Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cestovatelka1111 Já jsem dnes 5+6 a taky mám pocit, že se v tom břiše nic neděje…
V prvním jsem pořád chodila na záchod, protože jsem myslela, že jsem to dostala, jak mě bolelo břicho a teď nic… Taky mě bolí akorát prsa a posledních pár dní si musím chodit po obědě lehnout s malou jak jsem unavená
@Pegus tak koukam že to máme stejně… Já si úplně říkala jestli to je prosperující těhotenství když téměř nic necítím. Jsem 6+0 Taky chodím po O spát a když nespím tak si dám gauč na záda… Sem rada že chlap se teď daleko víc zapojil, on by chtěl čtyři děti.. Ale to bude muset kurna kmitat abych mu na tolik děti někdy kývla 🙃
Ahoj holky
gratuluji dalším nastávajícím maminkám
já dneska měla hroznej fofr v práci. Do toho mi bylo pěkně blbě, takže trošku peklo. Pak najednou jsem dostala chuť do jídla, takže jsem si dala malinkej oběd a hned mi bylo líp. Ale moc mi to s jídlem nejde, ale já mám z čeho brát
sladké nemůžu vůbec vidět. Vadí mi i sladké pití.
Jinak jsem na jednu stranu víc aktivní, dělá mi dobře chůze, procházky. Ale pak přijdu domů, něco poklidím a na 2 hodiny odpadnu na gauči
břicho mě trošku pobolívá, ale už ne tolik jako předtím.
Pijete kávu? Já jí normálně nepiju ani denně, jen třeba 2× týdně, ale teď na ní mám docela chuť ale vím že by se asi tolik neměla.
@Deneld ahoj,kava je v poradku
teda instantni neni obecne nic moc, ale 1-2 pressa denne jsou ok ![]()
@Laba123 Asi je fakt lepší si to nepripoustet a neresit když mne nic neboli.
@Cestovatelka1111 Tak u mne je to naprosto naopak
Minulé těhotenství jsem tak do 13tt necítila vůbec nic krom zvýšené energie. Az pak mi začala zácpa a nechutenství. Ted je mi zle už od prvního ducha. Nemám na nic chuť a pak z ničeho nic mne přepadne vlci hlad.
Ahoj holky
jsem tu nová, vlastně ve všem jsem nová, prvorodička po třicítce
, tak jsem si řekla, že se připojím k holkám, které už prostě ví
Pokud jsem to správně spočítala tak jsem 7+2 a termín mám 25.7. Dneska jdu na první ultrazvuk a upřímně jsem dost vyklepaná, abych tam viděla to správný a ne nějakej průšvih. Ale to je asi normální. Tak mi držte palce ![]()
Ahoj holky, mohu se k vam taky pridat? Ja jsem si pozit tt nasla 2.12., na uzv jsem objednana 15.12. Tak porad ziju v nejistote, jestli bude srdicko. Ale spatne je mi jiz kvalitne… dnes bych mela byt dle posledni ms 6+0. Dle ovulace netusim, snazeni jsme neresili… mame doma 13mesicniho prcka z ivf, takze jsme se v zari prestali chranit d tim, ze je miziva sance na poceti a oni ejhle:) chci se vas zeptat jak budete resit Vanoce a rodinne navstevy? Protoze ja se toho docela bojim, precijen je imunita kvuli tehotenstvi oslabena a predstava, ze capnu koronu a budu lezet s vysokymi horeckami v 1.trimestru me desi…
@keirinka Tak ony budou ty testy zdarma. Bylo by fajn, aby toho i příbuzní využili. My asi vynecháme silvestrovské setkání s kamarády, ale za rodinou pojedeme.
@Nettle Ahoj
dej pak vědět, co bylo vidět na ultrazvuku, já jdu taky na kontrolu v 7+2, ale až za 14 dní. Jinak jsem taky prvorodička a je mi 31 ![]()
@keirinka Ahoj
Tak to je moc pěkné, že se zadařilo takhle přirozeně, když bylo minulé dítko z IVF. Takový malý zázrak
ohledně Vánoc a návštěv se nijak omezovat nebudu, navíc by mělo být to plošné testování.
@peclen Mě taky zatím nic není, dnes mě teda začaly pobolivat prsa, občas mě zabolí v podbřišku, ale jinak nic
Ještě to ale může všechno přijít
Podle poslední ms bych měla dneska být terpve 3+2..
@Laba123 A testuješ ještě? Já podle MS 5+0, ale spis odhaduju dle bazalky 4+2
@Azeret363 píše:
Ahojky. Tak ja uz po utz a bylo videt krásně srdíčko.![]()
Juu, super
![]()