, s těma mírama…já su na tom 92/92…myslím že s tímhle je fuk co je přes prsa a co přes pupík…hihi
ale ráno bylo na váze zase o půl kila víc…tudíž za poslední 4 týdny mám 1,5kg navrch…jinak je to za celí těhu 1,5kg navrch… ![]()
Dneska jdu na ten UTZ ke svýmu Dr…tak mi držte pěsti at je tam fakt ta holčička, už totiž začínám rozprodávat Ríšovi modrý bundičky, mikče a tak, co je vyloženě na kluka!!!
jo a vlasy, už jsem psala…katastrofa!!
pááá
Ahojky holky,Luci tady je taky pěkná zima,byla jsem v 10 venku a fuuuj blééé,sem tam padla i nějaká vločka.takuž balím kufry ![]()
Nééé…jen ted jedem k našim,tak jsem zabalila takový ty věci,co vytahnu jednou za rok,aby pak toho nebylo moc…jinak se stěhujem za 14 dní…už mě omývá ted,včera jsme obvolávali stěhováky,no myslela jsem,že se vlezem do 5000 a asi ne…nejlevnější jsou za 7000,no je to dálka…
Pak asi budu chvilku bez spojení,ale myslím,že to dlouho trvat nebude,protože zas kvuli domečku,opravám a tak budem net potřebovat,nehledě na to,že jsme závisláci ![]()
Luci já už velký utz mám za sebou,človíček je zdravý a vše jak má být…tuky tuk na dřevo… tak jdu ještě něco udělat,dokud je klid,ani se mi nechce vařit,jsem taková placatá…tak papa M.
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)23+2
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček 22+2
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 22+2
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8holčička22+2
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeni 21+5
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 21+5
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 překvapeni21+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8překvapeni 21+5
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 21+2
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 20+3
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.20+2
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 19+6
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčička 19+6
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 chlapeček19+5
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 asi holčička19+5
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)19+6
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)18+4
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza,
vsichni moc drzime palecky evikulce
evi mc moc gratuluji k chlapeckovy.ja jsem to rikala ze dalsi mimco bude urcite kluk aby se skore v seznamku srovnalo
.jeste jednou gratuluji k ladickovy ![]()
jinak si nic nepamatuju akorat vlasi mam super,plet taky dobra a mimco citim pokazde jinde a nekdy kdyz ma skytavku,tak ho citim skytat jen na jedny strane,ale kope vetsinou vsude mozne
.
ja tet mam zase naky litani,takze nak nestiham
.dneska mam uklidovej den ajsem tak unavena.
prijde mi ze bricho mi zase strasne povyrostlo.uz tet mam z toho hruzu jak jeste bude rust ![]()
tak ja se jdu na to vrhnout a pak jdu nakupovat.zdenda mi dal 5tisic at si jdu koupit jeste naky tehu dziny,tak to jedu okouknout co maj.no nekde maj ty veci strasny ![]()