Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
8.12.20 18:22

@peclen Tak to ti tiše závidím, my o první přišli, pak to dlouho nešlo, takže minulý měsíc IVF, to se neuchytilo, takže už jsme plánovali na leden druhý pokud a teď bum :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
8.12.20 18:26

@Laba123
Jo ty jsi vlastne psala, ze jsi jeste pred terminem MS vid. Ale jak si psala. Přes svátky to urcite rychle uteče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
8.12.20 18:32

@Pavlifa Tak to je paráda!!! Možná tomu to ivf i trochu pomohlo. Tak ať to teď vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
8.12.20 18:38
@Anonymní píše:
@peclen mam cyklus ukazkovy 28 dnu a ovu byla zmerena 15 DC, proto hystercim a vidim to spatne :,( j

Taky bych to ještě nevzdávala, držíme palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
8.12.20 19:08

@Azeret363 Jojo, mám ovulaci hrozně brzo, už 10 DC, takže slabě pozitivní TT jsem měla už 21 DC 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
8.12.20 19:53

Anonymní.. Já na tom byla úplně stejně na kontrole minutě týden a taky nebylo srdíčko vidět, měla jsme jít 14.12, ale po kontrole jawm začala spinit tak si mě pozval na tento čtvrtek já doufám že tam bude už srdíčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
8.12.20 20:12

@peclen asi ano, asi to pomohlo, tolik hormonu :D hlavně jsem měla vyplou hlavu a soustředila se na další IVF 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.12.20 20:32

Holky, já mám divnej pocit. Týden mi bylo blbě, žaludek na vodě, nemohla jsem pomalu nic sníst a dneska jako když utne. Normálně jím a špatně mi vůbec není. I když bych měla být ráda, tak mám strach, jestli se něco nepokazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
8.12.20 20:38

@Laba123 aha tak to je hodně brzy :) snazili jste se dlouho, že jsi test zkusila dřív? Nevím jestli jsi to tu uz psala. Nějak se v tom nestíhám orientovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
8.12.20 20:50

@Deneld jako bych to psala ja. Téměř dva tydny mi je zle. Div, ze jsem nebydlela na záchodě a dnes v noci s cely den úplně v pohodě :lol: ale neboj. Urcite to neni kvůli tomu, ze by se něco dělo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
8.12.20 21:07

@Azeret363 já nemohla vůbec nic pozřít. Nezvracela jsem, ale bylo mi děsně. Ale dneska jsem jedla snídani, oběd i véču a vůbec se necítím těhotná. Co jsem tak o tom četla, tak příznaky asi nesouvisí s tím, jak těhotenství prosperuje, tím se můžeme uklidnit :) někdo měl příznaky i když měl už ZT a někomu mizely a zase se objevovaly a těhotenství měl úspěšné. Ale musím říct, že to čekání na první UTZ mě vážně zabije :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
8.12.20 21:51

@Azeret363 právě, že vůbec ne, jen jsem zkusila ovulační testy, spíš tak že zvědavosti, jak moje tělo funguje, protože mívám hodně slabou ms, krátké cykly, a povedlo se na první pokus, až jsem z toho pořád v šoku, vůbec jsem to nečekala, že by se to takhle mohlo podařit zrovna nám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.12.20 23:10

@Cestovatelka1111 podle mého výpočtu 5+5 podle poslední menses… A doktorka řekla tak pátý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
8.12.20 23:12

@Azeret363 5+5… Podle mě kvůli toho kovidu.. ale tak nevadí. Aspoň sem viděla malou fazolku 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.12.20 07:00

@Deneld no vidíš tak toho vyuzij a normálně se s chuti najez. Je to příjemná změna :lol: ale chápu, že to v člověku hloda. S prvnim jsem to měla úplně stejně, jen o par tydnu pozdeji. Den mi bylo hrozne pak par dni nic. A porad se to vracelo jako na houpačce. Kdy, ze to jdeš na ten utz?

@Laba123 ty jo. Tak jsi hned zjistila, že vse funguje jak má. To je krásný :palec: :andel:

@11Deni11 to je ještě spouta casu. A jak píšeš aspoň jsi videla, ze se tam opravdu něco děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí