Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
6.12.20 20:41

Ahoj budoucí maminky :)
Velice ráda vkládám příspěvek s krásnou zprávou jakou zde máte všichni. Dle menstruace se nám narodí miminko 8.8.2021. Doma máme 14 letou dceru a jedno darovatko (chlapeček 1 rok). S manželem jsme se snažili 6 let o miminko a jelikož nemám svá vajíčka v pořádku, podstoupili jsme Ivf s darovanymi vajíčky. Povedlo se to a máme doma zdravého krásného chlapečka. Tím, že vím o svém problému neřešili jsme dále ochranu, a o to víc jsme byli teď překvapení a šťastní, že se nám to povedlo i bez pomoci vědy. Doufám, že bude vše probíhat tak jak má a v srpnu se budeme chlubit narozený i uzlíčky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.12.20 20:46

My se začali snažit v prosinci, ale hned leden a unor jsme si museli dat pauzu kvuli nějakým vyšetřením, na které jsem musela. V březnu se povedlo, ale skončilo to v květnu revizí a teď to vyšlo čtvrtý cyklus, co jsme to znovu zkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.12.20 20:56

@Sasan84 tak to je krásný, že se to teď povedlo přirozeně, moc gratuluji :kytka: Chtěli jste jít ještě do IVF nebo už další miminko nebylo v plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
6.12.20 21:00

@Pegus máme ještě 3 oplodněná vajíčka, ale použít už jsem je nechtěla. Malej je dablik a na další už jsem se moc necítila. Letos mi bylo 36 let a manželovi 39 let. Když se to povedlo ale přirozeně jsme samozřejmě šťastní a snad to i zvládneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
6.12.20 21:17

@Deneld ahoj, my s přítelem čekáme druhé, aktuálně máme 13m syna. Bylo to dá se říct, ze jsme nechali volný průběh případnému otěhotnění, a zadařilo se během dvou měsíců jako u prvního. :) teď máme příští víkend svatbu po 10,5 letech vztahu.. Teď poprvé jsme bez malého byli přes noc a hledají ho mi rodiče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.20 21:24

Holky, co jste čerstvé těhotné a máte doma starší děti, dáváte je prosím do školky nebo ne? Kvůli infekcim

• Citovat
  • Upravit
4515
6.12.20 23:00

Tak nám se zadarilo po 4 měsících, ale ani bych to snažením nenazyvala. Prostě jsme to přestali řešit a ani nijak nedoufali díky našemu životnímu stylu. Ja zhubla během 3 měsíců 20 kilo, oba věčně v práci, malo spánku a hodně stresu. Když uz jsem se hroutila z nervů a šla na nemocenskou, abych si odpocinula, tak to přišlo.

@Anonymní píše:
Holky, co jste čerstvé těhotné a máte doma starší děti, dáváte je prosím do školky nebo ne? Kvůli infekcim

Mám jednoho ve škole a druhého ve školce a oba chodí. Ani mě teda nenapadlo to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.20 23:32

@Deneld no mě u syna vysel negativní test dva dny po zpoždění, tak jsem tenkrát odletěla na služební cestu do Egypta… A tam mi bylo tak divne že mi to nedalo a udělala si test znovu… A bylo to tam… Takže já se testy evidentně řídit v den zpoždění nemůžu… Ale ovulaci mám přitom tabulkovou. Poslední MS byla 26.10. a 7.11. jsme zadelali.. Podle mě ovu je v normě… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1860
7.12.20 05:26

Ahoj, tak hlásím, že to snad vypadá dobře a čárka sílí. Nemám tedy doma už stejnou značku, ale aspoň jsou to testy se stejnou citlivostí. Dnešní je ten plastový - 13 DPO. :pankac: Předtím 11 DPO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
7.12.20 05:40

@Laba123 super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
7.12.20 06:51

Ahoj holky, tak já se k vám také přidám :-) Můj odhad termínu porodu je 15.8. +- 2dny. Doma už mám jednu 21 mesicni holcicku - desnyho mamanka. Stále kojím a premyslim ze ani neprstanu i když už jsem 2 leté dítě kojit nechtěla :-P Za chvilku vstane manžel, který má dnes narozeniny a ještě nic neví (já se držela zuby nehty 5 dní abych nic neřekla), tak mám pro něj v obálce vlastnoruční pranicko s testem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.12.20 07:20

@peclen to je krásný dárek k narozeninám :palec: Jinak máme doma stejně starého mamánka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.12.20 07:28

@peclen manžel dostane nejkrásnější dárek :wink:
Co se týká kojení, tak já kojím také, malému je rok a než se narodí mimčo chtěla bych alespoň na chvilinku přestat. Nevím ale, zdali na to budu mít koule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.12.20 07:34

@peclen
Lepší dárek by jsi hledala jen těžko. Moc gratuluji :kytka:… Ja tedy už davno nekojim, ale dvouleteho mamanka mam doma taky. Uz ted se děsím toho jak to doma zvládnou az budu v porodnici :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
7.12.20 07:37

@Sasan84
Nevim z vlastní zkusenosti, ale prý se těhotným deti odstavi sami. Pred porodem se zmeni skladba mleka uz pro miminko a starším to pry nechutná :nevim: tak třeba zjistis co je na tom pravdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí