Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já dnes po vyšetření 5+3, primář hned mezi dveřmi řekl že tam jsem moc brzy ale že mě vyšetří. Takže ta pidi tečka je prcek. A příští pátek jdu na kontrolu znovu aby už uviděl víc… Ještě pry nevidí pořádně nic… Takže v pátek budu vědět více. Zatím bez srdicka
@Cestovatelka1111 jsme na tom podobně, jen bylo trochu více bylo vidět váčky
Holky tak já už vím na čem jsem. Nechali si mě tu… Potratila jsem. Za hodinu jdu na revizi.
Přeju vám všem, aby jste byly v pořádku i vaše miminka.
Ahoj všem, ráda se přidám do vaší skupinky, nyní jsem v 6 tt, v září prodělaný SP. Tak snad nám to všem dobře dopadne
Vy, co jste po podobné zkušenosti, také se tak bojíte každé kontroly? Strašně se bojím, to samé každá cesta na wc, jestli zas neuvidím na kalhotkách krev… ![]()
@Sallema Váčky? nějak nevím co si pod tím pojmem představit… u mě to vypadalo podobně i se synem
@Cestovatelka1111 ono jako gestacni a zloutkový mi ukazoval a popisoval je.. U syna to bylo taky podobně, ale na první kontrole nci vidět nebylo
@T3r3zi3 to mě moc mrzí, držte se, posílám obejmutí a hodně sil
Vím, o čem mluvíte, stalo se mi to v září. Ale věřím, že po potratu je pohnojeno a brzy budete zase v očekávání
![]()
@Mischae já se na to snažím nemyslet, ale jak se bude kontrola blížit, tak je mi jasný, že budu nervni. Já jednou potratila, pak se nám narodila dcera a teď v květnu ZT. Tak se uklidňuji tím, že podle toho by teď mělo následovat zdravý miminko ![]()
Holky moc dík za podporu. Příroda ví co dělá… To se nedá nic dělat. Je mi to moc líto, ale říkám že lepší teď než aby pak bylo neco špatně.