Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmatinko,byla ve 14tt krev už měla nabranou a už měla dnes absolvovat jen UTZ na to projasnění,bohužel byl konec,vložím sem co dneska psala na koníka
Tak jsem dnes byla na tom UTZ vývojové vady. Výsledek je:
„Vývojové vady nalezeny nebyly, plod odumřel zřejmě v důsledku virové infekce.“
Zítra jedu do nemocnice, aby mi vyčistili dělohu. Můj organismus se stále chová jako těhotný, včetně hormomů i zvětšování dělohy. Mrtvý plod nevypudil a dál jej vyživuje. Od zítřka už bude po všem.
Takže tady končím a všem vám přeju, ať se vám narodí zdravá a krásná miminka.
Pa.
to psala dneska odpoledne Issabel,vím že včera z toho měla strašný strach,jak dopadne,ale to přece máme pokaždé všechny ne?? ![]()
tak to je strasne smutny
.nerada slysim takove pribehy
.
ja mam vzdycky strasnej strach.ve 12 tydnu v ordinaci jsem se rozbrecela.minule to totiz taky probihalo stejne a pak na ultrazvuku byl plod uz mrtvy,tak jsem se tak strasne bala az jsem brecela
.doktor to ale chapal ![]()
dalmatinko,věřím ti to,ty už tu zkušenost máš a musí to být fakt šílený beznadějný pocit,ale věř tomu že tentokrát to určitě dopadne dobře,pevně v to věřím a moc držím palce,vlastně všem těhulkám tady ![]()
Dneska je fakt blbý den… ![]()
janko no je mi ji strasne lito.ja ten pocit znam.porad jsem jen brecela a rikala proc ja.nikdy me pred tim nenapadlo ze se mi to muze stat.nikdo kdo to neprozil tu bolest tak nepochopi.ja se tak snazila neco udelat,ale neslo.chtela jsem jen umrit
.tet uz to ale bude dobre.ja to vim.vsichni uz mame to nejhorsi za sebou a tet uz bude jenom dobre.chudinka holka.ach jo ![]()
ty holcine moc preji at to brzo vyjde a vse je o.k.urcite se mminka brzoucko docka
je to ale strasny.uplne se mi ten pocit vratil.posilam ji moji energii
je mi to tak lito.porad na to musim myslet ![]()
Janka - na koníka chodím jen na čučendu, baví mě si tam číst, máte spoustu dobrých rad a už jste tam taková stálá partička, tak se mezi vás nemíchám, ale přibližně Vás znám ![]()
ahoj holky ![]()
tak se ještě dneska vzpamatovávám z toho včerejška(Issabel)ale dneska jsem se dověděla,že byla na UTZ jen na potvrzení srdeční akce 7tt pak až včera na ty VVV(15tt),to je dost nezodpovědné od jejího doktora,myslím že ji mohl víc hlídat a kontrolovat(má 35)snad už to má dneska zasebou a brzo se jim podaří zase otěhotnět…
Swead-klidně ses tak na koníku mohla mezi nás přidat,pořád se holky přidávají,už je nás 32 srpnovek,to je co
ale sem taky ráda chodím holky,pokaždé se dovím něco nového,ještě že je ten net… ![]()
ahojky, tak jsem se zase po dlouhe dobe dostala na net, u me neni nic noveho, zadna kontrola, nic az ve 21tt bych mela jit na dalsi utz, je to tu hruza
holky, je tady nekdo kdo neprestal kourit, jen to hodne omezil?meli jsme v praci debatu a skoro vsecky anglicanky kourili normalne cele teh, a v poho
zatim papa zase se ozvu""http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;104/st/20070806/dt/5/k/34bc/preg.png:http://tickers.TickerFactory.com/…4bc/preg.png
Ahoj holky,
no je to sila, člověk aby se pořád klepal. Já taky žiju od kontrole ke kontrole. Ale podle mě se stane to, co se má stát, příroda je mocná a člověk to musí brát tak, že to mělo nějaký důvod. Třeba mělo nějakou vadu nebo tak něco.
Já jsem taky pořád nervozni, jestli je vsechno v pohode, protože mi vlastne ani nebylo spatne, od zacatku to snasim uplne v pohode, snad jen ta vecerni unava. Padne 9 hodina a muzou vedle me strilet z dela a nic ![]()
V praci si delaji srandu, jsem ve 12 tydnu a nic na me neni videt
Ahoj holky,
hlavně se zbytečně nestresujte, protože to, co se má stát se prostě stane a častější UTZ nebo jiná nadstandart.péče to nezmění!!! Tohle mě osobně moc uklidňuje. O tom UTZ jsem teď dost četla a o jeho škodlivosti se hlavně v zahraničí vedou velké debaty(v ČR se to zatím moc neřeší). Proto se doporučuje dělat ho co nejméně. Ale nechci vás vyděšenější děsit ještě víc.
Že se nakazíte listerií (nebo já v lékárně zarděnkama či jiným sajrajtem) je podle mne tak stejně pravděpodobné, jako že UTZ poškodí vaše mimi.
Jinak včera jsem byla s manželem na UTZ…bylo to kráááásnýýý! Mimi se protahovalo, kopalo, vrtělo-no, všechny to znáte. Radek byl taky dojatý.
Aniž bych si platila to šíj.projasnění-primář koukal na šíji sám, že je normálně tlustá, vše ok.Věnoval se nám snad deset minut-vůbec nespěchal. Nevím, o co víc se dělá na tom projasnění. Další UTZ ve 20tt.:lol: Jinak nakonec jsem opravdu ve 12tt a mimi má od hlavinky k prdýlce vzorových 6cm.
Foto vkládám do naší složky Srpen.
Ahojte holky. Tak jsem opět tady a snad tu už zůstanu. Konečně nám zapojili net, tak už to snad bude dobrý. Teď jsem dočetla všechny ty stránky o které jsem přišla a nestačím se divit. Vítám všechny nově příchozí maminy a zdravím i ty co už znám. Tolik novinek, člověk tu chvilku není a stane se tolik věcí. Jsem ráda, že to jsou věci jenom radostné. Teda až na tu Isabelu, je mi jí moc líto. Teď jsem se o mimi zase začala bát.
Dalmi, tobě moc gratuluji k zasnoubení. Budeš krásná nevěsta. A taky už máš moc hezký pupík. Tiše závidím
. Já zatím nic moc. Pořád převažuje ten špíček, ale Dr. říkal, že tak do 14 dnů si myslí, že to vyleze pěkně. Tak doufám. Už se moc těším na pohyby. Aspoň budu mít jistotu, že je mimi v pořádku.
Jestli tu holky některá jste, tak pisněte, jsem na nemocenské a zrovna mám čas a nemám co dělat.
No Lenulindo, já po ránu nemám žádné bříško, takhle vypadám možná večer po 2 věčeřích a ještě musím bříško hodně vystrkovat ![]()
Zatím mi bříško neroste, i když na oblečení poznám, že už je mi těsnější. jenže já měřím 185 cm a i když jsem dřív třeba pár kilo přibrala, tak na mě nikdo nic nepoznal.