Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
1.4.07 16:44

Dalmi diky..myslim ze dneska ani nebudu spat…jsem z toho nervozni..jdeme tam V 14 :00 tak pak dam vedet co jsme zac :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.4.07 17:04

lenulindo neboj se vse bude v poradku. :wink:
ja jsem sama napnuta co cekate :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.4.07 17:05

muze mimis lezet az uplne dole jak je mocak??asi jo ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.4.07 17:23
lenulinda píše:
muze mimis lezet az uplne dole jak je mocak??asi jo ze :)
no ma jeste dost mista na hejbani,tak se tam mele jak se mu zliby,ale je to mozny.mi kdyz byly na ultrazvuku,tak chvily stal jenou nozickou na mocaku(hodne jsem to citila,proto ze se mi chtelo curat :oops: ,ale za chvilku se zase obratil ze jsem mel jeho nozicky skoro u zeber a to jsem taky citila,jako ze me kope nahore :wink:
no ale za chvilku zase lezel jinde,tak to urcite stridaj jak se jim zliby. :lol: :lol:
jinak ja chodim za noc tak 5× curat,tak to mi asi spi na mocaku :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.4.07 19:49

tak to ja tak mam taky…nekdy chodim i casteji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.4.07 20:17

noo prez den to je horsi,to chodim kazdejch 5minut :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.4.07 08:11

jj je to hzura ..nemuzu skoro nikam chodit :) a kdyz uz tak nekam pobliz wc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.4.07 09:21

no tak to jsme na tom stejne.ja mam hruzu z toho kdyz mam jit jenom do kramu nebo nekam na urady aby jsem nasla vcas wc :lol: .
tak drzim ti na dnesek palce :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.4.07 11:53

ahojky…

s čůráním holky, my byly včera celá rodinka na výletě v lese na rozhlednu a ták…lidí jak na Václaváku a já občůrávala stromečky… :oops: …takže asi jako vy…

a taky pozoruju, krom toho močáku, že už nesním takovou porci jako obvykle…už do sebe dostanu jen 2/3 své obvyklé porce a su plná…takže mám pocit, že když se mi moc nevylupuje to bříško, že mi děloha roste hlavně uvnitř a utlačuje všechny orgány…s Ríšou to bylo trochu jiný…to bylo bříško vyloupnutý hodně dopředu a tím pádem sem tyhle obtíže měla až někdy v 7-8. měsíci…to bude tím že je tam ta holka!!!

Dalmi tak snídej rohlík s marmeládou, když ti máslo nestačí…mmch mě by taky nestačilo…já mám nejrači chleba s rajčátkem a tak…

takže Lenul večer budu vyhlížet jak jsi dopadla…

páá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.4.07 13:42

Liduš , já mám to samé od začátku těhu, sním sotva půlku toho, co dřív. Je fakt, že mám pak zase brzy hlad, ale sním třeba jeden rohlík k snídani, a hned mám pocit, že jsem se strašně přejedla…
Jinak já kromě hermelínu, nivy a takových těch vyloženě zakázaných věcí jím všechno, nijak se neomezuju, jím kdy chci co chci a kupodivu ani nepřibírám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.4.07 15:10

tak to ja klidne muzu snist pul prasete :lol: .ze zacatku jsem taky byla hned plna a tet bych jenom jedla :roll: .snim toho vic nez zdenda :lol: .no taky uz mam 4 kila mavrch :lol: .
jakpa se dneska mate??me strasne boli zub :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
2.4.07 15:16

Ahojte tak jsme zpatky :)

miminko je zdravy ma vsechno tak jak ma mit :) a bylo to uzasny..a mame HOLCICKU :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.4.07 15:18

Jé Lenulindo, moc moc ti gratuluju!!!! Jak se cítíš? Určitě jsi strašně moc šťasná, co? A nechtěla si spíš malinko víc kluka? Ale to je vlastně jedno, hlavně že je to zdravé. Takže ještě jednou gratuluju!§

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.4.07 15:18

Lenulindo, super, moc gratuluju k holčičce! Už máte jméno? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.4.07 15:23

lenulindo moc gratuluji k holcicce.hlavne ze je vsechno v poradku :wink: .chlapecek se povede priste,urcite u jednoho nezustanete :wink: tak ja jdu hned na seznamek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí