Poradna duly
Jana Čurdová
Lidy malý už spává dobře,už mu bude 5:)),ale já jak se v noci probudím,tak mám problém usnout…ale dnes je to nějaký divný,su aj plačtivá a taková nateklá…tady celý den prší,jak je u Vás??
Jdu ještě douklízet,večer nakouknu,budu mít času,manža jde na noční..pááá…M.
Lliduska píše:
ahojky,…
tak pááá Lída a zbytek rodu
No a taky vás chci nalákat na BVV v Brně, kdo máte možnost, dneska sme tam byly…veletrh Pro dítě, Bydlení atd.....Pro Dítě byly hlavně kočárky a autosedačky, postýlky, a taky jeden stánek s těhu hadříkama…ale naštvaly mě, nevystavoval AVENT…chtěla sem koupit ňákej dudlík a flašku pro Bohouška a nic, budu muset přes net nebo do lékárny.....AVENT se mi hrozně osvědčil u Ríše, páč když sem přišla o mlíko (5 měsíců sem plně kojila) jinou flašku prostě nechytal.......
Do Brna se chystám zítra dopoledne a už se moc těším…hlavně, že si i ošahám ty dražší látkový plínky. Dnes jsem byla na semináři v Hradci, tak zas procestuju celý víkend. ![]()
Čauky, stále jsem anonymní, registrovací e-mail mi pořád nepřišel, chjo ![]()
Lidusko, na veletrh se s manžou chystáme zítra, lákají mě ty kočáry, klidně bych ho už koupila, za 6 dní začínám šestej měsíc, tak to zase není až tam moc brzo.
Lucošku, hlásím, že dnes jsem už druhý den nestrčila do pusy čokoládu. Teda nepočítám kakao ráno k snídani ![]()
Ahoj holky, dneska tady teda nic moc. U nás bylo celý den fajk hnusně a pršelo. A já se těšila, že zajdem na nějakou pěknou procházku ![]()
Anonymní Peťulko (doufám, že jsem tě nespletla). Já se zatím taky držím, i když jsem si včera vzala asi 2 kousíčky čokoládky. Ale oproti tomu co jsem cpala, je to nic. A ještě to bylo včera a pak jsem šla na delší procházku, tak jsem to snad vychodila. Nakoupila jsem si hromadu rajčat a okurek a ředkviček a tak se snažím baštit zdravě. Uvidím, jak dlouho mi to vydrží. Ale ty jsi dobrá, žes nezhřešila a kakao se může ![]()
Jj, jsem Petra
Mamka teď dělá štrůdl, pomóc!
To bych teda si neodolala, ještě že jdu za chvíli pryč. Máme u jedné kamarádky sraz, bude to takovej babinec, už se těším
Manža si dneska poručil na oběd zeleninový salát s kuřecím masem a dresingem, to se mi docela hodilo a fakt jsme si pošmákli ![]()
Tak já jsem dnes dělala na oběd čínu. Kuřecí masíčko, olivový olej a zeleninka. Taky jsem si pošmákla. A je to lehké a docela dietní !! Ale dala bych si i ten kuřecí salát, mňam. Moje teta dělá úžasný štrudl. A není to žádná kalorická bomba je tam minimum cukru a chutná fantasticky. Asi si od ní vyprosím recept.
Akorát si zase děláme chutě
Já už pádím na ten babinec, měj se fajn a brzo čauky ![]()
Ahojte holky..ja jdu na bvv dneska
uz se tesim za chvilku vyrazim..nemam ted vubec penize takze asi nic nekoupim ale aspon se kouknu ![]()
Ahojky maminy.
Já vám tak závidím, že jedete na ten veletrh. Taky bych se jela pokochat, ale mám to hooodně daleko a nikdo by tam se mnou nesjel. Tak to tam všechno obhlídněte a pak poreferujete, ju?
Ahojky,
Sedmo tak sem to s tím Robikem asi špatně pochopila…ta plačtivá nálada bude z hormonů.....hihi…su ráda že v tom nejsu sama, mám plačivo skoro furt a nemám proč… ![]()
Anonymní, Peťo (hihi, to už ti asi zůstane)…když tam dneska koupíte kočár tak ho vrzněte třeba k vašim…nejsu pověrčivá, ale pro jistotu…
…a písni jak ste vybraly…jééé, úplně závidím kup novýho…
Evikule, ty plínky mě taky moc zajímají…ale u těch stánků bylo vždycky tak narváno, že sem to vzdala, jestli dostaneš lepší info než já, sem s ním…ale myslím že mě odrazuje ta pořizovací cena…
…kdyby to bylo na první dítko a mohla bych si to schovat pro druhý, tak bych do toho za ty prachy šla, jenže kupovat to na druhý, zdřejmě poslední dítě…no su zvědavá jestli příjdeš s něčím novým a nepřesvědčíš mě… ![]()
Holky teda vy tady píšete mňamky…ale tohle je můj denní chleba…fakt …můj oběd vypadá asi tak, že mám poloviční porci a druhou půlku talíře zaplňuje salát, zeleninka atd…prostě si to nemůžu odpustit…a to sem na to nikdy moc nebyla…
…ale mám novinku…ráno sem stoupla na váhu a světe div se, mám 57,7…(po snídani, ve spodním prádle)…předtím to ukazovalo maximálně 57,2…takže zítra začnu 20tt a fakt s příbitkem na váze…Dr. měl pravdu… ![]()
tak pááá Lída
No, holky, dneska zase nic? Máte aspoň u vás hezky? Tady u nás teda nic moc, ale aspoň už neprší jako včera. Jak já bych se šla někam projít, ale je tam docela zima a já chytla rýmu. Tak radši sedím doma s čajem a čekám u netu, jestli se někdo nepřipojí.
Lucošku tak to sme na tom stejně, já chytla rýmu taky od těch svých chlapáků…oni už sou celkem ok a jak sem je vyléčila lapla sem ju taky…
…kluci stříhaj na zahrádnce stromky, u nás je sice zima, ale občas (málokdy) vykoukne dokonce i sluníčko…jdu na nádobí…straší mě tam velikánská hromada… ![]()
Tak já jsem se Liduš nádobí už zbavila, ale čeká mě pračka vypraného prádla a další dvě špinavého. Taky se na to strašně těším. Se máte, že máte zahrádku, můžeš se jít aspoň na chvilku projít. My sice máme velikánský balkon, ale je na něm teď strašně moc harampádí. Musíme první provést debordelizaci ![]()