Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
18.3.07 14:30

Holky, jaký používáte krém na bříško? Já zatím používám nějaký obyčejný, ale mastný krém. Ale četla jsem o té Bonelle, tak se chci zeptat, jestli ji některá používáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
18.3.07 14:57

ja pouzivam baby oil, pry je to nejlepsi, nez ruzne specialni kremy a tak, kamaradky se taky jen olejovaly a ted maji kuzi uplne jako predtim

zatim se mejte musim do pradelny, pocasi je slunecne ale kosa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.3.07 15:01

Ahoj Andisko. Tak tě tady zase vítám, docela dlouho jsi tu nebyla.Jak bylo doma? Užila sis to tady? A co Dr? Bylas s mimískem na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
18.3.07 15:17

Lucošku, gratuluji, začala jsi 100. stránku… :D
nádobí, umyto, jedna pračka pověšena, druhá se pere, ted musím ještě zdolat horu prádla a mám na tejden klid…chci to mít z krku, páč zítra mám narozky a tak se činím dneska…jo zahrádka je fajn, ale té práce co je na ní na jaře…a já kůli tomu svýmu tvrdnoucímu břichu nemůžu vůbec nic..... :( …tak je to všechno na Richardovi…

pupík mažu pleťoovým mlíkem DOVE, páč sem se zatím nedokopala si koupit něco jinýho…při Ríšovi sem mazala taky pleťovým Nivea a bříško mám parádní.....ale na prsa sem zapomínala a ted sou popraskaný, tak to napravuju ted, aby aspon nebyly po Bohoušovi víc…

jdu na to žehlení (to je aspon na 2 hodky :? ) ale pak už mám kliiiiiiid…nohy na stůl a budu oslavovat ty svý narozky…(v mezích normy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.3.07 15:18

Lliduska: Tak na BVV bylo u dvou jedinych stanku pomerne volno (byli jsme hned rano…) a tak jsem si to pekne osahala. Byli tam Popoliny a ImseVise(ty jsou drazsi). Myslim, ze uz mam docela prehled 8). Koupila jsem s 10%veletrzni cenou na vyzkouseni jedny pletene vlnacky Popoliny(vzdusne, super na leto,musi se casteji vetrat), dve sponecky Snappy na chyceni frote plinek a roli separacnich plinek. Jo a u ImseVise lanolinovou kuru na ty vlnacky(tam bez slevy :?). Planuju misto drahych znackovych plin koupit v Ikei spoustu Ikea frote rucnicku po 19kc. Pouziva je spousta maminek. Taky uz mam doma troje svrchni kalhotky BambinoMio (kratce pouzite za tretinovou cenu!!:lol: ). Myslim, ze se da hodne usetrit jednak tou Ikeou a pouzityma vecma. :wink:
Jinak mne BVV zklamal, hlavne kocarku spousta(i kdyz muj milovany PegPerego nevystavoval), par hracek, par doplnku, ale spoustu zbozi mi tam chybelo(koupaci kybliky, detska kosmetika,satky…).

Lucosek: Na brisko pouzivam ElastiQ, dulezity je obsah kys. hyaluronove, ale myslim si, ze cokoli mastneho je lepsi nez nic. I kdyz ja jsem strasny lajdak na mazani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.3.07 15:20

Jo a malem bych zapomnela, myslim, ze jsem vcera citila dvakrat jemny kopanec od mimiska. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.3.07 15:32

Liduš, taky jsem teď dověšela jednu pračku, ještě další dvě a pro dnešek padla. Zítra se pustím do žehlení, ach jo, to mě tak nebaví :cry:
Liduš gratuluji ti k Tvým zítřejším narozeninám. Nevím, jestli tu zítra budu, páč toho mám docela dost,takže ti přeji už dnes vše nej nej, ať se ti daří, malý ať nezlobí a miminko ať se má dobře a je zdravé,silné a krásné!!

Eviku, moc gratuluji ke kopanečkům. Je to krásný, že? Mě malé kope už celkem pravidelně a párkrát to vychytal i Víťa. Ale kopanečky jsou ještě docela slabounký, tak to není žádné terno.

Holky, máme už 100 stránek, to je docela fajn, ne? Aby to tak pokračovalo dál …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
18.3.07 15:54

Dalmi, ty jedna!! Jakto, že se za náma nepřijdeš na chvilku podívat? Viděla jsem tě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
18.3.07 16:46
Evikule píše:
Lliduska: Tak na BVV bylo u dvou jedinych stanku pomerne volno (byli jsme hned rano…) a tak jsem si to pekne osahala. Byli tam Popoliny a ImseVise(ty jsou drazsi). Myslim, ze uz mam docela prehled 8). Koupila jsem s 10%veletrzni cenou na vyzkouseni jedny pletene vlnacky Popoliny(vzdusne, super na leto,musi se casteji vetrat), dve sponecky Snappy na chyceni frote plinek a roli separacnich plinek. Jo a u ImseVise lanolinovou kuru na ty vlnacky(tam bez slevy :?). Planuju misto drahych znackovych plin koupit v Ikei spoustu Ikea frote rucnicku po 19kc. Pouziva je spousta maminek. Taky uz mam doma troje svrchni kalhotky BambinoMio (kratce pouzite za tretinovou cenu!!:lol: ). Myslim, ze se da hodne usetrit jednak tou Ikeou a pouzityma vecma. :wink:

…Evi prosím tě napiš nám to česky…jinak gratuluj ke kopanečkům a pěkně si je užívej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.3.07 17:23

Moznosti latkovek je spousta, ja zatim zvolila tenhle system(mozna, ze v praxi pak zvolim jiny, ale spouste maminek vyhovuje):
Ikea rucnicek (40×60cm)se slozi na jako plenka http://www.rodina.cz/…um/album.asp?… ,zacvakne se snappy sponkou (neco jako svorka na pruzne obinadlo) a prekryje se treba temi natahovacimi vlnacky (primo jsou na te predposledni fotce na strance). Vlnacky ale nejsou nepropustne (lanolin.vrstva na vlne je antibakterialni a sama se pry regeneruje), trochu procurane se jen vyvetraji, jinak se preperou v ruce.
Dalsi system, se kterym bych chtela stridat: Ikea rucnicek zase jako plinka se vlozi do polyesterovych(presto jemnych, neskrabou) plenkovych kalhotek napriklad na suchy zip (ja mam ty BambinoMio), ktery nic ven nepropusti, presto trosicku dychaji. http://www.rodina.cz/…um/album.asp?…
Jeste se na plinku da pridat tzv.separacni plinka, ktera oddeli u vetsich deti bobek :lol:, u mensich nasaknou i ridsi kakani. Tim se nemusi menit plinka pod separackou tak casto. Bobek se bud vyhodi a separacka se da i preprat, nebo se to vyhodi cely (rozlozitelne!). Jinak mamky pry nechavaji plinky na vyprani s kapkou Tea tree olejicku v pohode dva dny ve vode v zavrenem kyblu a pak perou vsechno naraz. Zehlit se nemusi, pro klid duse se muze zehlit v sestinedeli. :arrow: Prace navic podle mne minimalni, uspora pry az 20.000kc na jedno mimi (i s naklady na prani) a nenecham mimiskovi na skladce jeho 2,5tuny pokakanych papir.plen(rozkladaji se az 500let!!!) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.3.07 17:24

omlouvam se uz jsem tu :oops: :lol: :lol:
vcera mi nak tvrdlo brisko,tak jsem jenom nakukovala na chvilicku :lol:
od ns je brno daleko,tak jsme tam nejely.bojim se tet jezdit daleko autem,proto ze mi to nedela dobre sedet dlouho.

evi gratuluji ke kopaneckum :wink: .ja mam kopance uz poradny az je to nekdy neprijemny,ale jsem za ne moc rada.dokonce si z mimiskem povidam a vetsinou me zacne hned kopat jak na nej mluvim :lol: kdypa jdes na tu genetiku?

jinak ja uz mam nakoupeno spoustu plinek,ale normalnich pamprsek.nekdo me tu minule trochu zvyklal z tim ze zatezuju zivotni prostredi,ale nedavno davaly v sama doma a byl tam nakej pan co se zabyva zivotnim prostredim atd.. a rikal ze to vyjde pro ziv. prostredi na stejno,ze kdyz se perou,ze se zase spotrebovava elektrika a praci prasky vadi zivotnimu prostredi,tak jsme se prece jen rozhodly uz napevno ze budeme pouzivat na jednopouziti.
jinak tetko po kntrole uz asi koupim nakej ten prebalovak.kocarek uz mame vybranej,tak ho koupime ale az v kvetnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.3.07 17:29

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)20+5
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 19+6
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 21+3
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.819+6
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 19+1
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 19+1
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 19+1
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 19+1
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 18+6
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 18+0
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.17+5
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 17+3
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 17+3
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 17+2
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 17+2
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)17+3
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)16+1
iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza, :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
18.3.07 17:37

Dalmi, o te elektrine, prac.prostredcich, vode se taky hodne diskutuje na ruznych diskuzich, kam nakukuju…Ja osobne si myslim, ze to neni pravda-peres jednou za dva dny plinky klidne s ostatnim pradlem.Prac.prasky uz jsou dnes setrnejsi a energii si muzes na CEZu priplatit, ze chces z obnovitelnych zdroju…A taky se hlavne(!) argumentuje narocnou vyrobou papirovek (pry jeste horsi-belidla, spousta chemie, energie a voda). Ja to nepropocitavala, ale priklanim se na stranu ekologu. Je to na kazdym a rozhodne nechci nikoho lamat :lol: a neodsuzuju nikoho, kdo da prednost papirovkam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.3.07 17:37

evi prosimte ty se v tom vyznas neporadila by jsi mi kde koupit naky plenky .potrebuju naky na utirani pusinky a naky jen tak.vim ze jsou dva rozmery.
pak bych chtela takovy ty jak jsou jako potazeny na jedno pouziti vetsinou jsou z obrazkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.3.07 17:39

evi no ja se tim moc nak nezabivam od te doby co jsme zacly doma tridit odpad. :roll: .tridily jsme asi mesic.davaly do tech barevnejch kontejneru a jednou jdu ze psem a koukam prijel velkej nakladak pro to a vse vysypaly na jednu hromadu,takze tohle trideni atd uz jde mimo me.byla jsem tenkrat tak nastvana,ze jsme ze dne na den prestaly.idioti jedni :twisted: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí