Srpen 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
15.3.07 11:42

ahojky,

Evikule, tak co ty triply??? už víš něco konkrétnějšího???

k velikosti mimioblečků, v 56 mi Ríša plaval, ale ohrnou se rukávy, na dupačky hodíte na nožky ponožtičky nebo minibačkůrky (tím se udrží nožička ve šlapce dupaček) a je to…50ka je fakt asi zbytečná, pokud někdo nebude rodit předčasně…což doufám že nebude…

Ale já se toho bojím…moje břicho stále tvrdne, dneska zase bolí, dokonce i v křížu mě začalo bolet…chjo… :( …snad je vše ok a mimi se narodí nejdřív v červenci…

Mispulinku, držím pěsti at je domeček co nejdřív hotovej a vy se můžete zařizovat a zabydlovat…my máme domeček zděděnej, ale je starej, takže furt něco rekonstruujeme…už mě to začíná štvát…

Lucošku ať je v pondělí UTZ ok a mimísek se krásně ukáže…ted nevím, vy si to necháte říct co to je nebo ne??

Dalmi tak to aby sis předělala metřík…s těma novýma jménama pro mimi… :D

Lenýsku já taky potají doufám v holčičku…snad nám to oběma klapne…a už teda máš ňáký favority na jména???…pochlub se…

Peťulko, na chřipku v těhu prej odvar z cibule a med a kloktat šalvěj…nemám vyzkoušeno, jen sem slyšela…

Mariee, taky držím pěsti at se povedou //

Eště ste mi neodepsaly jak ste na tom po citové stránce, ted v těhu, ptala sem se jak s váma mlátěj hormony, ale žádná ste mi neodpověděla… :( …já furt bulím…bud štěstím, nebo smutkem…nebo dojetím… 8O

a já se jdu natáhnout, třeba bříško a záda přestanou tak bolet

tak pááá Lída

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 12:24

lidusko tk se mnou hormony teda nemlati :lol: .aspon myslim ze ne a kdyz jo,tak spis jako ze mam strasnej poit ze jsem strasne strasne stastna :lol: :lol: :lol: .slzicku ale obcas taky uronim,ale jenom pri filmu,nedavno pri angelice kdyz zabily nikolase(videla jsem to uz tisickrat,ale tet me to dostalo) :lol: :lol: :lol: to tvrdnuti je ale divny.je dost brzo na tvrdnuti.muj dr rikal ze jakmile je to vickrat nez 10× denne,tak at okamzite prijedu,takze radeji odpocivej a taky bych mu zavolala :! :! :!

evikule moc moc ti dřrzim palecky a z mimiskem na tebe budeme myslet dokud se neozves se skvelou zpravou :wink:

mispulinku zatim metrik nepredelam,pockam po kontrole v utery,to uz budeme vedet co to je :lol: :lol:

lucosku adamek uz padl uplne proto ze z nasim prijmenim se to spatne vyslovuje.jmenoval by se adam m a kdyz se to rekne nahlas tak mam co delat abych to rekla i ja :lol: :lol: :lol: .anetka zatim jeste nepada.. :lol: :lol: :lol:
tet po ultrazvuku uz budeme mit volbu jednodussi :lol: :lol: doufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 12:26

jo a jeste ty vecicky koupila jsem i par 54 kdyby nahodou. :cry:
jinak mam uz vse nakoupeno akorat jeden problem mame,ze to nemame kam dat kolik toho je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.3.07 12:46

ahojte holky,dlouho jsem se tu neukázala,ale jak chodím do práce,tak nemám vůbec čas :) my jdeme taky 20.3. na velký UTZ a tam se i dozvíme,jak dopadly triple a zároveň jdem na velký UTZ srdíčka, takže toho 20.3. snad budeme mít všechny výsledky a budeme vědět jestli je to Barborka nebo Kubíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.3.07 14:35

