Srpňátka 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
4.12.20 15:00

@Amelia94 u me začalo 5+2, pak ustalo a od včerejška krvácím jak pri ms. V pondělí můžu zase přijít na utz at jsem v klidu, muj doktor je fakt nejlepší 😁 ještě mi dneska teda našel hematom, tak počítám s tím, ze dokud se neztratí, tak si ještě užiju. Jinak mi říkal, ze se tech antibiotik bát nemusím, tak iz jsem trošku víc v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
4.12.20 16:02

Tak pro klid jsem si kdyby se objevilo znovu spineni koupila Ascorutin a pokud se vrati, tak půjdu po víkendu k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 16:26

@Sallema Ascorutin není na předpis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 16:28

@Deninina Tak to je fakt zlatý :D já myslím, že doktor, by mě taky vzal hned, naposled co jsem byla folikulometrii, tak v pondělí nic neviděl, tak mě zval na pátek…ale musíš se k němu prokousat přes sestřičku :D v pondělí tam ale na tu moč zajdu, at se jí to líbí nebo ne, klidně at jsem potom za hysterickou prvorodičku, je mi to jedno :lol: právě jsem myslela, že 5+2 je 6 tt? nebo až 6+ něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 16:31

@Deninina Byla jsem si teda v lékárně pro nějaký přípravek s brusinkami Uroval Mega, je i pro těhotné, je to koncentrát z brusinek a d-manosa, co prý taky pomáhá, tak budu brát poloviční dávkování jako prevenci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
4.12.20 17:01

@Amelia94 právě že neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.12.20 19:13

@Amelia94 ano 5+x je 6tt, 6+x 7tt atd… Ja brusinky zobu sušené, když je to akutní + vitamín C. Ale když me to chytne, tak stejně pomůžou jenom antibiotika. Naštěstí to je tak jednou do roka 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.12.20 19:15

Jo jinak já mam ted celkem 15 tabletek denně, připadá mi, ze cely den jen něco polykám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 19:47

@Deninina Tak já zatím žádný příznak nemám, nic nepálí, ale z rozborů moči vím, že tam ty bakterie jsou, tak to ted beru preventivně, aby se to nerozjelo :D četla jsem, že v těhotenství zvětšená děloha tlačí na močovody a moč pak teče pomaleji a bakterie mají větší šanci k množení…a příští týden zkusím zajít na gyndu, jestli to v moči pořád mám…nejlepší možnost by samozřejmě byla to zaléčit tím Urovalem, abych neměla ani infekci a ani nemusela brát antibiotika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
4.12.20 19:48

@Deninina Tyjo, tak to máš víc prášků než moje osmdesátiletá babička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
4.12.20 20:11

Tak já nevím, co to se mnou je, ale místo toho, abych měla žaludek na vodě nebo mi bylo na zvracení, tak už druhý den, zhruba po čtvrté odpoledne, se cítím, jako by mi někdo hodil do břicha kámen, takový nepříjemný pocit plnosti a tlačení žaludku. Je to otrava, čekala bych to ve vyšším stupni těhotenství a ne v 5tt :roll: Jinak se cítím normálně, ani prsa nebolí, asi že už jsou tak zvalchovaná od mojí malé-rostou jí špičáky a to je velká paráda :roll: takže visí na prsu tak 15× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
4.12.20 22:21

@mrsrestarick Já mám kámen v břiše když se najím čehokoliv. Jím mini porce, tak třetinu než jsem byla zvyklá a málem to nemůžu ani sníst. Nemůžu vidět sladké a i ve slaném jsem šíleně vybíravá. Já se vůbec normálně necítím, v podbřišku cítím tlak, ale ne bolest, jen prostě cítím, jako by se tam něco dělo. Ale to už cítím týden, tak jsem právě čekala, že to dostanu :) prsa taky vůbec nemám bolavá, jen o víkendu mě tak jako pořád brnělo v bradavkách. Jindy mám prsa těžká a bolavá tak od ovulace až do ms, ale teď to bylo jiné. Jako popravdě jsem taky čekala, že se v 5tt vůbec nebudu cítit těhotná. Ale cítím se opravdu jinak než normálně a v noci jsem se i vzbudila, že mi bylo blbě a to já se v noci vůbec nebudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.12.20 22:41

Taky mě překvapilo, co všechno může člověk pociťovat už v takhle brzké těhotenství. Kámen v žaludku taky mám. Ale co mě dostalo je ta únava a vyčerpání, vyklidit a naklidit myčku je jako zlézt Everest 🤣 V tom vidím potenciál pořádné hádky s přítelem někdy v budoucnu, až budu úplně vyfluslá :oops: A třikrát na záchod v noci mě taky překvapilo, myslela jsem, že to je až pozdě v těhotenství, když mimino tlačí na močový měchýř… Je to zvláštní. Člověk opravdu ví, že je něco jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
4.12.20 23:08

Holky můžu mít ještě dotaz na ty co podstoupily revizi?
Za jak dlouho po zákroku jste dostaly od dr. zelenou, že to můžete začít zase zkoušet.
Je mi teď jasné, že musím dodržet šestinedělí a že musím začít zase menstruovat. Ale pokud by vše bylo v pořádku, přijde mi půl roku dost dlouho. Zadelal někdo z vás už třeba po dvou-trech měsících? Ale na základě toho, že to dr. dovolil? Moc dík za odpovědi..
Jinak jsem už doma. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
5.12.20 07:24

@T3r3zi3 ahoj, to je dobře, že už jsi v klidu doma :hug: On ti každý řekne něco jiného, ale většinou se doporučuje 3 měsíce. Půl roku určitě ne. To bych chápala kdyby k tomu došlo později, ale ne takhle na začátku těhotenství.
Já dostala MS po 5 týdnech a hned jsme se začali snažit. Povedlo se pátý cyklus. Po revizi jsem pila kontryhel, ale jenom ten první měsíc. Cyklus jsem měla pravidelný, tak jsem se bála, abych si ho tím naopak nerozhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí