Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi, gratuluju k samým dobrým zprávám! ![]()
Já bych radši holčičku, tak doufám, že pindíka neobjevíme… Ještě musím vydržet 3 týdny, ach jo.
Dalmi…co dodat. Taky moooc gratuluju a tise zavidim ![]()
Ja jdu na UTZ taky az 10.4…takze taky za tri tydny. Strasne se tesim. ![]()
Evikule , tak to půjdeme stejně, já taky 10. dubna ![]()
Jdu ve 13.30, a ty?
Já až v 18hod večer. Je to zatím daleko, co?! Ale z té lepší stránky…už to není ani měsíc. A při tom pracovním tempu nám to uteče raz dva ![]()
dalmi, taky gratuluju ke chlapeckovi, uz mate jmeno???
no a my ostatni holky musime jeste malicko pockat, my jdeme pristi pondeli rano, uz se nemuzu dockat…
SRPEN 2007
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)21+0
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 20+1
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7chlapecek 20+2
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.820+1
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 19+3
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 19+3
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 19+3
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 19+3
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 19+1
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 18+2
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.18+0
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 17+5
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 17+5
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 17+4
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 17+4
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)17+5
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)16+3
iza(28let/Praha)
Maminky
sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)
dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza, ![]()
holky moc moc diky za gratulace.jsem stastna ze je vse o.k a mimisek je zdravej.spadl mi kamen ze srdce.hodne jsečm se toho genetickeho ultrazvuku bala,proto ze znam hodne holek co pro ne byl tento ultrazvuk posledni
nastesti srdicko a vse o.k,tak tet uz jenom aby se mimisek nechtel vylodit drive ![]()
jmeno uz mame.zatim je to matyašek.
jeste jednou diky a nebojte vam to taky utece rychle a budete vedet co cekate.pak vsem dopisu k jmenu pohlavi aby byl prehled ![]()
dalsi ultrazvuk nas ceka za par dni.26,takze to utece raz dva.to bude ten 3D ultrazvuk tak doufam ze se nam mimisek pekne ukaze aby jsme mely krasny fotky a video.
dneska na ultrazvuku to bylo taky krasny.matyasek si porad daval rucicky pred oblicej
.bylo to srandovni ![]()
Ahojky…
Dalmi super jméno…
já jdu na UTZ přesně za týden…28.3......a taky už se nemůžu dočkat…a fakt nevím co si tipovat…břicho není ani malý ani velký…no uvidíme…
myslím že to psala Lenulinda…jestli máš suchou pokožku na obličeji zkoušela jsi Garnier nebo Loreal, matující krémy???…mě to opravdu pomáhá…a to mám mastný čelo a suchý tváře…čelo už není tak mastný a tváře už nejsou tak suchý…
ty vlasy a zuby po porordu je fakt.......hnusný…zuby teda spíš v těhu…ke konci hrozně krvácej dásně…teda jak u koho, a může se stát že se to potáhne i v šestinedělí.....hold tělo je hooodně špatný z porodu a z hormonů a tak…ale vše se rychle zpraví…do 2-3 měsíců…
já na UTZ taky nepoznala že se jedná o pinďu..za celou dobu těhu s Ríšou…dokonce ani na UTZ kterej mi dělali asi 2 dny před porodem…
pááá lída
a ještě sem se přecejenom chtěla na něco zeptat…hlavně asi Sedmi, jelikož už jsi taky jednou rodila…
normálně už mi občas vyteče trochu mleziva…děje se ti (i vám ostatním) to taky???…u Ríše se mi něco začalo objevovat až 14 dní před porodem, tak su z toho trochu paf…
Ahojky holky,
Dalmi, moc gratuluju ke chlapečkovi. to musí být Zdenda šťastný jako blecha, co? Matyášek je moc hezké jméno. Jsem ráda, že je u tebe vše v pořádku. Jen tak dál.
Držím palečky i ostatním holkám, aby ultrazvuky dopadly krásně a mimi se ukázalo. Já zatím se zatím stále držím předsevzetí, že si to nechám jako překvapení ![]()
Liduško, k tomu mlezivu. Zatím mi nic neteče, ale švagrové, která už má taky děti, to začalo trošičku vytékat už taky nějak od pátého měsíce. Takže si myslím, že je všechno v pořádku a nemusíš se stresovat. Ale pro klid duše se můžeš zeptat Dr.
Lliduska píše:ahojky.ja mam oblicej jak detskou prdylku.ani nicim extra nemazu,akorat obcas si udelam pletovou masku
Ahojky…Dalmi super jméno…
já jdu na UTZ přesně za týden…28.3......a taky už se nemůžu dočkat…a fakt nevím co si tipovat…břicho není ani malý ani velký…no uvidíme…
myslím že to psala Lenulinda…jestli máš suchou pokožku na obličeji zkoušela jsi Garnier nebo Loreal, matující krémy???…mě to opravdu pomáhá…a to mám mastný čelo a suchý tváře…čelo už není tak mastný a tváře už nejsou tak suchý…
ty vlasy a zuby po porordu je fakt.......hnusný…zuby teda spíš v těhu…ke konci hrozně krvácej dásně…teda jak u koho, a může se stát že se to potáhne i v šestinedělí.....hold tělo je hooodně špatný z porodu a z hormonů a tak…ale vše se rychle zpraví…do 2-3 měsíců…
já na UTZ taky nepoznala že se jedná o pinďu..za celou dobu těhu s Ríšou…dokonce ani na UTZ kterej mi dělali asi 2 dny před porodem…
pááá lída
mlezivo mam obcas uz od 16 tydne,ale jenom nekdy a kapicku ![]()
luci diky ale ja myslim ze zdenda chtel radsi holcicku
on rika ze ne,ale ja myslim ze jo,proto ze furt rikal to je holka ja to vim.. ![]()
dalmi asi to špatně těm mrškám spermijkám vysvětlil, že chce holčičku…
…
já su smířená i s klukem, je jasný že každej chce mít páreček, takže v tu holčičku doufám…Richard nechce o klukovi ani slyšet…prej jedině holčičku, že prej kluci sou moc nároční na výchovu a tak…a je to pravda, každej kdo má páreček ti řekne že kluci sou hrozní draci a vychovávat kluka a holku je 100 a 1…ale jestli to bude kluk tak se R. bude nosit jak páv že dokázal udělat 2 kluky…v:,–(ím se o to!!!… ![]()
díky s tím mlezivem…přítel mě furt hecuje že to rozjedeme do mlíka a pak to můžem prodávat.....dělá si tak ze mě srandu..... ![]()
No Dalmi, tak to samé mi říká VíŤa,že ví že budeme mít holku, ale myslím, že trošku víc by si přál kluka. Říká to nejspíš proto, že si toho kluka víc přeje a nechce to přiznat. Ala ať je to cokoliv, taťkové jsou nejspíš stejně nejraději, když ví, že jsou mimísci zdraví. Na pohlaví až tak moc přece nezáleží.