Ahoj holky,
jen v kratkosti, pisu z prace. V laborce to zvrzali a blbe spocitali, tak volali do ordinace, ze vysledky neplati a ze poslou nove… ale jeste dnes je sestricka nemela. PAKA… :roll: :? Tak jsem zkousela skorosvagra, ktery dela spravce site v nemocnici, jestli mi nemuze vytahnout ty vysledky z pocitace a on nema pristup. Takze zas zitra zavolam, uz jsem temer uplne klidna, at to bude jak chce. Cetla jsem vcera milion :D reakci na triply a jsou uplne na h…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 14:49

ahojky swead.je dobre ze jsi se prisla po tak dlouhe dobe ukazat :wink:
kontrolu mame stejne,tak se tu budeme pak spolecne chlubit foteckama :lol: :lol: :lol:

evikule a ty jsi byla ve 12 tydnu na tom skrininku??urcite to pomotaly a bude to o.k :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
15.3.07 14:59

Nebyla, protoze mi to nikdo nenabidl ani se nezminil, ale pristi tehotenstvi si to vydupu…nez takovyhle amatersky zmatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 15:08
Evikule píše:
Nebyla, protoze mi to nikdo nenabidl ani se nezminil, ale pristi tehotenstvi si to vydupu…nez takovyhle amatersky zmatky.
to je skoda. :cry: ja na tom byla dokonce dvakratmuj dr mi to totiz delal a ja to nevedela a pak jsem byla primo genetu.

kdyby jsi prece jen nechtela v nejhorsim pripade na AM tak muzes jit na ten genetickej ultrazvuk primo do genetu,ale urcite jsou to jen zmatky,ale jenom tak bych jim to nedarovala.takle strait lidi,to bych jim tam as neco rekla :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
15.3.07 17:14

Dalmi, a dají ti na tom 3D i nahrávku na DVD? V Praze v Gennetu to dělají, je to za mírný poplatek. POdle mě to za to stojí, je to super památka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 17:32

jasne.nahravku davaj.u nas je to uz zapocitany v cene :wink:
uz se moc tesim.hlavne aby bylo vse o.k :wink: .kdyby uz aspon bylo utery.nikdy jsem se tak na ultrazvuk netesila jako tet.vzdycky jsem z nej mela strach,ale tet uz nemam,jenom trosicku a hlavne jsem zvedava :lol: :lol: :lol: strasne zvedava :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 17:37

SRPEN 2007

JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)20+2
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8 19+3
Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7 21+0
Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.819+3
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8 18+6
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 18+5
Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 18+5
sedma(blíženec/31.05 1978/Trutnov)TP11.8 18+3
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8. 18+3
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 17+4
Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.17+2
Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP23.8 17+0
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8 17+0
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 16+6
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP25.8 16+5
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)15+6
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)15+4
iza(28let/Praha)

Maminky

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky ______________ Čestní hosté 

drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

dlouho nas nenavstivilyJankaR,konstans,gabule,iza,sedma :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
15.3.07 21:22

Dalmi já jsem tu pořád :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
15.3.07 21:28

Ahoj holky,
hlasim, ze triple testy jsou naprosto v poradku :D Mam ohromnou radost :lol: Na ultrazvuk jdu pristi patek a mozna uz prozradi, co v tom brisku vlastne nosim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.3.07 21:38
sedma píše:
Dalmi já jsem tu pořád :P
to mas stesti.napsala jsem te tam schvalne aby jsi se ozvala.videla jsem te nekde v jine diskuzy a rikala jsem si ze jsi potvora ze na nas se neprijdes podivat :lol: :lol: :lol: :lol:

klaudulko moc moc gratuluji. :lol: :wink: to uz pristi tyden budu do seznamku dopisovat holcicky a chlapecky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
16.3.07 08:07

Klaudulko taky moc gratuluju…
S těma hormonama… se mnou mlátěj pořádně, mám stálepocit, že mě přítel nemá rád, že se mu nelíbím atd… Někdy dostanu úplnej záchvat breku a pak to nejde zatavit… Nemám to se mnou chudák jednoduchý…

Jěště k tomu oblečení na mimi… Vůbec nevím, jak to mám kepovat teplý… Ale myslím si, že asi mimi musí mít věcičky, i když bue teplíčko, s dlouhým rukávem… nebo ne…??? A taky samozřejmě čepičku… A koik jste toho koupili od jaké velikosti… já jsem úplně bezradná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí